Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynı gidiyo evet hersey allahtan bende onu düşünüyorum hiçbi sebeb yokken 2 3 ay oncede 50 gun adet olmadım climen kullandım bitti bi hafta sonra 4 gun kanamam oldu ondan 4 gun sonrada normal adet gibi oldum 10 gun sonra gene oldumiyice karıştı yani bu sefer gene climen falan verirse kullanmıcam bile iltihap mantar falan varsa ona göre ilaçlarımı kullancam yine aktardan kullandığım çaylardan alcam benimde akıntım kokusuz normal
Bende de iltihap varda o yüzden sordum canım
Bana cok iyi gelmişti canım kaç aydır iltihap gizli mantarla cebelleşiyom 3 4 kere ilaç fitil antiniotik kullandım hepde bi iki içinde yine oldu pazartesi gittiğimde yine çıkarsa tekraraktardan iltihap için çay alcam inşallah yine iyi gelir

Canım bende de ağrı var ama idrarımı yaparken yanma ve kan olmuyor. Ama idrar yollarım ağrıyor nedense. Kaç gün geçti adetin bir doktora git istersen
Yarin sabah gidecegim bugün adet zannettigim icin okula gittim direk. 15 gün gecti ama kürtaj sonrasi oldugu icin doktor olabilir demisti zaten. Bence bu ay onun icin tutturamadim ben engel olabiliyomus hamile kalmaya

Ay kiyam gerçekten çok zor rabbim herkese şifa versinnasıl olduğunu biliyorum ne desem fayda yok buda geçecek inşallah

Bide ben köydeyim. Buz gibi her yer. Soba yanan oda bir tek ısınırsa ısınıyor. Nasıl geçecek bu gebelik hiç bilmiyorum

Hayırlı olsun inşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız ben Saracoğlu nun sadece soğan kürünü yaptım bir de incir kürünü saf gerçek zeytinyağı içinde beklettim her sabah aç karnına yedim ama sonuç alamadım hormonlarım FSH Ve LH birbirine çok yakın 10 12 civarı geçen ay böyle çıkmıştı sonra bir aydır inifolic kullanıyorum bebe aspırını Demir ilacı ve D vitamini kullanıyorum Demir’im de çok dusuk 3,6 çıktı bakalım 29 Bşsan beklıyorum eşim başka şehirde çalışıyor yumurtlamayı bu ay yakalayabildim gerçi geçen ay da iki gün yakalayabilmiştim tabi bu ay daha fazla yakaladık ama eğer tutarsa ben şok olurum oturur ağlarım düşüncesi bile ağlamama yetiyor hayali bu kadar güzelse gercegi nasıldır diye Rabbim isteyen herkese nasip etsin ne güzel bir Haber olmuş bana da doktorlar zaman kaybetme olmaz diyorlar tüp bebek diyorlar yas 39 Benim de

Mavi Boncugumm canım beni de eklermisin bu arada adete 4 gün var ovulasyonda testte ikinci çizgi sillik çıkıyor ama gebelik testinde çıkmıyor böyle durum yaşayan var mı
Kadın sa az da Olsa yumurtlama dışında LH hormonu vardır silik çıkması normal benim de silik çıkmıştı adete yakın daha önce idrar testi içinse çok erken adet gecikmesinden sonra bak derim en doğru kan testi belki şu aşamada ama erken diye düşünüyorum ben de sabırsızlım İnan

Amin indallah cnm ,allahim her isteyene versin. Moralini cok bozma cunku kadinin morali cok onemli ,kadin hormonlari icin testere disli aslan pencesi cok ii diyolar ben yaptim , ve herhangi bir test ve tedavim yok hersey allahtan ,doktorlarin yok dedigi allahin izniyle oluyor, allagim insalllah gonlunce herseyi veriri
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…