Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç fark etmez zaten 30 yaşındayım ve pkosluyum kolay hamile kalamadığım da ortada çok da sevinirim. bir ara haberlerde hamileyken hamile kalan kadın vardı hatırlıyor musunuz?

Ay evet çok enteresan bişeydi Allah'ın hikmetinden sual olunmaz tabi
Bende ilk 30 yaşında hamile kalmıştım canım
Kendi kendime ikiz olsa bi taşla iki kuş ne güzel olur derdim
Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin şu bol yağmurlu rahmet gününde gönülden diliyorum

Benım karnımda bugun adet olacak gıbı agrı var kasıklarım da 28 ınde olacagım normalde daha da cok var stres mı yaptım ılaclar mi etkiledi anlamadım

eşimin yengesinnin ikizleri var canım ama ben ikizlik anneden geliyor sanıyordum hafif lekelenme basladı cnm doktor rapor al işe gidemezsin dedi büyük ihtimalle ikiz dedi
Hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallah bebeklerini benimde ikizdi önceki hamileligim ama 8. Haftada ögrendim. tek yumurta ikizinin genetikle alakasi yokmus aslinda tek yunurta döllenip ikiye bölündügü icin. bizim ailelerde de yoktu ikiz. Cift yumurta genetige bagli oluyo demisti doktorum

özel gözükmüyor canım benim gittiğim hastanenin kendi internet sayfası var tckimlik ve şifre ile bakıyorum. hastaneyi arayıp öğrenebilirsin.
Pazartesi ara dedi de doktor ondan merak ettim canım. Dur siteye bakayım teşekkür ederim

Dün gelmişti şeffaf ama afedersin peçeteye silince geldi. Yani çamaşırıma gelmedi.
İnsallah olur bu ay canım iyice stres yaptım artık akısına bırakacağım sanırım cunku dert ettim kendime hıc bıseye odaklanamıyorum 1 kızım var Allah onun canını sag etsin sukur ler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…