- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.101
Hiç fark etmez zaten 30 yaşındayım ve pkosluyum kolay hamile kalamadığım da ortada çok da sevinirim. bir ara haberlerde hamileyken hamile kalan kadın vardı hatırlıyor musunuz?
Sat neydı canımGünaydınn kızlarrhayırlı pazarlar.
K KurkmantoluSHayalperest07 kızlar benim test iyice kızardı bugünü değerlendirin sizde
1 nisan canım :)Sat neydı canım
Canım yumurtlama ağrısı olabilir mi?Benım karnımda bugun adet olacak gıbı agrı var kasıklarım da 28 ınde olacagım normalde daha da cok var stres mı yaptım ılaclar mi etkiledi anlamadım
Bnm de 1 nısan o zaman ben de mi dusuneyım1 nisan canım :)
Sabah yaptım ama bombostuBnm de 1 nısan o zaman ben de mi dusuneyım
Hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallah bebeklerinieşimin yengesinnin ikizleri var canım ama ben ikizlik anneden geliyor sanıyordum hafif lekelenme basladı cnm doktor rapor al işe gidemezsin dedi büyük ihtimalle ikiz dedi
Pazartesi ara dedi de doktor ondan merak ettim canım. Dur siteye bakayım teşekkür ederimözel gözükmüyor canım benim gittiğim hastanenin kendi internet sayfası var tckimlik ve şifre ile bakıyorum. hastaneyi arayıp öğrenebilirsin.
Agrı olur mu hıc dikkat etmemiştim oncekı donemlerımde yarın adet olacakmıs im gıbı agrı var su anCanım yumurtlama ağrısı olabilir mi?
Canım bu iyice kızarcak bi kaç güne henüz yumurtlaman olmamışGünaydınn kızlarrhayırlı pazarlar.
K KurkmantoluSHayalperest07 kızlar benim test iyice kızardı bugünü değerlendirin sizde
Evet canım değerin artabilir ben akşam 5 te tekrarlıycam. Sende 5 te deneyebilirsin.Sabah yaptım ama bombostugun ıcınde degısır mı
Öyle mi canım akşam 5-6 gibi tekrarlıycam zatenCanım bu iyice kızarcak bi kaç güne henüz yumurtlaman olmamış
Peki beyaz akıntı var mi sende bende o da yokEvet canım değerin artabilir ben akşam 5 te tekrarlıycam. Sende 5 te deneyebilirsin.
Hehehhh tamamGünaydınn kızlarrhayırlı pazarlar.
Canım ağrı olabiliyormuş. Normalde bende de olmuyordu ama bu sefer oldu.Agrı olur mu hıc dikkat etmemiştim oncekı donemlerımde yarın adet olacakmıs im gıbı agrı var su an
Dün gelmişti şeffaf ama afedersin peçeteye silince geldi. Yani çamaşırıma gelmedi.Peki beyaz akıntı var mi sende bende o da yok
İnsallah olur bu ay canım iyice stres yaptım artık akısına bırakacağım sanırım cunku dert ettim kendime hıc bıseye odaklanamıyorum 1 kızım var Allah onun canını sag etsin sukur ler olsunDün gelmişti şeffaf ama afedersin peçeteye silince geldi. Yani çamaşırıma gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?