- 5 Mayıs 2016
- 3.914
- 8.362
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.621
Olabilir canım bata daha var. İshal olanlards duymuştum hamilelikte.Gebelik olduğunu sanmıyorum canım ama inşallah olmuşturevet çok fazla üşüttüm demekki o yüzdenmiş keşkr hamilelikten olsaydı
Bende 3 ü herdaim aynı anda oluyo, özellikle yanlış bişi yemişsem de olmuşsa. Bu konuyu çok detaylandırmıyım amaKızlar ya size birşey soracağım. Cevap verin please☺ İshal olunca mide bulantısı ve istifra olur mu ??
Benim bi arkadasım iki kız kardes. Annesi ikisine hamileyken doğuma kadar alttan üstten hep gitmiş. Hatta kaynanası dalga geçiyomuş tamam kızım gebesin anladık diyeOlabilir canım bata daha var. İshal olanlards duymuştum hamilelikte.
Kızlar ya size birşey soracağım. Cevap verin please☺ İshal olunca mide bulantısı ve istifra olur mu ??
Kaç kere söyledim ama anlık zevkler daha önemli demekYazık ediyor o çocuk sakat yada hastalıklı doğarsa çok vicdan azabı çeker
Allah kurtarsın ne diyim
Ben galiba yumurtlamayı kaçırdım o yüzden pek ümidim yok ama Allah çok büyükOlabilir canım bata daha var. İshal olanlards duymuştum hamilelikte.
Bende 3 ü herdaim aynı anda oluyo, özellikle yanlış bişi yemişsem de olmuşsa. Bu konuyu çok detaylandırmıyım ama
Benim bi arkadasım iki kız kardes. Annesi ikisine hamileyken doğuma kadar alttan üstten hep gitmiş. Hatta kaynanası dalga geçiyomuş tamam kızım gebesin anladık diye
Olabilir canım hastalığa bağlı
İshal mi oldun iyimisin?
Yok canım bende de akıntı falan da yok bariz yarın test yapayım diyorum ne dersin?szfb merhaba canım nasılsın var mı gelişme ben hala aynı değişiklik yok
Bol bol iç canım sorunsuz hallolur inşallahcok hafif idrar yolu enf. varmış su iç dedi. 1 hafta sonra gel ultrasonla bakalım gebelik çok yeni dedi
Evet canım ya sorma. Ama 3 gündür ne çekiyorum bir ben bir Allah bilir
zehirlendiğimde olmuştuKızlar ya size birşey soracağım. Cevap verin please☺ İshal olunca mide bulantısı ve istifra olur mu ??
Annem de türk kahvesinin içine 5-6 damla limon sıktı onu içtim canım. Hala karnım ağrıyor ama inşallah o iyi gelir. Yine de çoook teşekkür ederim Allah razı olsunZordur o ya bende bi keresinde antibiyotik sonrası çok fena olmuştum ne denediysem geçmedi günlerce sürdü sonra prof.saraçoğlu hocanın karanfil kürünü denedim inanılmaz etki anında kesti. Çok etkili bişey...
Ama şimdi hamilelik ihtimalin varsa zararı olurmu bilemiyorumyinede denemek istersen tarifi veririm. Allah şifanı versin canım
zehirlendiğimde olmuştu
Hayırlı olsun gözünüz aydınnHerkese merhabalar sanırım araniza bende katıldım 3gun önce test yaptım ve ikinci cizgi silik de olsa bana göz kirpiyordubugün kan verdim bhcg 86 cıktı cumayı bekliyorum bakalım hala eşime söylemedim nasıl söylesem planları yapıyorum...
Kiz bebek spermlerinin 5 gune kadar canli kalabildigini okumustum bebde6 gün canlı kalamaz canım eğer içerde şartlar uygunsa ancak 48-72 saate kadar canlı kalabilir. İnşallah bebişin seninledir...
Herkese merhabalar sanırım araniza bende katıldım 3gun önce test yaptım ve ikinci cizgi silik de olsa bana göz kirpiyordubugün kan verdim bhcg 86 cıktı cumayı bekliyorum bakalım hala eşime söylemedim nasıl söylesem planları yapıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?