Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 6 yaşında kızım var.. kardeş için geç kaldım ikiz olsa ne iyi olur diyorum ailede var ablamın da ikizleri oldu biliyorum zor ama her şey Allah dan hayırlısı olsun

Bence hiç geç değil hatta avantajı çok
Ablalık eder ne güzel sana yardım eder

Kızlar aklıma gelmişken diyeyim. Belki biliyorsunuzdur ama olsun Her gün bir miktar kaju yemeliyiz. Bebeğe ve bize çok katkısı olan bir kuruyemiş. Ceviz de aynı şekilde. Mutlaka ihmal etmeyin kajuyu. Ben her ne kadar sevemesemde 1 teneke suyla yiyorum 1 kaju bi ton su

Ay evet çarşamba günü Biraz heyecan var

Ay senin ilk muayenen mi olacakk inşaAllah
Evet canım ilk muayne ama nasıl gideceğimi düşünüyorum minübüs le nasıl gidecem mide bulantısından ceviricem diye korkuyom esimde ise gidiyor yoksa o beni götürürdü arabayla yürüyerek mi gitsem acaba

O bakmasada insanlara o bakıyormuş gibi konuşur şimdi konussam çok şey soylerimde boşver bide halam olur kendisi yemek hiç yemiyorum midem bulanıyor ve kusmaya bile başladım ilk hamileligimde öyle olduğu için anladı ama yine dogrulamiyacam söylediğini sende kalp atışlarını duy için rahatlasin biliyorum şimdi hep aklında acaba iyimi kalp atışlarını duyacakmiyim gibi bir sürü soru başını kurcaliyordur masallah canım daha olmaz mide bulantısı canım inşallah

Hayırlısı olsun canım ben hala yatıyorum acayip uyku bastırıyor ve kasıklarıma sanki bıcak saplanıyor gibi oluyorum kimseye diyemedim Bi kesinleşsin annemlere öyle diyeyim diyorum
Kalkma zaten yat, ben biraz is yapinca hemen kanama olmustu. Dikkat et kendine aman tez canlilik yapma kendini iyi zannedipte

İlk bebişini kaç yaşındaki canım boş ere büyütecek olan sensin rabbim saglık sihhat versşnnn
Oglum su an 19. Ayın içinde canım ikinciyi istemem gerekiyordu bazı sağlık sorunundan dolayı o yüzden çok şükür rabbim nasip etti tek dileğim sağlıklı salih evlat olarak kucağıma almak rabbim tüm isteyenlere versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…