- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.661
Olmazsa pazartesi ilk işim kanda baktırmak geçmez şimdi 2 günEşin doğru söylemişAma insan sabredemiyor neyse testin yoksa pazartesiyi bekle canım o zaman kesin çıkar zaten.
Bende heyecanlıyım yaBenimde akıntımda geldi pembemsi bir şey. İki gün 1 kez geldi. Hadi inşaAllah yaaaaa
Bende heyecanlıyım yasenin adet öncesi 10-12 gün öncesi adet ağrısına benzer ağrın olmuş muydu canım
Ayyy şimdi iyice heyecanlandım yaa sağ tarafımdan ağrı vuruyor bir yandan daTam o günlere ADET OLACAĞIM KESİN AĞRIM VAR diye not düşmüşüm
Hayırlısıyla güzel haberlerle gel inşallah..Kızlar dua edin acile gidiyorum çok ağrım var bakalım çıkcakmı
Hayırlı haberler cnmKızlar dua edin acile gidiyorum çok ağrım var bakalım çıkcakmı
Güzel haberlerle gel inşallah canımmKızlar dua edin acile gidiyorum çok ağrım var bakalım çıkcakmı
bugun aşırı yoruldum sürekli ayaktaydım üşütmüşte olabilirim inşallah hamileliktendir dicem ama artık inanasımda gelmiyo töbe yarabbim üşütmüşümdür diyorum kendi kendimeCanım geçmiş olsun inşallah bebeğin etkileridir diyelim ama üşütmüşte olabilirsin
Valla kuzum inşallah öyledir diyesim geliyo benimde ama demek istemiyorum inanasım gelmiyo artık psikolojik bile olabilir diyorum silik çizgi gördüm ya gari hemen kaptırırım kendimi o yuzden inanasım gelmiyo kendime bile artık koyu koyu cıksa bile sanırım kanda görmeden inandıramıcam kendimiİnş bebis geliyodur
Daha neler duycaz canım elevit yıllardan beri kullanıyor hamile olanlar bizlerde kullandik çok mu dikkat eden bir kişisin acaba
Ben 2 cocugumdada folbiol kullandım şimdide içiyorum 2 ay olcak akraba evliliği var diye folbiol hiç kötü diye hissetmedim bilgilendirirsen sevinirim canım
Maşallah canım keşke herkez senin gibi düşünse yediğimiz herşey katkılı oldu dediğin gibi allah bu konuda yardımcımız olsunDikkat ediyorum etmek zorundayım çünkü can taşıyorum aldığıma içeriğine bakar öyle alırım elevit hakkındaki bu açıklamayı firma kendi ağzından yaptı zaten ithal orda üretilen bişeye ne kadar güvenebiliriz? Sen duymamışsın sanırım. Dikkat etmeye etmeye ne hale geldik zaten hastalıklar aldı başını gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin
14 Mart sat ama tam manasıyla adet olmam 17 Mart ozaman ama kadar pembe leke gördüm. Yani sat 14 mü desem 17 mü bilemedim ya 14 diye hesaplasam bilemedim 25 günde bir adet oluyorumAdet mi oldun tam manasıyla anlamadım geç döllenmedir belki
tahlil sonuçlarınızı merak ettim son adet tarihlerimiz çok yakın çünkü inş hayırlı haber alırsınızArkadaşlar şimdi en son 15 martta adet oldum 2 3 gün gecikme olursa 17 18 nisanda olurum siz batı en son adete göremi alıyorsunuz yoksa tahmini bat mı?
Fitil verdimi canım bende enfeksiyonum vardı oğluma hamile kalmadan önce ama rahimdeydi idrar yollarında değil fitil kullandım hemen hamile kalmıştımKızlar negatif çıktı enfeksiyon çok çıktı
Aynen canım bi. Arkadaşım hemşire kendisi de hamileyim sanıp kadın dogum doktoruna gitti belirtiler hep var diye kadın bol enfeksiyon var bebek yok temizlersek olur demiş temizlediği ay hamile kalmıs ama o bir sürü antibiyotik kullanmıştıFitil verdimi canım bende enfeksiyonum vardı oğluma hamile kalmadan önce ama rahimdeydi idrar yollarında değil fitil kullandım hemen hamile kalmıştım
Üzülme canım ya n azından sıkıntın ne olduğunu öğrendin bence şer gibi görünüyor ama hayra dönerKızlar negatif çıktı enfeksiyon çok çıktı
Kullandım canım yumurtlama tarihimden önce fitili ben yıllardan beri çekiyorum idrar yollarım üreme oluyorFitil verdimi canım bende enfeksiyonum vardı oğluma hamile kalmadan önce ama rahimdeydi idrar yollarında değil fitil kullandım hemen hamile kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?