- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.661
kizlar sabah uyanir uyanmaz test yaptim yine hala silik ama 2 cizgi var birde 5 dk sonra belirginlesiyor
sagol canim randevu aldim anca 29 var. Belki yarin saglik ocagina gidip kan verebilirim benm bat sasmaz dun gelmedi galiba hamileyim ama silik olmasi tereddüt yaratti iki teste pozitif sukur sizin nasil gidiyor hamilelikKan verdinmi canım teste göre hamile görünüyosun inşallah öyledir
Henüz çok yeni hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBugün regl olmam gerek normalde. 22sinde idrar testi yaptım silik cıktı dün de kan verdim 86 dedi doktor
-ben korkuyorum yaa yapmaya daha çok üzülüyorum negatif görünce yap istersen sonucu beklıyorum inşallah pozitif olur dua ediyorum sana bana da umut ol inşallahAy hiç bilemedim yapsam mı
sagol canim randevu aldim anca 29 var. Belki yarin saglik ocagina gidip kan verebilirim benm bat sasmaz dun gelmedi galiba hamileyim ama silik olmasi tereddüt yaratti iki teste pozitif sukur sizin nasil gidiyor hamilelik
Hayırlı olsunnnnnnn maşallah Peki adetten önce belirtileriniz nelerdi acaba ben kaçıncı gün kan testi yaptınızKızlar dün test vermiştim 221 çıkmıştı ama bende öyle miğde bulantısı falan hiç olmadı
Kızlar dün test vermiştim 221 çıkmıştı ama bende öyle miğde bulantısı falan hiç olmadı
Ama zehirlensem anlardım sanki ya çünkü normal dışı hiç birşey yemedim doğrusu, doğru düzgün birşey yemedim. Yüksek ihtimalle soğuktan oldu. Dün annem limonlu kahve yaptı demiştim ya o biraz iyi geldi şükür. Ama bu ay bebek hayal oldu sanırımKuzum zehirlenmişte olabilirsin Allah korusun bir doktors gitseydin.
ins agirlasmaz ya benimde oglan erken kalkiyor surekli ilgi parka gotur birde bahar temizligine kalkistim simdi cocukla ozele biraz zor yarin isim hafifler birde ben henuz kimseye soylemedim esime bile gizliden gidip vericegim o yuzden cocugumu kimseye birakamiyorum cift cizgiyi gorduk buna da sukur rabbim tum bekleyenlerin basina insAllah hayırla sonuçlandırsınadetin daha yeni geçmiş silik olması normal canım kafanı takma ona..sağlıkla yükselir inşallah
İmkanın varsa özeldede verebilirsin 40 liraya yaptırmıştım ben 1,5 saat sonra sonucu mailime yolladılar ama beklerim dersen tabi sağlık ocağınada gidebilirsin. Bende şükür iyiyimde uykusuz kalıyorum oğlum 8'de kalkıyor o yüzden bende dinlenemiyorum sersem gibi dolanıyorumbirazda keyifsiz öksürüyor daha ağırlaşmaz inşallah
Yapma canım acele etme bekle bende negatif çünkü çıkmadı-ben korkuyorum yaa yapmaya daha çok üzülüyorum negatif görünce yap istersen sonucu beklıyorum inşallah pozitif olur dua ediyorum sana bana da umut ol inşallah
Allah’a hiçbir şeyzır değildir inşallah mübarek günler hürmetine muradına kavuşursun ve adet olmazsın duamdasın inşallah mutlu haberi verirsin kuzum benim hayırlısı ile evet bekleyim ben de ama hiçbir belirti yok benim de eşim tahlıl oldu ilk defa ama sonuçlar dusuk çıktı sayı ve hareketlilik baya dusuk onun disinda sorun yoktu doktor bir kaç defa daha yapılması gerek dedi ve bir ilaç verdi onu kullanıyor ama Allahtan Ümit kesilmez o ol der ve olur buna çok inanıyorum hayırlısı ile inşallah canım benimYapma canım acele etme bekle bende negatif çünkü çıkmadıbilmiyorum nerde yanlış yapıyorum benim rahmim tersmiş acaba ondan mı çünkü duyanlar rahmi ters olanların zor oluyor diyorlar
Yok canım burda hepimiz birbirimize yardımcı olmak için konusuyoruz eskiden yapardım şampuanlardım iyice temizlerdim ama yanlışmış çok sonra öğrendim dikkat ediyorum aslında her tuvaletten sonra normal suyla taharetlenirim peceteyle kurularım sürekli iç çamaşırımı değiştiririm ama işte eskiden bilmiyodum söyleyende olmamıştı belkide ondan oluyodu hep şimdide kurtulamıyom işteÇok temizlik yapar mısın ? Yani her tuvalete girdiğinde illa sabunla yıkamak gibi falan? Vajina bölgesine çok temizlik yapılırsa çok yıkanırsa ıslak kalırsa falan mantar çok oluyormuş ortam oluşuyormuş. Bi de kuru değilse hemen iç çamaşırını giyme tamamen kurula öyle giy derim. Bir fikir olarak söylüyorum olabilir belki sebep bu düye yanlış anlamazsın umarım
Allah razı olsun canım benim tabi Allahdan ümit kesilmez..benim arkadaşımın eşine varikosel ameliyatı olması lazım dediler kesinlikle ve doktorlar ümitsiz diyordu kendiliğinden hamile kaldı dünde doğum yaptı..hep umudum kalmayınca onu düşünürüm Rabbimin mucizesi inşallah sanada banada bizede Allah mucizesini göndersin canım inşallahAllah’a hiçbir şeyzır değildir inşallah mübarek günler hürmetine muradına kavuşursun ve adet olmazsın duamdasın inşallah mutlu haberi verirsin kuzum benim hayırlısı ile evet bekleyim ben de ama hiçbir belirti yok benim de eşim tahlıl oldu ilk defa ama sonuçlar dusuk çıktı sayı ve hareketlilik baya dusuk onun disinda sorun yoktu doktor bir kaç defa daha yapılması gerek dedi ve bir ilaç verdi onu kullanıyor ama Allahtan Ümit kesilmez o ol der ve olur buna çok inanıyorum hayırlısı ile inşallah canım benim
O saglıklı olsunda hersey razıyım Bi görsem kalbini Bi duysamOlmayabilirde daha çok yeni seninki zaten bulantılar genelde 6.haftadan sonra başlar
Bendede olmadı hala yok aman maaşallah
Ama ilk hamileliğimde çok olmuştu
Hepsi bir olmuyor
Belli olmaz orası canım sen ümidini kaybetme :) 5 gün kaldı heycanlı mısınn :)) ay ben çok heycanlıyım 2 3 gün daha grçse test yapıcamda geçmedi biiiAma zehirlensem anlardım sanki ya çünkü normal dışı hiç birşey yemedim doğrusu, doğru düzgün birşey yemedim. Yüksek ihtimalle soğuktan oldu. Dün annem limonlu kahve yaptı demiştim ya o biraz iyi geldi şükür. Ama bu ay bebek hayal oldu sanırım
Adet gecınce 4.gün canım tek belirti fazla akıntıydı normalde cok olmaz benimHayırlı olsunnnnnnn maşallah Peki adetten önce belirtileriniz nelerdi acaba ben kaçıncı gün kan testi yaptınız
Cnm icini ferah tut bende onlari dusundum korktum. Once kese goruldu acaba bos gebelikmi diye dusunuyorsun . Sonra bekle kalbin atmasini vs.. o yuzden cok dusunme mutlulugunu yasa .O saglıklı olsunda hersey razıyım Bi görsem kalbini Bi duysamküçücük karın ağrısında bile bişey mi oldu diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?