- 12 Aralık 2018
- 219
- 143
- 18
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.601
cok hafif idrar yolu enf. varmış su iç dedi. 1 hafta sonra gel ultrasonla bakalım gebelik çok yeni dediİnşallah korktuğun gibi olmaz
İnşallah canım ya Rabbim şifa versin. Bana da doktor bi fitil iki antibiyotik vermişti 3 ay sonra yani geçen hafta tekrar gittim bunda da antibiyotik ve fitil verdi. İnşallah geçer. Bunda da geçmezse bi aktara gideyimaynı gidiyo evet hersey allahtan bende onu düşünüyorum hiçbi sebeb yokken 2 3 ay oncede 50 gun adet olmadım climen kullandım bitti bi hafta sonra 4 gun kanamam oldu ondan 4 gun sonrada normal adet gibi oldum 10 gun sonra gene oldumiyice karıştı yani bu sefer gene climen falan verirse kullanmıcam bile iltihap mantar falan varsa ona göre ilaçlarımı kullancam yine aktardan kullandığım çaylardan alcam benimde akıntım kokusuz normal
Bana cok iyi gelmişti canım kaç aydır iltihap gizli mantarla cebelleşiyom 3 4 kere ilaç fitil antiniotik kullandım hepde bi iki içinde yine oldu pazartesi gittiğimde yine çıkarsa tekraraktardan iltihap için çay alcam inşallah yine iyi gelir
Ewt cnm zatwn kanda negatif cikti
Amin Allah razı olsun canım çok teşekkür ediyorum bana sabırla cevap verildiğin için inşallah baba da umut olursun ben de inşallah Doğal yoldan hamile kalırım testere dişli aslan pençesi ve hayıt otu suyu bunlar aklımda adetle de bunlara başlayacağım bakalımAmin indallah cnm ,allahim her isteyene versin. Moralini cok bozma cunku kadinin morali cok onemli ,kadin hormonlari icin testere disli aslan pencesi cok ii diyolar ben yaptim , ve herhangi bir test ve tedavim yok hersey allahtan ,doktorlarin yok dedigi allahin izniyle oluyor, allagim insalllah gonlunce herseyi veriri
.
Rica ederim cnm ,herzaman destek olmaya calisirim insallah hersey Allahin izniyle gonlunce olur.Amin Allah razı olsun canım çok teşekkür ediyorum bana sabırla cevap verildiğin için inşallah baba da umut olursun ben de inşallah Doğal yoldan hamile kalırım testere dişli aslan pençesi ve hayıt otu suyu bunlar aklımda adetle de bunlara başlayacağım bakalım
İnşallah canım ya Rabbim şifa versin. Bana da doktor bi fitil iki antibiyotik vermişti 3 ay sonra yani geçen hafta tekrar gittim bunda da antibiyotik ve fitil verdi. İnşallah geçer. Bunda da geçmezse bi aktara gideyimaynı gidiyo evet hersey allahtan bende onu düşünüyorum hiçbi sebeb yokken 2 3 ay oncede 50 gun adet olmadım climen kullandım bitti bi hafta sonra 4 gun kanamam oldu ondan 4 gun sonrada normal adet gibi oldum 10 gun sonra gene oldumiyice karıştı yani bu sefer gene climen falan verirse kullanmıcam bile iltihap mantar falan varsa ona göre ilaçlarımı kullancam yine aktardan kullandığım çaylardan alcam benimde akıntım kokusuz normal
Bana cok iyi gelmişti canım kaç aydır iltihap gizli mantarla cebelleşiyom 3 4 kere ilaç fitil antiniotik kullandım hepde bi iki içinde yine oldu pazartesi gittiğimde yine çıkarsa tekraraktardan iltihap için çay alcam inşallah yine iyi gelir
Amin çok ama çok teşekkürler Rabbim de her şeyi gönlüne göre versin inşallahRica ederim cnm ,herzaman destek olmaya calisirim insallah hersey Allahin izniyle gonlunce olur.
Amin ins canmAmin çok ama çok teşekkürler Rabbim de her şeyi gönlüne göre versin inşallah
Çok temizlik yapar mısın ? Yani her tuvalete girdiğinde illa sabunla yıkamak gibi falan? Vajina bölgesine çok temizlik yapılırsa çok yıkanırsa ıslak kalırsa falan mantar çok oluyormuş ortam oluşuyormuş. Bi de kuru değilse hemen iç çamaşırını giyme tamamen kurula öyle giy derim. Bir fikir olarak söylüyorum olabilir belki sebep bu düye yanlış anlamazsın umarımaynı gidiyo evet hersey allahtan bende onu düşünüyorum hiçbi sebeb yokken 2 3 ay oncede 50 gun adet olmadım climen kullandım bitti bi hafta sonra 4 gun kanamam oldu ondan 4 gun sonrada normal adet gibi oldum 10 gun sonra gene oldumiyice karıştı yani bu sefer gene climen falan verirse kullanmıcam bile iltihap mantar falan varsa ona göre ilaçlarımı kullancam yine aktardan kullandığım çaylardan alcam benimde akıntım kokusuz normal
Ikinci cizgi varsa umutlanabilirsin artik ne güzelcanm benimde bugun bat ozellikle aksam gelir dayanamadim yaptim silik 2 cizgi gordum ama gene emin degilim benm de hamilelik belirtisi ayak usumesi geri kalani adet belirtisi var.calismalara baslamadan once iki ay sasmayan adetim 1 yada 2 gun gecikmeli geldi belki mevsimlerden diye dusunuyorum bende
Evet cnm bendede oluyor. Genelde mikrobik birsey yersem dokunuyor ve mide bulantisi ve ishal olurum. Bol bol su ,limonlu su yada soda ii gelir vucudunu susuz birakma sakin.Kızlar ya size birşey soracağım. Cevap verin please☺ İshal olunca mide bulantısı ve istifra olur mu ??
Zofer 4 g devlet verdi ozele ise yaramadığını söyleyince zofer 8g verdi bitane daha da yaz dibilmiyorum midem biraz duruyor ama hiç bişey canım istemiyor yediğim anda midemi bulandırıyor anlamadım nasıl bişey
Benim arkadaşım hamile 6 aylık ve hala içiyor
Canım benim bat 21 Mayıs oldu adetim geldi hayırlısı bu aya inşallah
Nasıl yani canım? Zehirlenme, üşütme gibi durumlarda ishal ve mide bulantısı ikisi bitlikte olabiliyor. Ama illa ishal olduğunda mide bulantısı olcak diye birşey yok sadece bağırsaklar bozulmuş olabilir. Ama gebelikte ikisi bir oluyor mu bilmiyorum.Kızlar ya size birşey soracağım. Cevap verin please☺ İshal olunca mide bulantısı ve istifra olur mu ??
Tamam canım teşekkür ederim ama canım hiç suda içmek istemiyor aksineEvet cnm bendede oluyor. Genelde mikrobik birsey yersem dokunuyor ve mide bulantisi ve ishal olurum. Bol bol su ,limonlu su yada soda ii gelir vucudunu susuz birakma sakin.
Gebelik olduğunu sanmıyorum canım ama inşallah olmuşturNasıl yani canım? Zehirlenme, üşütme gibi durumlarda ishal ve mide bulantısı ikisi bitlikte olabiliyor. Ama illa ishal olduğunda mide bulantısı olcak diye birşey yok sadece bağırsaklar bozulmuş olabilir. Ama gebelikte ikisi bir oluyor mu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?