Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar ben de regl oldum bugün.Artık oluruna bırakacağım hayırlısı olsun.

Olabilir canım bata daha var. İshal olanlards duymuştum hamilelikte.
Benim bi arkadasım iki kız kardes. Annesi ikisine hamileyken doğuma kadar alttan üstten hep gitmiş. Hatta kaynanası dalga geçiyomuş tamam kızım gebesin anladık diye

Bende 3 ü herdaim aynı anda oluyo, özellikle yanlış bişi yemişsem de olmuşsa. Bu konuyu çok detaylandırmıyım ama

Benim bağırsaklarda çok hassas normalde bişeyi yerken tuhaf gelmiş, huylanmışsam yada istemeyerek yemişsem mutlaka ishal olurum. Ama bu 3 gün sürdü ve çok zordu o yüzden merak ettim. Normalde bende ikisi bir hiç olmadı

Evet canım ya sorma. Ama 3 gündür ne çekiyorum bir ben bir Allah bilir

Zordur o ya bende bi keresinde antibiyotik sonrası çok fena olmuştum ne denediysem geçmedi günlerce sürdü sonra prof.saraçoğlu hocanın karanfil kürünü denedim inanılmaz etki anında kesti. Çok etkili bişey...
Ama şimdi hamilelik ihtimalin varsa zararı olurmu bilemiyorum yinede denemek istersen tarifi veririm. Allah şifanı versin canım

Annem de türk kahvesinin içine 5-6 damla limon sıktı onu içtim canım. Hala karnım ağrıyor ama inşallah o iyi gelir. Yine de çoook teşekkür ederim Allah razı olsun

Hayırlı olsun gözünüz aydınn

Hii harikaaaaa Hayirli olsuuunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…