- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.221
Hade inşallah olacak bu sefer Allahın izniyle rabbim sana gönlünden geçeni versin canım
Bende de aynı leke oldu pazar günü. Bende pko var ama bugün testim poztf çktı. İnş gebelik vardr sende deHanımlar adetin geçen ay 5-6 gün gecikti yine umutlandım sonra birden adetim başladı bu ay da 12 nisan beklenen adet günümdü fakat gecikti ve dün gece ip gibi kan bile olmayan koyu renk akıntı oldu bende adet olacağımı düşündüm fakat hala olmadım son iki aydır böyle oluyor yoksa adetim hep düzenliydi neden oluyor acaba. Adetten önce böyle koyu renk akıntı olup hamile olma ihtimalim var mı ?
Pko gecmedı mi canım etkilemiyor mu gebelıgı bende de varmıs yeni oldu hıc yoktu onceden bir problemBende de aynı leke oldu pazar günü. Bende pko var ama bugün testim poztf çktı. İnş gebelik vardr sende de
Bende de 1 yıl neredeyse boyle ydı rahimde yara varmıs ondan oluyormuş hem de pko varmıs
Demeyin kızlar yaaa cidden korkuyorum böyle seylerden gecikmesinden bile korkar oldum artıkBende de vardı kisti olduğumu öğrendim sonrasında pko
Bende de yktu şubat ayında dr'um pko başlamış dedi. Şubatın sonuna doğru tekrar gitmştm pko görünümü azalmış dedi bende gördüm ekrandan. Martta çatlatma iğnesi vurdk tutmadı. Bu ay da gitmeyi Bn istmdm moralim bozlmştu ama kendiliğinden gebelik oluşmuş. Pko etkilemedi dmkki. Dr'um da gebelik pkolularda imkansız değil sdce brz zor olur dmşti ztn.Pko gecmedı mi canım etkilemiyor mu gebelıgı bende de varmıs yeni oldu hıc yoktu onceden bir problem
Hiçbi ilaç kullanmadım canım soğan suyu içtim birde düzenli folik asit ve sekerim azalttımpko nasıl gectı klomen kullandın mı hıc gebelıgı etkiledi mı bu durum ne cok sey sordum
İnşaaalllaahhh gebeliktir canımDemeyin kızlar yaaa cidden korkuyorum böyle seylerden gecikmesinden bile korkar oldum artık. Çikolata kistim var zaten ama ona rağmen doktorlar bile sasırıyor cok düzenliydi 2 aydır gecikmeler başladı dünde koyu sarı akıntı oldu suan hala bişey yok dedim belki gebeliktir ama
Ben tamamen kotuyum ağız tadı midem sürekli bulandigi için ne yesem midemi bulandırıyorSizinde ağzınızın tadi kötü mü yahu benımki zehir gibi
Keşke canım yaaaa offf beni en iyi buradaki insanlar anlıyor çok üzülüyorum ama kimseye belli edemiyorum artık bende hamile olabilmeyi çok istiyorumİnşaaalllaahhh gebeliktir canım
Gerçekten mi canım ya ? Düzenli midir adetlerin ne kadar zamandır deniyorsunuz Peki hamileliği ? Uani benim yerleşme kanaması felsn olacağını sanmıyorum leke bile değildi koyu sarı akıntıydı ama acaba hamilelik olabilir mi artık bana mucize olarak geliyor da. Adetten ne kadar sonra öğrendin canım.Bende de aynı leke oldu pazar günü. Bende pko var ama bugün testim poztf çktı. İnş gebelik vardr sende de
Amin üzülmeKeşke canım yaaaa offf beni en iyi buradaki insanlar anlıyor çok üzülüyorum ama kimseye belli edemiyorum artık bende hamile olabilmeyi çok istiyorumallah bizlere de nasip etsin
Bende aynıyım yaaa napıcaz zzzBen tamamen kotuyum ağız tadı midem sürekli bulandigi için ne yesem midemi bulandırıyor
Bende pkolu yum adetten bes gün sonra öğrendimGerçekten mi canım ya ? Düzenli midir adetlerin ne kadar zamandır deniyorsunuz Peki hamileliği ? Uani benim yerleşme kanaması felsn olacağını sanmıyorum leke bile değildi koyu sarı akıntıydı ama acaba hamilelik olabilir mi artık bana mucize olarak geliyor da. Adetten ne kadar sonra öğrendin canım.
Elimde değil canım benim herkese halinden mutlu görün ama için kan ağlasın bilirsiniz işte. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinAmin üzülme
Adet gördükten sonra mı hamilelik öğrendin yoksa adet gecikmenin 5. Gününde mi öğrendin canımBende pkolu yum adetten bes gün sonra öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?