- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.161
Mavi Boncugumm Canım nasıl gidiyor hamilelik benim kaynana farketti hamile olduğumu dedi daha er kendi iki yaşını geçseydi ondan sonra ama oralı olmadım yine söylemedim hamileyim diye
1 hafta falan oldu. Geçmiştekiler var ama dün gittiğim hastane ve test sonucu gözükmüyor. Yani muayene olarak da gözükmüyor canım. Hafta sonu olduğu için mi acabane zaman indirdin canım benim geçmişte gittiğim bütün doktorlar var özel dahi sağlık ocağı yoktu onuda indirdikten sonra sağlık ocağına gittim kan verdim akşamında hemen cikmisti
Aralıklı bulantılar ve akıntı dısında İyyim canım bısı hıssetmıyorum sen nasıl gıdıoNasıl gidiyor canım
Bunu benım oğlan bu emojiyi gördü aynısını yapmaya calısıor
Pozitif düşünmk istyrm. Olumlu şeyleri düşünüp düşündüğmü yaşarım inş. Uğur getirsin bu takvim bna inş. Yarın kan vercm sonuç salı çıkar, salı da dr'uma gtcm.Aa yapmışsınama kanda da mı görseydik önce
Tebrik ederim cnm allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin@jasmenia @EneacizMavi Boncugumm Hayhatun ve diğer arkadaşlar!
İnanamıyorum hamileyim!
1saat önce test yaptım kopkoyu çizgi hemen çıktı!
Allah'ım sana şükürler olsun!
Kimseyle paylaşmadım ilk sizle paylaşıyorum
Kanda görmeden ve dr'a görünmeden kimseyle paylaşmicam.
İnşallah Bi sorun çıkmadan sağlıkla gelir.
İnşallah test hatalı değildir. Bebetime güvenilir mi?
Hakkında hayırlısı olsun canım Allah bağışlasın yavrularını.. ikizlerin doğal yolla mı oldu?Merhaba kızlar ben aranızda yeniyim.3 evladım var Allah bağışlasın 10 yaşında oğlum ve 4 yaşında ikizlerim.Beni sakın kinamayin ama okadar çok istiyorum ki kızım olmasını Rabbime duaciyim hayırlısı ise olsun diye dua ediyorum bu arada adetten sonra şık ilişki ve ovulasyon 2 3 gün kala bırakma olayıda bana mantıklı geliyor.ikizlerden önce düşük yaptım iki ay sonra ikizlere hamile kaldım aslindi ucuzlerdi tek olan kese gelişmedi geçtiğimiz şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım.sanki hiç kızım olmicakmis gibi sanki olanlar kızdı ama nasip olmadı gibi .Rabbim dualarımızı hayırlı ise kabul etsin sağlıklı doğumlar
Merhaba kızlar ben aranızda yeniyim.3 evladım var Allah bağışlasın 10 yaşında oğlum ve 4 yaşında ikizlerim.Beni sakın kinamayin ama okadar çok istiyorum ki kızım olmasını Rabbime duaciyim hayırlısı ise olsun diye dua ediyorum bu arada adetten sonra şık ilişki ve ovulasyon 2 3 gün kala bırakma olayıda bana mantıklı geliyor.ikizlerden önce düşük yaptım iki ay sonra ikizlere hamile kaldım aslindi ucuzlerdi tek olan kese gelişmedi geçtiğimiz şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım.sanki hiç kızım olmicakmis gibi sanki olanlar kızdı ama nasip olmadı gibi .Rabbim dualarımızı hayırlı ise kabul etsin sağlıklı doğumlar
Test yapmıs miydinArkadaslar ben hala adet olmadım. Günüm 7 gün geçti kasık ağrısı ve akıntım çok yoğun. Birde göğüs uçlarım fena acıyor
En son cuma yaptım çıkmadı. Adetim gecikmedi hiç su ana kadarTest yapmıs miydin
Pozitif cıkarsa harika negatıf cıkar a daha 6 gun var derizAdete 6 gün kala yapılan testte çıkmaz değil mi
Bnce tekrar yap hemenEn son cuma yaptım çıkmadı. Adetim gecikmedi hiç su ana kadar
Hahahh negatif çıktı daha erken yapmışım dimi amaPozitif cıkarsa harika negatıf cıkar a daha 6 gun var deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?