Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ya Rabbim şifa versin. Bana da doktor bi fitil iki antibiyotik vermişti 3 ay sonra yani geçen hafta tekrar gittim bunda da antibiyotik ve fitil verdi. İnşallah geçer. Bunda da geçmezse bi aktara gideyim

Amin Allah razı olsun canım çok teşekkür ediyorum bana sabırla cevap verildiğin için inşallah baba da umut olursun ben de inşallah Doğal yoldan hamile kalırım testere dişli aslan pençesi ve hayıt otu suyu bunlar aklımda adetle de bunlara başlayacağım bakalım

Rica ederim cnm ,herzaman destek olmaya calisirim insallah hersey Allahin izniyle gonlunce olur.

İnşallah canım ya Rabbim şifa versin. Bana da doktor bi fitil iki antibiyotik vermişti 3 ay sonra yani geçen hafta tekrar gittim bunda da antibiyotik ve fitil verdi. İnşallah geçer. Bunda da geçmezse bi aktara gideyim

Kızlar ben bu sitede takıldıkça aklımdan hiç bebek fikri çıkmıyor, sizleri çok öpüyorum, biraz uzak kalayım forumdan.sevgiler

Merhaba kızlar sayfanın takipcisiyim 2 buçuk yıldır tedavi görüyorum bu ay adetim 5 gün gecikti hiç gecikmedi tam tuttu derken adetim geldi. Adet bitiminden birkaç gün sonra afedersiniz vajina girisinde hafif kasiklarimda acı ağrı ve akabinde kanlı akıntı oldu. İki üç gün sürdü ve gecti.doktora gitmekten de bıktım ama aklıma da takıldı sizce bu nedendir.enfeksiyom olsa idi birkaç günde kendiliğinden geçer miydi?

Çok temizlik yapar mısın ? Yani her tuvalete girdiğinde illa sabunla yıkamak gibi falan? Vajina bölgesine çok temizlik yapılırsa çok yıkanırsa ıslak kalırsa falan mantar çok oluyormuş ortam oluşuyormuş. Bi de kuru değilse hemen iç çamaşırını giyme tamamen kurula öyle giy derim. Bir fikir olarak söylüyorum olabilir belki sebep bu düye yanlış anlamazsın umarım

Kızlar ya size birşey soracağım. Cevap verin please İshal olunca mide bulantısı ve istifra olur mu ??

Ikinci cizgi varsa umutlanabilirsin artik ne güzel benim yapasim yok önceki 5 ay negatifti cünkü

Fena zorluyo seni inşallah uzun sürmez bu durum

Kızlar ya size birşey soracağım. Cevap verin please☺ İshal olunca mide bulantısı ve istifra olur mu ??
Nasıl yani canım? Zehirlenme, üşütme gibi durumlarda ishal ve mide bulantısı ikisi bitlikte olabiliyor. Ama illa ishal olduğunda mide bulantısı olcak diye birşey yok sadece bağırsaklar bozulmuş olabilir. Ama gebelikte ikisi bir oluyor mu bilmiyorum.

Evet cnm bendede oluyor. Genelde mikrobik birsey yersem dokunuyor ve mide bulantisi ve ishal olurum. Bol bol su ,limonlu su yada soda ii gelir vucudunu susuz birakma sakin.
Tamam canım teşekkür ederim ama canım hiç suda içmek istemiyor aksine

Gebelik olduğunu sanmıyorum canım ama inşallah olmuştur evet çok fazla üşüttüm demekki o yüzdenmiş keşkr hamilelikten olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…