Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaju mide bulantısını da engelliyormuş canımm hastane dönüşü al istersennn. Yürüyerek yakınsa öyle yap istersen

Kaju mide bulantısını da engelliyormuş canımm hastane dönüşü al istersennn. Yürüyerek yakınsa öyle yap istersen
yuruyerek çok uzak iki saatten fazlasını bulur aslında giderdim benim oğlan evde kalırsa kaynanam bakamaz ikidebir beni arayacak ağlıyor diye cabuk gel bende strese girmek istemem mecbur arabayla gidecem midem bulanirsa hastaneye yakın yerde iner yururum

Bende Mayis’ta denemeye baslayacagim isterseniz ekleyebilirsiniz bat ilk adet gunu ise 1 Mayis gozukuyor. Allah hepimize tez zamanda tatli mi tatlis bebisler nasip etsin insallah Hem dogum gunu ayim Mayis

Hanımlar adetin geçen ay 5-6 gün gecikti yine umutlandım sonra birden adetim başladı bu ay da 12 nisan beklenen adet günümdü fakat gecikti ve dün gece ip gibi kan bile olmayan koyu renk akıntı oldu bende adet olacağımı düşündüm fakat hala olmadım son iki aydır böyle oluyor yoksa adetim hep düzenliydi neden oluyor acaba. Adetten önce böyle koyu renk akıntı olup hamile olma ihtimalim var mı ?

Bende de vardı kisti olduğumu öğrendim sonrasında pko

Bende de 1 yıl neredeyse boyle ydı rahimde yara varmıs ondan oluyormuş hem de pko varmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…