- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.061
Benim de 8marttı. Akıntı faln yk kafayı taktım akıntı yksa gebelik yktr dye ndnse. Diğer belirtiler adet belirtilerle aynı.son sat 7 mart. kafayı yemek üzereyim sürekli şeffaf akıntı gecikmenin 9. günü sürekli bıçak saplanmalar falan ben yerimde saymaya devam ediyorum kızlar benden sonra batı olanlar bile öğrendi
hala sancınız oluyor mu peki? ben doktorumla konuştum bekletiyor beni çok umutluymuş gebelik yeni oluşabiliyor o zaman kese görünmez kanda da çıkmaz dedi. o yüzden çağırmadı hastaneye psikolojim bozuldu hocam diye mesaj attım rahatla bir hafta daha bekle test yapmaya devam et diyor en son 8 nisanda kan verdim negatif çıkmıştı bu pazatesi yine kan vereceğimBenim de 8marttı. Akıntı faln yk kafayı taktım akıntı yksa gebelik yktr dye ndnse. Diğer belirtiler adet belirtilerle aynı.
Çok sık sancım olmuyor her gün 1-2kere falan oluyor ama kramp şeklinde vurup geçiyor. Benm asıl canımı yakan göğüs sızlamaları. Adete 1hafta kala çok hafif hassaslaşrdı ama böylesini yaşamadım 20marttan beri yan dönüp yatamyrm. yürürken bile canım yanıyor. Dr'a gittğmde ilk şikayetim bu olck.hala sancınız oluyor mu peki? ben doktorumla konuştum bekletiyor beni çok umutluymuş gebelik yeni oluşabiliyor o zaman kese görünmez kanda da çıkmaz dedi. o yüzden çağırmadı hastaneye psikolojim bozuldu hocam diye mesaj attım rahatla bir hafta daha bekle test yapmaya devam et diyor en son 8 nisanda kan verdim negatif çıkmıştı bu pazatesi yine kan vereceğim
kuzum bence direkt kan ver idrara geçmemiş bile olabilir en son ne zaman test yaptın bu süreçteÇok sık sancım olmuyor her gün 1-2kere falan oluyor ama kramp şeklinde vurup geçiyor. Benm asıl canımı yakan göğüs sızlamaları. Adete 1hafta kala çok hafif hassaslaşrdı ama böylesini yaşamadım 20marttan beri yan dönüp yatamyrm. yürürken bile canım yanıyor. Dr'a gittğmde ilk şikayetim bu olck.
Pko yüzünden geckmşsem çoktan sivlcelrm çıkmalydı göğüslerimi bu kdr etkilyr ama her adet öncesi olan svlce olmyr.
Bi de pazar günkü lekelenme kafamı karştryr. Pkolularda olurmuş dye okuyrm ama Bn ilk kez yaşadım.
Off aldğm testi sabah yapim de rhtlim artık
Hiç yapmadım. Doğru dyosun direk kan vermek en iyisi. Kaset testlerde çıkmayınca idrara geçmemştr dye düşünüyor insan. Ptsi vereblrm en erknkuzum bence direkt kan ver idrara geçmemiş bile olabilir en son ne zaman test yaptın bu süreçte
Onun sonucu da salı çıkarHiç yapmadım. Doğru dyosun direk kan vermek en iyisi. Kaset testlerde çıkmayınca idrara geçmemştr dye düşünüyor insan. Ptsi vereblrm en erkn
hala sancınız oluyor mu peki? ben doktorumla konuştum bekletiyor beni çok umutluymuş gebelik yeni oluşabiliyor o zaman kese görünmez kanda da çıkmaz dedi. o yüzden çağırmadı hastaneye psikolojim bozuldu hocam diye mesaj attım rahatla bir hafta daha bekle test yapmaya devam et diyor en son 8 nisanda kan verdim negatif çıkmıştı bu pazatesi yine kan vereceğim
son sat 7 mart. kafayı yemek üzereyim sürekli şeffaf akıntı gecikmenin 9. günü sürekli bıçak saplanmalar falan ben yerimde saymaya devam ediyorum kızlar benden sonra batı olanlar bile öğrendi
Canım yaaa siiz böyle gördük e bende de baslıcak mı bulantı diye heyecanlanıyorum rabbim yardımcınız olsunSu an çok açım aşırı mide bulantısı yaşıyorum ne yapacam bilmiyorumbende eksi elmada yok
Amin canım herşey in hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsinGünaydın benimde ovitrellenin 16.ci günü şimdi test yaptım kocaman tek çizgi.10 gündür adet belirtileri yaşıyorum ağrılar şancı karinda guruldama gaz adet belirtilerim diyorum ama içimde rahat etsin diye testi yaptım çıkmadı bekledigim sonuçtu genede ulpian ici umutlandım hayal kurdum heyecan yaptım.Hakkimizda hayırlısı olsun..
Valla doktorun iyiymiş canım test yap derken benim doktor teste bile inanmayan cinstenhala sancınız oluyor mu peki? ben doktorumla konuştum bekletiyor beni çok umutluymuş gebelik yeni oluşabiliyor o zaman kese görünmez kanda da çıkmaz dedi. o yüzden çağırmadı hastaneye psikolojim bozuldu hocam diye mesaj attım rahatla bir hafta daha bekle test yapmaya devam et diyor en son 8 nisanda kan verdim negatif çıkmıştı bu pazatesi yine kan vereceğim
Kötü düşünme canım varsa bile daha cok kücük tür saglıgın yerine gelmezsese süreç uzarDaha yeni geçen ay korumadık ama mantar oldum bir sürü ilaç denk geldi yumurtlama günümeakşam 11 de 2inci ignemi vuruldum hemşireye dedim çocuk varsa bu iğne zarar verir mi diye çok etki yapmaz dedi ama aynı penisilin gibi çok yakıyor
Valla canım benim herkesten duyduıgum normal testte de varsa çıktııErken gebeligi öğrenmek için erken gebelik testleri varmis eczanelerde gerçekten erken tespit ediyor mu acaba
valla doktorum benden daha çok istiyor şu an hamile olmamı. her fırsatta belirtiyor ama moral bozmuyor olacak sabret diye telkin veriyor sürekli. canım doktorum gerçekten mükemmel çok şanslıyım.Allah Allah umutlandırıyor baya seni. İnşaAllah umutlandırdığı gibi sonuçlanır canım yaaa. Hakikaten çok tuhaf bir durum
yok kuzum maşallah turp gibiyim boşaltım sistemim çok iyi çalışıyorAllah Allah yabu durum daha önceden oluyomuydu idrar tahlili yaptırdınmı enfeksiyon falan yoktur inşaallah
Kötü mü canim o test. Bende ondan siparis verdim özellikleBizim buralarda yok o testlerdenovula diye bi test buluyorum hep Allah onu kahretsi
Inşaallah canımKötü düşünme canım varsa bile daha cok kücük tür saglıgın yerine gelmezsese süreç uzar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?