Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün yaptığım gebelik testinde çok sonra böyle silik gibi bişey gördüm.3 damla idrar damlatın diyordu ben 3. Olmadı gibi fazladan 4 damlattım sanırım.İdrar da taşmış teste.Ama yukarısında silik çizgi gibi bişey gördüm inş yanılmıyorumdur Bikaç gün sonra tekrar yaparım

Bende de aynı leke oldu pazar günü. Bende pko var ama bugün testim poztf çktı. İnş gebelik vardr sende de

Merhaba arkadaşlar bayadır giremedim sınava hazırladığım için. Baya da mesaj birikmiş okuyamayacağım sanırım ama bisürü hamilelik haberi gelmiştir umarımm ben yine hamile kalmayı başaramadım

Bende de 1 yıl neredeyse boyle ydı rahimde yara varmıs ondan oluyormuş hem de pko varmıs
Bende de vardı kisti olduğumu öğrendim sonrasında pko
Demeyin kızlar yaaa cidden korkuyorum böyle seylerden gecikmesinden bile korkar oldum artık . Çikolata kistim var zaten ama ona rağmen doktorlar bile sasırıyor cok düzenliydi 2 aydır gecikmeler başladı dünde koyu sarı akıntı oldu suan hala bişey yok dedim belki gebeliktir ama

Pko gecmedı mi canım etkilemiyor mu gebelıgı bende de varmıs yeni oldu hıc yoktu onceden bir problem
Bende de yktu şubat ayında dr'um pko başlamış dedi. Şubatın sonuna doğru tekrar gitmştm pko görünümü azalmış dedi bende gördüm ekrandan. Martta çatlatma iğnesi vurdk tutmadı. Bu ay da gitmeyi Bn istmdm moralim bozlmştu ama kendiliğinden gebelik oluşmuş. Pko etkilemedi dmkki. Dr'um da gebelik pkolularda imkansız değil sdce brz zor olur dmşti ztn.
Ama daha muayene olmdm doğru yere mi yerleşti normal gebelik oluşablmş mi etrafında kist var mı öğrencm net bşy yk.

Arkadaslar benimde gecen ay olmadi. Bu ay yumurtlama takibi yapmaya calisiyorum . Bat 1 mayis. 27 gun suruyor adetim hangi gunleri degerlendirmem lazim hemsireyim ben gece nobetim oluo bazi gunleri degerlendiremiyorum nasil yapsam bilemedim. Yumurtlama takibi yapan ark. Yardimci olabilir mi kac gun onceden baslamam lazim.

İnşaaalllaahhh gebeliktir canım

Merhaba kızlar benim bi sorum olcaktı size 1hafta önce kan testi yaptırdım 0.100 çıktı normalde dün regl olmam gerekiyodu ama olmadım yükselme ihtimali olabilirmi yoksa kuruntumu yardımcı olun lütfen çok umutluyum bu ay son adet tarihim 19 mart adet olmam gereken tarihte 13 nisan yardımcı olun lütfennn

Bende de aynı leke oldu pazar günü. Bende pko var ama bugün testim poztf çktı. İnş gebelik vardr sende de
Gerçekten mi canım ya ? Düzenli midir adetlerin ne kadar zamandır deniyorsunuz Peki hamileliği ? Uani benim yerleşme kanaması felsn olacağını sanmıyorum leke bile değildi koyu sarı akıntıydı ama acaba hamilelik olabilir mi artık bana mucize olarak geliyor da. Adetten ne kadar sonra öğrendin canım.

Bende pkolu yum adetten bes gün sonra öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…