Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mavi Boncugumm Canım nasıl gidiyor hamilelik benim kaynana farketti hamile olduğumu dedi daha er kendi iki yaşını geçseydi ondan sonra ama oralı olmadım yine söylemedim hamileyim diye

İyi yapmışsın bravo bendensin
Bende söylemedim henüz erken şimdi
Nasıl farketti ya hem onaneki o mu bakacak sanki çocuğuna şöyle yapma etme yorumlarına sinir oluyorum
İyi yapmışsın deme oh olsun
Çok şükür kuzum iyiyim ben maaşallah diyim aynıyım yani bu hafta bende gidicem yine inşaallah doktora görürüz kalp atışını duyarız bebelerimizin

ne zaman indirdin canım benim geçmişte gittiğim bütün doktorlar var özel dahi sağlık ocağı yoktu onuda indirdikten sonra sağlık ocağına gittim kan verdim akşamında hemen cikmisti
1 hafta falan oldu. Geçmiştekiler var ama dün gittiğim hastane ve test sonucu gözükmüyor. Yani muayene olarak da gözükmüyor canım. Hafta sonu olduğu için mi acaba

benım oğlan bu emojiyi gördü aynısını yapmaya calısıor

Tebrik ederim cnm allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba kızlar ben aranızda yeniyim.3 evladım var Allah bağışlasın 10 yaşında oğlum ve 4 yaşında ikizlerim.Beni sakın kinamayin ama okadar çok istiyorum ki kızım olmasını Rabbime duaciyim hayırlısı ise olsun diye dua ediyorum bu arada adetten sonra şık ilişki ve ovulasyon 2 3 gün kala bırakma olayıda bana mantıklı geliyor.ikizlerden önce düşük yaptım iki ay sonra ikizlere hamile kaldım aslindi ucuzlerdi tek olan kese gelişmedi geçtiğimiz şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım.sanki hiç kızım olmicakmis gibi sanki olanlar kızdı ama nasip olmadı gibi .Rabbim dualarımızı hayırlı ise kabul etsin sağlıklı doğumlar

Hakkında hayırlısı olsun canım Allah bağışlasın yavrularını.. ikizlerin doğal yolla mı oldu?

Maşallah ben anlıyorum seni çünkü benim 1 oğlum var ve kızım olmasını deli gibi istiyorum Rabbim'den temennim sağlıklı saliha bir kız evlat ama elbette takdir O'nun ne verirse başımızın üstüne şükürle
İnşaAllah banada sanada hayırlı kız evlat nasip olur bu arada yumurtlama öncesi ilişki vs gibi şeylere inanmıyorum Allah nasip etmişse her türlü olur zaten nasipte yoksa istediğin kadar uğraş olmaz sadece hayırlısı ile dua edelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…