Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benibekleyin Eneaciz Mavi Boncugumm Hayhatun ve diğer arkadaşlar!
İnanamıyorum hamileyim!
1saat önce test yaptım kopkoyu çizgi hemen çıktı!
Allah'ım sana şükürler olsun!
Kimseyle paylaşmadım ilk sizle paylaşıyorum
Kanda görmeden ve dr'a görünmeden kimseyle paylaşmicam.
İnşallah Bi sorun çıkmadan sağlıkla gelir.
İnşallah test hatalı değildir. Bebetime güvenilir mi?

Eklentiler

• IMG_20190414_124031.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 68
İnsallah olur bu ay canım iyice stres yaptım artık akısına bırakacağım sanırım cunku dert ettim kendime hıc bıseye odaklanamıyorum 1 kızım var Allah onun canını sag etsin sukur ler olsun
Allah kızını bağışlasın kuzum bir kere olduyda yine olur stres yaptığın için olmuyordur akışına bırak sen :))

Canım çok sevindim tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) test markası güvenilir mi bilmiyorum ama baya net çıkmış yanılma payı yoktur heralde :))

Canım çok sevindim tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) test markası güvenilir mi bilmiyorum ama baya net çıkmış yanılma payı yoktur heralde :))
Ay çok tşkkr ederm buraya bu msjı yazablmk ne güzelmiş Allahm isteyen herkese yaşatsın.

Ayyyyyy tüylerim diken diken olduuuuuuu Nasıl sevindimmmmm yaaaaa. İnşaAllah kanda da yüzün güler arkadaşımmmm

valla doktorum benden daha çok istiyor şu an hamile olmamı. her fırsatta belirtiyor ama moral bozmuyor olacak sabret diye telkin veriyor sürekli. canım doktorum gerçekten mükemmel çok şanslıyım.

Ayyyy maşaAllah gerçekten de çok iyi doktormuş. Rabbim sizi ayırmasın Bize de böylesini nasip etsin

Harika bir sonuc Allah daim etsin ınsallahhhhh

Ayyyyyy tüylerim diken diken olduuuuuuu Nasıl sevindimmmmm yaaaaa. İnşaAllah kanda da yüzün güler arkadaşımmmm
Canım benim çok teşekkür ederim. Senin hikayen beni çk etkilemşti. Kurban oldğm Rabbm bana da nasip etti. Yumrtlma takibini reddtmştm bu ay ztn hasta olurum bdhaki ay tedavi içn tekrar giderim dmştm gerek kalmadı şükürler olsn

Elhamdulillah yaaaaa. İşta Rabbim öyle büyük ki zamanı gelince müjdeliyor hepimizi

Cuma günü test yaptırdım kenara koydum ama unuttum pazar günü baktım test böyle sizce hamile miyim

Eklentiler

• IMG_20190414_124932.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 65
Gebelik takvimi ypmk istmyrm doğacak tarihi soruyor son adet sormyr nasl hesplcm
Maşallah canim cok net cikmis Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin
Internette gebelik hesaplama yazinca cikiyor canim son adet tarihini giriyorsun sana tahmini dogum tarihini soyluyor

Hayırlısı olsun canım ben hala yatıyorum acayip uyku bastırıyor ve kasıklarıma sanki bıcak saplanıyor gibi oluyorum kimseye diyemedim Bi kesinleşsin annemlere öyle diyeyim diyorum

Olmaz diye bişey yok tabi ikiz genelde genetikde varsa olabiliyor ben 140 değeri bağdaştıramadım sadece çünkü burda ilk kan değeri 300-400'lü olanlarda vardı ikiz değildi
hayırlısı olur inşallah
Canım bende netten baktım banada düşük geldi ama doktor cok cok yeni dedi birde artış cok fazla olmus dedi takip etcez her gün vermen lazım kese görülen kadar dedi kesin ikiz demiyorum olabilir dedi bide dış gebelik ihtimali varmıs ama o ihtimali düşünmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…