Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Biz 6 yıllık evliyiz. Eşime azospermden dolayı sen boşuna yaşıyorsun bu ne hal asla çocuğun olmayacak dedi doktor. Tüp bebekle bile zor olur dendi. Eşim bana "Benim yüzümden anne olamayacaksın" diyerek ağladı günlerce. Geçen sene tüp denedik tutmadı. Doktorlar Allah'ın takdirini unutuyorlar. Ama şimdi hamileyim Rabbimin izniyle. O doktora gidip naber! Demek gerek

Cok güzel söyledin eşin de benim pskolojimle aynı ki bende eşime dedim çünkü ayrılalım hiç uğrasmayalum dedim oda dedik tüp bebek var asılma var ama doktor çok net. Konustu tüp bebege ve asılanaya cok düşük ihtimaller verdi unuttuğu bşeyt vardı doktorun demesiyle degil Allahın ol demesiyle oluyor senin ki de normal yolla mı oldu canım?

Çocuk sahibi olmak çok güzel bişey, gerekli ve büyük nimettir... ama insanlar çocuk için evlenecekse o evliliğin kıymeti yok zaten..
O Allah'ın verdiği bişey sonuçta verebilirde vermeyebilirde ama Allah kadını ve erkeği birbirlerini tamamlasınlar diye yaratmış
Erkek kadına kadında erkeğe muhtaçtır...
Muhtaçlıktan kastım kadın korunmaya ilgiye sevgiye muhtaçtır ve erkek gibi hayatının sonuna kadar çalışamayabilir
Erkekde her türlü ihtiyacını karşılayacak kadın olsun ister. Çocuk olsada olmasada eşler birbirlerini desteklediği sürece o evlilik anlam kazanır ve Allah'ın rızasına böyle ulaşılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…