- 14 Mart 2018
- 3.483
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.181
Pozitif düşünmk istyrm. Olumlu şeyleri düşünüp düşündüğmü yaşarım inş. Uğur getirsin bu takvim bna inş. Yarın kan vercm sonuç salı çıkar, salı da dr'uma gtcm.
Kesinlikle cok erkenHahahh negatif çıktı daha erken yapmışım dimi ama
İlk bebişini kaç yaşındaki canım boş ere büyütecek olan sensin rabbim saglık sihhat versşnnnMavi Boncugumm Canım nasıl gidiyor hamilelik benim kaynana farketti hamile olduğumu dedi daha er kendi iki yaşını geçseydi ondan sonra ama oralı olmadım yine söylemedim hamileyim diye
Evet canım doğal yolla oldu.amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Hakkında hayırlısı olsun canım Allah bağışlasın yavrularını.. ikizlerin doğal yolla mı oldu?
Canım hemen Bi test yap brnceeArkadaslar ben hala adet olmadım. Günüm 7 gün geçti kasık ağrısı ve akıntım çok yoğun. Birde göğüs uçlarım fena acıyor
Aradan 8 saat olcak şekilde yap canımÖyle mi canım akşam 5-6 gibi tekrarlıycam zaten
Yarın yapacağım canım su an evde yok test açık eczanede yokCanım hemen Bi test yap brncee
Benimde 6 yaşında kızım var.. kardeş için geç kaldım ikiz olsa ne iyi olur diyorumEvet canım doğal yolla oldu.amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Canım niye geç olduğunu düşünüyorsunBenimde 6 yaşında kızım var.. kardeş için geç kaldım ikiz olsa ne iyi olur diyorumailede var ablamın da ikizleri oldu biliyorum zor ama her şey Allah dan hayırlısı olsun
M mavi boncugum senin not aldığın bat tarihleri nerde yazıyor
Benimde 6 yaşında kızım var.. kardeş için geç kaldım ikiz olsa ne iyi olur diyorumailede var ablamın da ikizleri oldu biliyorum zor ama her şey Allah dan hayırlısı olsun
Evet canım ilk muayne ama nasıl gideceğimi düşünüyorum minübüs le nasıl gidecem mide bulantısından ceviricem diye korkuyom esimde ise gidiyor yoksa o beni götürürdü arabaylaAy evet çarşamba günüBiraz heyecan var
Ay senin ilk muayenen mi olacakk inşaAllah
Ya ne biliyim 6 yaşına geldi daha da hamile kalamadım ondanCanım niye geç olduğunu düşünüyorsun ☺
İnşallah canım bakalım hamile kalabilirsem daha da yaş farkı açılmadanBence hiç geç değil hatta avantajı çok
Ablalık eder ne güzel sana yardım eder
O bakmasada insanlara o bakıyormuş gibi konuşur şimdi konussam çok şey soylerimde boşver bide halam olur kendisi yemek hiç yemiyorum midem bulanıyor ve kusmaya bile başladım ilk hamileligimde öyle olduğu için anladı ama yine dogrulamiyacam söylediğini sende kalp atışlarını duy için rahatlasin biliyorum şimdi hep aklında acaba iyimi kalp atışlarını duyacakmiyim gibi bir sürü soru başını kurcaliyordurİyi yapmışsın bravo bendensin
Bende söylemedim henüz erken şimdi
Nasıl farketti ya hem onaneki o mu bakacak sanki çocuğuna şöyle yapma etme yorumlarına sinir oluyorum
İyi yapmışsın deme oh olsun
Çok şükür kuzum iyiyim ben maaşallah diyim aynıyım yani bu hafta bende gidicem yine inşaallah doktora görürüz kalp atışını duyarız bebelerimizin
Olması gerekiyor aslında sonucta gittiğinde hafta içi degil miydi canım1 hafta falan oldu. Geçmiştekiler var ama dün gittiğim hastane ve test sonucu gözükmüyor. Yani muayene olarak da gözükmüyor canım. Hafta sonu olduğu için mi acaba
Kalkma zaten yat, ben biraz is yapinca hemen kanama olmustu. Dikkat et kendine aman tez canlilik yapma kendini iyi zannedipteHayırlısı olsun canım ben hala yatıyorum acayip uyku bastırıyor ve kasıklarıma sanki bıcak saplanıyor gibi oluyorum kimseye diyemedim Bi kesinleşsin annemlere öyle diyeyim diyorum
Oglum su an 19. Ayın içinde canım ikinciyi istemem gerekiyordu bazı sağlık sorunundan dolayı o yüzden çok şükür rabbim nasip etti tek dileğim sağlıklı salih evlat olarak kucağıma almak rabbim tüm isteyenlere versin inşallahİlk bebişini kaç yaşındaki canım boş ere büyütecek olan sensin rabbim saglık sihhat versşnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?