- 14 Mart 2018
- 3.483
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.801
Kızlar devletteki sonucum da cıktı 142 özelde 98 çıkmıştı böyle iki ayrı yerden ayrı sonuc cıkabilirmöi
Heee o mu yapmış zaten
Kızlar devletteki sonucum da cıktı 142 özelde 98 çıkmıştı böyle iki ayrı yerden ayrı sonuc cıkabilirmöi
Çıkabilir her laboratuvar farklı bide hcg aynı kalmaz zaten 1 saatde bile artış olabilir
Aynen canım birini sabah verdim birini de 1.5 saat önce ilki özeldeydi ikincisi devlette pazartesi dünü izin aldım iş yerinden saglık ocagıbda artışabbakcamn insallahAynı gün mü verdin ki
İnşallah yaaİnşallah malum olmuştur
Yada internetten gebelik sonucunu görmeyi sordu herhalde hahahah kendi kendime fikir üretiyorum
Babam dünya nın en temiz kalpli insanlarındandır o yüzden malum olmuş ihtimali beni çok heycanlandırdıGünaydın canım böyle şeyler cogu zaman malum oluyor birilerineen güzel haberleri veririsln insallah canım yaa
AA baya var tebrik ederim cnmmKızlar sanki durdukça belirginleti emin olmadan eşime demek istemiyorum
Teşekkür ederim canım insallah seninde güzel kalpli babanın rüyaları gerçek olurAA baya var tebrik ederim cnmm
Düşük yapılsa bile beta belli bi miktar yüksek olurmuş canımAaa kandan anlaşılır mı kiii
Kızlar bu arada gecen hafta biz doktora gittik ve doktor bana senin cpcugun normal şartlarda olmaz demişti şimdi acile gidiyorum burada özel Bi hastaneye yakın evim acilinden eğer kan değerinde yüksekse ne yapayım ben o doktoru sabahlara kadar agladım
Düşük yapılsa bile beta belli bi miktar yüksek olurmuş canım
Cok güzel söyledin eşin de benim pskolojimle aynı ki bende eşime dedim çünkü ayrılalım hiç uğrasmayalum dedim oda dedik tüp bebek var asılma var ama doktor çok net. Konustu tüp bebege ve asılanaya cok düşük ihtimaller verdi unuttuğu bşeyt vardı doktorun demesiyle degil Allahın ol demesiyle oluyor senin ki de normal yolla mı oldu canım?Biz 6 yıllık evliyiz. Eşime azospermden dolayı sen boşuna yaşıyorsun bu ne hal asla çocuğun olmayacak dedi doktor. Tüp bebekle bile zor olur dendi. Eşim bana "Benim yüzümden anne olamayacaksın" diyerek ağladı günlerce. Geçen sene tüp denedik tutmadı. Doktorlar Allah'ın takdirini unutuyorlar. Ama şimdi hamileyim Rabbimin izniyle. ❤ O doktora gidip naber! Demek gerek
Bende merak ettim. Yine smear yaptıAyyy hadi bakalımm çok merak ettimmm
Bende merak ettim. Yine smear yaptı
Hayır canım adetten bir gün önce oldu ama ben normal adet oldum sandım, ama kırmızı değildi siyahtıSenin adet dışı kanaman mı oldu canım?
Görmemişim
Geçmiş olsun canım rabbim hayırlı haberlere çıkarsınHayır canım adetten bir gün önce oldu ama ben normal adet oldum sandım, ama kırmızı değildi siyahtı
Cok güzel söyledin eşin de benim pskolojimle aynı ki bende eşime dedim çünkü ayrılalım hiç uğrasmayalum dedim oda dedik tüp bebek var asılma var ama doktor çok net. Konustu tüp bebege ve asılanaya cok düşük ihtimaller verdi unuttuğu bşeyt vardı doktorun demesiyle degil Allahın ol demesiyle oluyor senin ki de normal yolla mı oldu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?