- 14 Mart 2018
- 3.483
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.641
Haketmiş ama o da adam gibi işini yapsın
Bedavaya çalışmıyorlar.... Sen değerlerim düşüktü dersen mecbur bakarlar zaten kuzumgeçen ay oğlumu devlet Hastanesi'ne kontrole götürmüştük doktor baktı etti sonra bıngıldağına baktı kapanmamış d vitaminine bakalım dedi iyi olur dedim uzun zamandır d vitamini vermiyodum zaten.... Sonra çocuğumdan kan aldılar birkaç gün sonra internetten sonuçlarına baktım eeee d vitamini yok yazmıyo sonuç için gittik doktora dedim d vitamini nasıl diye
Ona bakılmamış dedi.... Sonra kıvırmaya başladı o önemli değil kalsiyum fosfor ve tsh daha önemli onlar normal falan dedi
Be kadın sen kendi ağzınla d vitaminine bakalım dedin çocuğumun canını yaktınız boşuna. D vitamini önemli olmaz olurmu kemik sağlığı için çok önemli çocuklarda doğduktan sonra hemen veriyolar önemli olmasa kullan derlermi aman bacım böyleler işte
Ben 2 cocugumdada folbiol kullandım şimdide içiyorum 2 ay olcak akraba evliliği var diye folbiol hiç kötü diye hissetmedim bilgilendirirsen sevinirim canımHangisini kullanıyosun canım? Ya bana doktorlar kullan diye bişey demedi kanda eksiklik olmayınca ama kullansammı bilmiyorum valla kararsız kaldım onlar demeyince...folbiolü istemem zaten iyi değil o
Solgar iyi diyolar ama SSK karşılamıyo o da pahalı biraz 55-60 TL arası
Çok kötü canım geçen ayda olmuştu ama bu ay çok fena aklım çıkıyor bakalım hayırlısıBnm göğüsler basınca ağrıyordu canım. Adet sancın coktu Bn ondan anlmştm aslında
Günde bir tane içiyorum doktor kahvaltı sonrası iç dediAyyy ciddi miiii yaaaa 8 saatte bir kullanıyordum bir şey demedi doktor
En iyisi memleketteki doktora sormak. Aff ne kadar hafife alıyorlar ya
Daha neler duycaz canım elevit yıllardan beri kullanıyor hamile olanlar bizlerde kullandik çok mu dikkat eden bir kişisin acabaSendende razı olsun güzel yüreklim
Bide aklında bulunsun şimdi ilerde decavit veya elevit vermeye kalkarlar sağlık ocağındakiler decavit veriyo vitaminmiş ama bence hiç gerek yok çünkü hepsi katkılı
En güzeli düzenli beslenmek...
Hele elevit verirse doktor sakın alma onun içinde domuz jelatini var
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adınaKızlarrrrrrr kan verdim 380 çıktı değerim nasılll. Pazartesi yine ver dedi doktor çok yeni daha dedi
Allah yardımcın olsun canım rabbim dualarını kabul etsin inşallahArkadaslar merhaba.lutfen banada dua edin mayis annesi olaym tup bebekde genetik test yaptrdk cevap bekliyordm olumu olursa transfer olcam
Olabilir gibi sanki bende heycanlandımKızlaarrradetime 5 gün var. Adet ağrısı gibi ağrım vardı yaklaşık 10 gündür. Bugün 2 keredir akıntının içinde pembe kırmızı arası leke gördüm çok dikkatli bakınca belli oluyor. Yerleşme olabilir mi heyecanlandım şimdi
Canım geçmiş olsun inşallah bebeğin etkileridir diyelim ama üşütmüşte olabilirsinBi uyumuşum kızlar valla kendimi baya ağır hasta gibi hissediyorum ya midemde bi garip yanar gibi bulanır gibi kokulardan gene tiksinmeye başladım hiçbişey yemek istemiyorum zorla yiyiyorum yemek psikolojik mi acaba anlamadım midem hiç bu kadar yanmazdı binde bir yanardı arada geçerdi bi tuhaflık var ya bakalım
Kızlaarrradetime 5 gün var. Adet ağrısı gibi ağrım vardı yaklaşık 10 gündür. Bugün 2 keredir akıntının içinde pembe kırmızı arası leke gördüm çok dikkatli bakınca belli oluyor. Yerleşme olabilir mi heyecanlandım şimdi
Eşimde bekle biraz 2-3 gün geçsin adetin öyle test yaparsın diyor. Elimde test yok şuan. Ben nasıl sabretcem ki yaOlabilir gibi sanki bende heycanlandımtestin varsa yarın sabahtan yapsanaa bir çıkar belkii
İnş bebis geliyodurBi uyumuşum kızlar valla kendimi baya ağır hasta gibi hissediyorum ya midemde bi garip yanar gibi bulanır gibi kokulardan gene tiksinmeye başladım hiçbişey yemek istemiyorum zorla yiyiyorum yemek psikolojik mi acaba anlamadım midem hiç bu kadar yanmazdı binde bir yanardı arada geçerdi bi tuhaflık var ya bakalım
İlkinde bana mı öyle geliyor acaba dedim akıntının içinde kırmızılık görünce, biraz önce yine aynı şey oldu deli gibi çamaşırı inceledimAyyy bende heyecanlandımmmmm olabilir tabikiiiii
Eşin doğru söylemişEşimde bekle biraz 2-3 gün geçsin adetin öyle test yaparsın diyor. Elimde test yok şuan. Ben nasıl sabretcem ki ya
Ay hadi inşallahKızlaarrradetime 5 gün var. Adet ağrısı gibi ağrım vardı yaklaşık 10 gündür. Bugün 2 keredir akıntının içinde pembe kırmızı arası leke gördüm çok dikkatli bakınca belli oluyor. Yerleşme olabilir mi heyecanlandım şimdi
Adet mi oldun tam manasıyla anlamadım geç döllenmedir belkiKızlar bat 14 Mart anan leke leke 17 sinde tam manasıyla oldum bugün kan verdim 80 küsür değerim sizce iyimi düşükmü
İlkinde bana mı öyle geliyor acaba dedim akıntının içinde kırmızılık görünce, biraz önce yine aynı şey oldu deli gibi çamaşırı inceledimAzda olsa var kırmızılık. Günümden önce hiç adet olmadım. Ayy heyecanlandım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?