Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım geçmiş olsun inşallah bebeğin etkileridir diyelim ama üşütmüşte olabilirsin
bugun aşırı yoruldum sürekli ayaktaydım üşütmüşte olabilirim inşallah hamileliktendir dicem ama artık inanasımda gelmiyo töbe yarabbim üşütmüşümdür diyorum kendi kendime
İnş bebis geliyodur
Valla kuzum inşallah öyledir diyesim geliyo benimde ama demek istemiyorum inanasım gelmiyo artık psikolojik bile olabilir diyorum silik çizgi gördüm ya gari hemen kaptırırım kendimi o yuzden inanasım gelmiyo kendime bile artık koyu koyu cıksa bile sanırım kanda görmeden inandıramıcam kendimi

Daha neler duycaz canım elevit yıllardan beri kullanıyor hamile olanlar bizlerde kullandik çok mu dikkat eden bir kişisin acaba

Dikkat ediyorum etmek zorundayım çünkü can taşıyorum aldığıma içeriğine bakar öyle alırım elevit hakkındaki bu açıklamayı firma kendi ağzından yaptı zaten ithal orda üretilen bişeye ne kadar güvenebiliriz? Sen duymamışsın sanırım. Dikkat etmeye etmeye ne hale geldik zaten hastalıklar aldı başını gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin

Ben 2 cocugumdada folbiol kullandım şimdide içiyorum 2 ay olcak akraba evliliği var diye folbiol hiç kötü diye hissetmedim bilgilendirirsen sevinirim canım

Canım folbiol dahil ilaçların çoğunun içeriğinde var mesela titanyum dioksit yazıyor zaten prospektüsünde bu titanyum dioksitin zararları bilinen kanıtlanmış bişey
Ha o an zararı olmayabilir bende eskiden kullandım ama ilerde onun bırakacağı etkiyi bilemeyizki... Mesela kanser hastalığı bir anda mı çıkıyor ortaya? Aslında uzun vadede oluşum süreci var yıllarca sürüyor ortaya çıkması ve çıktığındada malesef insanı bir anda götürüyor ... Rabbim hepimizi ve evlatlarımızı korusun ama bi şekilde önlem almak zorundayız . Herşeye engel olamayız ama alabildiğimiz kadar en azından ne kadar sakınırsak o kadar kârdır....ben böyle düşünüyorum .ilaçların elbette hiçbiri masum değil ama en azından yapay olanla değilde doğal yollardan gidermeye çalışırım o ihtiyacımı...

Maşallah canım keşke herkez senin gibi düşünse yediğimiz herşey katkılı oldu dediğin gibi allah bu konuda yardımcımız olsun

Fitil verdimi canım bende enfeksiyonum vardı oğluma hamile kalmadan önce ama rahimdeydi idrar yollarında değil fitil kullandım hemen hamile kalmıştım
Aynen canım bi. Arkadaşım hemşire kendisi de hamileyim sanıp kadın dogum doktoruna gitti belirtiler hep var diye kadın bol enfeksiyon var bebek yok temizlersek olur demiş temizlediği ay hamile kalmıs ama o bir sürü antibiyotik kullanmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…