- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.561
Sağol canım biraz içim rahattin VallahGörümcemde kullanmıştı canım zofer çok fazla mide bulantısı vardı aylarca kullandı
Canım baya belirgin duruyor. Rabbim sağlıkla arttırsın inşallah değerlerini.sonun da yukledim. Bir de anca bu kadar cekebildim yoksa biraz daha belirgin
Cnn tsh hormonunda yuksekligi gebelige engel onun icin bence bir endokron doktoruna gitmelisin. Simdiden gecmis olsun.kızlar merhaba
bende yaklasık 5 aydır korunmuyorum ama henuz hamile kalamadım bu ay adetim cok geciktiği için doktora gittim alttan muayene etti yumurtalıkların braz yavas calısıyo dedi kan tahlili istedi burda tsh ve prolaktin değerim yuksek çıktı yarınki sonuclarıma göre tedavi olacagımm prolaktin yuksekliği gebeliğede engel bi durummuş bunu yaşayn başına gelen varmı
Endokrine gittim canım yarınki sonucuma göre tedavi başlatacak umarım değerlerim düşerde hamile kalırım hayırlısıyla dua edinCnn tsh hormonunda yuksekligi gebelige engel onun icin bence bir endokron doktoruna gitmelisin. Simdiden gecmis olsun.
bir arkadaşımdan biliyorum etkiliyor ama yinede araştırKızlat merhaba regliye son 5 fakat 2 akşam önce dişim yüzünden acillik oldum antibiyotik verdi ağrın oldukça iç dedi içiyorum mecbur çok ağrım var çünkühergünde 1 iğne vurluyorum 2 tane kaldı.. sizce gebelik varsa bi sıkıntı olur mu ... sağ göğsüm kocaman oldu 75 bedenden taşıyor, akıntılarım var ve sarılı beyazlı, göğsümde yeşil damarlar belirgiin ve gece uyuyamıyorum uyudum mu da bi daha kalkamıyorum kaç gündür cevap verirseniz sevinirim ..
Ilaci hemen kullanmaya baslayinca deger normale dusuyor bendede ayni sorun var cnm hic endise etme. Hormonlarda ayni zamanda psikolojik olarak da yukselmeler dususler olabiliyor.Endokrine gittim canım yarınki sonucuma göre tedavi başlatacak umarım değerlerim düşerde hamile kalırım hayırlısıyla dua edin
Sağol canım erken daha test yaptım dün çıkmadı bişi 2 gün falan olsa kan vericem.. şimdi de vermek istemiyorum belki belli olmaz etmez diyebir arkadaşımdan biliyorum etkiliyor ama yinede araştır
Benim arkadaşım hamile 6 aylık ve hala içiyorHemde ikisi içiyomuş dahada kötü
Çocuk isterken fedakarlık etmek gerek
onu bırakmak tamamen irade meselesi
İnsan yavrusu için seve seve bırakır
Allah yardım etsin ne diyeyim
hamile kalınıyomu değerlerin düşmesi sonucu valla gözümde büyüyor gecmez kalamam diye korkuyorumm acıkcasıIlaci hemen kullanmaya baslayinca deger normale dusuyor bendede ayni sorun var cnm hic endise etme. Hormonlarda ayni zamanda psikolojik olarak da yukselmeler dususler olabiliyor.
Kaliniyor cnm sadece gebrlik doneminde ilac dozu yukseliyor.bem kaldim :))) korma allahin izniyle olur inshamile kalınıyomu değerlerin düşmesi sonucu valla gözümde büyüyor gecmez kalamam diye korkuyorumm acıkcası
sagol canım içimi rahatlattın insallahhKaliniyor cnm sadece gebrlik doneminde ilac dozu yukseliyor.bem kaldim :))) korma allahin izniyle olur ins
Rica ederim cnm. Troidlerine ultra sonla bakildi mi yoksa sadece kan mi verdinsagol canım içimi rahatlattın insallahh
Aynen öyleKişiye göre değişiyordur belki
bakıldı ultrasonum temiz cıktı sukur tsh 6.59 cıktıktan sonra doktor hemen ultrasona yönlendirdi zaten.prolaktin değerimede bakıyo smdi ona göre tedavi baslatacakRica ederim cnm. Troidlerine ultra sonla bakildi mi yoksa sadece kan mi verdin
Benim de prolaktin yüksekti doktor 5-6 ay boyunca bunu önemsemedi sonra doktorumu değiştirdim dostinex verdi direk ve o ay düştü canım.kızlar merhaba
bende yaklasık 5 aydır korunmuyorum ama henuz hamile kalamadım bu ay adetim cok geciktiği için doktora gittim alttan muayene etti yumurtalıkların braz yavas calısıyo dedi kan tahlili istedi burda tsh ve prolaktin değerim yuksek çıktı yarınki sonuclarıma göre tedavi olacagımm prolaktin yuksekliği gebeliğede engel bi durummuş bunu yaşayn başına gelen varmı
Merhaba canım kimyasal sonrası gebelik oluyor diyorlar. İnşallah değerin sağlıkla artmaya devam eder.Herkese yeniden merhaba,
Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Kendiliğinden adet kanamasıyla düşmüştü.
Bu ayki durumum ise adetim eğer kimyasal gebelikten dolayı bir değişiklik olmadıysa 1 gün gecikti. Tüm adet belirtileri var.
Dayanamadım kan testi verdim:
Beta HCG 21.88
İnşallah yükselir. Ve eğer adet olmazsam Cumartesi sabah tekrar kan vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?