Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 tane iğne verdi 30 kapsül de idrar yolları temizleyici bide tek kullanımlık gece yatarken içilcek monreal mıydı neydi içtim benim 2 çocukda enfeksiyon geçmeden gebe kalamıyorum sanki

6 tane iğne verdi 30 kapsül de idrar yolları temizleyici bide tek kullanımlık gece yatarken içilcek monreal mıydı neydi içtim benim 2 çocukda enfeksiyon geçmeden gebe kalamıyorum sanki
Enfeksiyon cok kötü biliyorum cnmm umutsuzluğa kapılma ne kadar zor durumda olanlar var Rabbim şifanı versin inşallah ❤

Şöyle bişeyde kafama takıldı benim bat 15 nisan 18 inde olsam 5 gün var benim oglumdaki kan testi 7 gün gecikmede 200 dü eğer varsa çıkarmıydı iğneler toz varsa bile zararı olurmu acaba

Son düzenleme:

Geçmiş olsun Allah şifa versin düzelir inşaallah eşin de tahlil yaptırıyormu acaba hani onda varsa sanada bulaşabilir
Monurol saşe bende kullanmıştım fitil falanda... Bol su iç en önemlisi o
Epeyde ilaç vermiş tahlilde ne çıktı
lökosit ,epitel hücresi falan mı?

Y Yazgele bu arada monurol hamileliktede kullanılıyor bendede idrar yolu enfeksiyonu vardı ondan içmiştim etkili bişey
Tek kullanımlık toz olanı verdi dimi?
Ama hem antibiyotik iğne hem ilaç hemde o toz hepsi çok geldi bana

37.gün..
Gelen giden yok..
Yumurtlamadan beri yaşadığım göğüs sızlaması hat safada..
Ara ara kasık ağrıları çok sık olmamakla birlikte 1 haftadır devam..
Adet belirtisi vazgeçilmezlerim(!) sivilce ve ishal yok..
Vücutta, özellikle karında şişkinlik yok..
Pazar günkü lekelenme ve pembelikten sonra herhangi bir akıntı ya da benzeri yok..
Gebelik testi yapmak istiyorum en azından bişey yoksa bu belirsizlikten kurtulmak için ama cesaret yok..
Dr'a gideyim diyorum, gebelik yoksa söktürücü verecek, ilaçla hastalanmak istemiyorum!
Son bir haftaya kdr nsl rahattım umursamıyordum günümü bile takip etmiyordum ama bu belirsizlik çok fena..
Pko olduğu için gebelik ihtimali olmayabilir ama daha önce hiç yaşamadığım şiddette göğüs sızlaması beni düşündürüyor..
Bir de daha önce yaşamadığım lekelenme olayı..
Yine son anda vazgeçmezsem yarın gebelik testi alacağım..

14 Mart sat ama tam manasıyla adet olmam 17 Mart ozaman ama kadar pembe leke gördüm. Yani sat 14 mü desem 17 mü bilemedim ya 14 diye hesaplasam bilemedim 25 günde bir adet oluyorum
Seninde benim gibi 24 mart adet olmadim 31 Mart az kahve rengi pembe gelfi 2 gun
14 Mart sayılıyo üzerine 14 ekle 28 Mart cnm

Prolaktin hormonuna bakıyor doktorun değil mi çocuksuz bayanlarda da artık olabiliyor adetlerde gecikme azalma yapıyor ve hamile kalmayı engelliyor

O zamn beni.m 24 martti gelmedi 31 Mart lekelerim az kanamam oldu 2 gun bekliyim mi yani sen şimdi daha erken 80 küsür çıkmış Umut da oldun 13 Mart son iilliskj idi
BEn de test yapmayı seviyorum kafam karışıklığı stresi gidiyor hayatıma devam ediyorum varsada yoksa da çıkar kanda hastanede yaptırmanı tavsiye ederim sağlık kabinlerinde yanlış çıkıyor canım inş hayırlı haber alırsın sende

Acil özel hastaneye mi gidiyim aciline

Peki idrar testin de bakmismiydin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…