Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yahu altı üstü ekranda işaretleyecekler yaaa. Sanki kanı alan onlar. Ne kadar da sağlığı hafife alıyorlar. D vitamini çok önemli yaa. Sonra kemik erimesi olunca geç kaldın diye azarlıyorlar.

Gebe gebe ne kızdık beaaaa

Ben 2 cocugumdada folbiol kullandım şimdide içiyorum 2 ay olcak akraba evliliği var diye folbiol hiç kötü diye hissetmedim bilgilendirirsen sevinirim canım

Bi uyumuşum kızlar valla kendimi baya ağır hasta gibi hissediyorum ya midemde bi garip yanar gibi bulanır gibi kokulardan gene tiksinmeye başladım hiçbişey yemek istemiyorum zorla yiyiyorum yemek psikolojik mi acaba anlamadım midem hiç bu kadar yanmazdı binde bir yanardı arada geçerdi bi tuhaflık var ya bakalım

Daha neler duycaz canım elevit yıllardan beri kullanıyor hamile olanlar bizlerde kullandik çok mu dikkat eden bir kişisin acaba

Olabilir gibi sanki bende heycanlandım testin varsa yarın sabahtan yapsanaa bir çıkar belkii

Canım geçmiş olsun inşallah bebeğin etkileridir diyelim ama üşütmüşte olabilirsin

Ayyy bende heyecanlandımmmmm olabilir tabikiiiii

İnş bebis geliyodur

Benimde akıntımda geldi pembemsi bir şey. İki gün 1 kez geldi. Hadi inşaAllah yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…