Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrrr sonucum çıktııııı bthcg 98çıkmıs bu iyi Bi değer mi hamile miyim hemsirede diyorki ben sana demiştim hamilesin diye allahım hemen doktora girsemmimkızlarnyaaa

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin merakla okudum inanın.. Rabbim ol der ve olur inşAllah.. inanın çok sevindim darısı bizlerin başına olsun

Ay ben çok duygulandım

Sağlıkla dogar lar insallah ikiz olan var mı akrabalar arasında

Yaa geçmiş olsun canım ya. İnşallah geçer mantar hastalığında hemen bebişin olur. İsteyen herkesin de inşallah içlerinde benim de

Kızlar ben sızın dedıgınız gıbı yaptım ovulasyon testini su ıcmedjm fazla bekletmetmedım falan ama sonuc yine aynı

Eklentiler

• 15552243157151316160454723179473.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar ya e-nabız da dün verilen kanın sonucu pazartesi mi girilir. Hemşire 2 saatten çıkar demişti ama e-nabız da ne muayene olduğuma dair bi işlem var ne de tahlil bilgisi. Sadece devlet hastanesininkiler gözükmez demi orda, özelde gözükür.

İnşaallah ikizin olur Rabbim gönlüne göre versin canımm sabrın sonu selamet inşaallah

eşimin yengesinnin ikizleri var canım ama ben ikizlik anneden geliyor sanıyordum hafif lekelenme basladı cnm doktor rapor al işe gidemezsin dedi büyük ihtimalle ikiz dedi
Ben de kadından geliyor diye biliyorum o yuzden sordum canım insallah ikiz dır ben sevindim senin adına

Olmaz diye bişey yok tabi ikiz genelde genetikde varsa olabiliyor ben 140 değeri bağdaştıramadım sadece çünkü burda ilk kan değeri 300-400'lü olanlarda vardı ikiz değildi
hayırlısı olur inşallah

özel gözükmüyor canım benim gittiğim hastanenin kendi internet sayfası var tckimlik ve şifre ile bakıyorum. hastaneyi arayıp öğrenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…