- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.701
Kuzum hamile olabilirsin o zaman ama test geçrrli değildir ilk 10 dakika sonrası yanlış diyorlar. Gerçekten hamile olanların zaten 1, 2 gün sonra tekrar yaptıklarında ilk 10 dakikada çizgi çıkıyor. Sen sabah tekrar bir test yap bence.Canım ya öyle mi diyorsun. Bu ayda çok umutluydum halbuki.Hissediyordum resmen. Göğüs ağrım her zaman ki gibi değil. Bu defa koltuk altımdan başlıyor ağrısı. Akıntım çok fazla. Rahim bölgemde ara ara ağrı oluyor. Sonra hiçbirşey olmamış gibi ağrı kesiliyor.kokulara karşı hassasiyetim başladı. Dün koltukta uyuyakalmışım. İlk hamileliğimdeki tüm belirtiler var.psikolojik gibi değil sanki. Bugün yapayım testi öğreneyimde kurtulayım artık. Beynim resmen rahmimde yaşıyorum. Aklım hep orda.Varsa var yoksa yok derim geçerim.
Bulantı aşamasına bile gelemediiiiiikkk bizz :)) Rabbim kolaylık versin canım sanaBulantısı olmayanlar şanslıymış
Rabbim saglık la kucagımıza almayı nasip etsin bizimde isteyen herkezindeCok sukurviyiyiz.
Amin cnm ins,Rabbim saglık la kucagımıza almayı nasip etsin bizimde isteyen herkezinde
Benim bulantım yoktu da deli gibi bi yanma vardı baya 15. Haftalık gebeyken hıçkıra hıçkıra ağladığımı biliyorum kaç kereBulantısı olmayanlar şanslıymış
Evettttt evet hayirli olsunkizlar sabah uyanir uyanmaz test yaptim yine hala silik ama 2 cizgi var birde 5 dk sonra belirginlesiyor
2 gun sonra tekrar yap istersen ❤Kızlar adete 4 gün var sabah test yaptım negatifdi şimdi baktım hayalet çizgi var umutlanıyım mı sizce? N Nisanesintisi01
Ya kizlar bende de 6 haftalik ama midem hic bulanmiyor.Erkenmi acabaBulantı aşamasına bile gelemediiiiiikkk bizz :)) Rabbim kolaylık versin canım sana
Guzelim bu ovulasyon testi. Gebelik testi yapsaydin keske.Kizlar merhaba benimde dün adet günümdü. Bugünde gelmeyince evde ovulasyon testi vardi onu yapayim dedim.. aranizda hiç bu sekilde olup gebe kalan veya tanıdığı olan var mi diye sormak istedim..
KiyamamYa evde yoktu bende almak istemedim açıkçası olurum diye normalde adetim çok düzenli. Bu ay rahim filmi çekilmiştim bi umut belki gebe kalmisimdir diye bununla yaptim. Cok ogrenen olmus ovulasyon ile gebeligini.. umut fakirin ekmegi iste :)
Ben de hiçbir değişiklik yok sıfır belirti adet olacakmışım gibi bir belirtide yok geçen ay da böyle olmuştu sonra adet günü gelince sabah çat diye adet olmustum beklıyorum gecikme olursa ancak kan tahlil yaptırırım onun dışında her şey ayni işte hep bir belirti bekliyorum 3 gün var işte adeteMerhaba canım bugün 3 gün var aslında ama her an adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Sen nasılsın ne durumdasın
Çok teşekkürler Hayırlı olsun tekrardanBeklenen adetten 2 gün önce
Bosver bulanmasin ,sonrasi kotu oluyor :) kisiden kisiye degisebiliyor.Ya
Ya kizlar bende de 6 haftalik ama midem hic bulanmiyor.Erkenmi acabahicbisey hiss etmiyorum
Gozun aydin cnm . Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.Bende hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?