- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.081
Kızlarrrrr sonucum çıktııııı bthcg 98çıkmıs bu iyi Bi değer mi hamile miyim hemsirede diyorki ben sana demiştim hamilesin diyeallahım hemen doktora girsemmimkızlarnyaaa
İnşallah bizde güzel haberler alırızRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin merakla okudum inanın.. Rabbim ol der ve olur inşAllah.. inanın çok sevindim darısı bizlerin başına olsun
Kızlar inanabiliyor musunuz geçen ay çocuğun olmaz dendi ve bu ay hamile kaldığım doktora sonuçlarını gösterdim oda aynı şeyi söylüyor bende olmaz diyebilirdim diyor Allah ne büyük kızlar ne olur Rabbim den Baska kimseden bişey istemeyin ve ve olurumudunuzu yitirmeyib
Bende kuruma cizgisi cikarmisto.gicok kaptim ona ondan canimKötü mü canim o test. Bende ondan siparis verdim özellikleilk hamileligimde battan bi gun once silik cikti. Battan bi gün sonra net cizgi cikti. Başkasi göstermez gibi ondan aldim yine . Şimdi cıkarmiyo ama
Sağlıkla dogar lar insallahKızlaaaar günaydın bugün sabah biraz sancıylamuyandım acil doktora gittik kanama yoktu ama sancım cok fenaydı ve beta hcg baktılar tekrar dün 140 larda çıkan değerim bugün 480 olmus acilde ki doktor ikiz galiba keserler görünene kadar beta hcg ne hibaktır dedi ikizse daha dikkatli olman gerekiyor dediMavi Boncugumm canım ya dün doktorum demişti ya öyle olabilir diye bugün hcg ye bakınca acilde ki doktor da öyle dedi dünden bu güne 2 kattan fazla artmış dedi
Yaa geçmiş olsun canım ya. İnşallah geçer mantar hastalığında hemen bebişin olur. İsteyen herkesin de inşallah içlerinde benim deDaha yeni geçen ay korumadık ama mantar oldum bir sürü ilaç denk geldi yumurtlama günümeakşam 11 de 2inci ignemi vuruldum hemşireye dedim çocuk varsa bu iğne zarar verir mi diye çok etki yapmaz dedi ama aynı penisilin gibi çok yakıyor
En tepedeki değilde diğer ikisi olması gereken canım. Demekki daha yumurtlama gününe gelmemişinKızlar ben sızın dedıgınız gıbı yaptım ovulasyon testini su ıcmedjm fazla bekletmetmedım falan ama sonuc yine aynı
İnşallah canım mRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin merakla okudum inanın.. Rabbim ol der ve olur inşAllah.. inanın çok sevindim darısı bizlerin başına olsun
yok kuzum maşallah turp gibiyim boşaltım sistemim çok iyi çalışıyorakıntılarım bile renkli değil şeffaf veya arada çok nadir beyazımsı.
eğer birden çok yumurtan oluştuğunda bazen regl olabilmek için hepsinin çatlamasını beklemek gerekiyormuş belki de öyle oluyor hepsi bir anda çatlamıyor. tabi bu da şansı yükseltiyor. denemeye devam. doktorum eninde sonunda ya regl olacaksın ya pozitifi göreceksin dedi.
eşimin yengesinnin ikizleri var canım ama ben ikizlik anneden geliyor sanıyordum hafif lekelenme basladı cnm doktor rapor al işe gidemezsin dedi büyük ihtimalle ikiz dediSağlıkla dogar lar insallahikiz olan var mı akrabalar arasında
Ben de kadından geliyor diye biliyorum o yuzden sordum canım insallah ikiz dır ben sevindim senin adınaeşimin yengesinnin ikizleri var canım ama ben ikizlik anneden geliyor sanıyordum hafif lekelenme basladı cnm doktor rapor al işe gidemezsin dedi büyük ihtimalle ikiz dedi
Kızlaaaar günaydın bugün sabah biraz sancıylamuyandım acil doktora gittik kanama yoktu ama sancım cok fenaydı ve beta hcg baktılar tekrar dün 140 larda çıkan değerim bugün 480 olmus acilde ki doktor ikiz galiba keserler görünene kadar beta hcg ne hibaktır dedi ikizse daha dikkatli olman gerekiyor dediMavi Boncugumm canım ya dün doktorum demişti ya öyle olabilir diye bugün hcg ye bakınca acilde ki doktor da öyle dedi dünden bu güne 2 kattan fazla artmış dedi
özel gözükmüyor canım benim gittiğim hastanenin kendi internet sayfası var tckimlik ve şifre ile bakıyorum. hastaneyi arayıp öğrenebilirsin.Kızlar ya e-nabız da dün verilen kanın sonucu pazartesi mi girilir. Hemşire 2 saatten çıkar demişti ama e-nabız da ne muayene olduğuma dair bi işlem var ne de tahlil bilgisi. Sadece devlet hastanesininkiler gözükmez demi orda, özelde gözükür.
Hiç fark etmez zaten 30 yaşındayım ve pkosluyum kolay hamile kalamadığım da ortada çok da sevinirim. bir ara haberlerde hamileyken hamile kalan kadın vardı hatırlıyor musunuz?İnşaallah ikizin olurRabbim gönlüne göre versin canımm sabrın sonu selamet inşaallah
bize de dua et biz de bu levela geçelim artıkeşimin yengesinnin ikizleri var canım ama ben ikizlik anneden geliyor sanıyordum hafif lekelenme basladı cnm doktor rapor al işe gidemezsin dedi büyük ihtimalle ikiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?