Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum hamile olabilirsin o zaman ama test geçrrli değildir ilk 10 dakika sonrası yanlış diyorlar. Gerçekten hamile olanların zaten 1, 2 gün sonra tekrar yaptıklarında ilk 10 dakikada çizgi çıkıyor. Sen sabah tekrar bir test yap bence.

Bulantısı olmayanlar şanslıymış
Benim bulantım yoktu da deli gibi bi yanma vardı baya 15. Haftalık gebeyken hıçkıra hıçkıra ağladığımı biliyorum kaç kere 20 de geçer dediler çocuk içerden çıkana kadar yandı midem kavruldum komple. Hergün 4 litre su içiyodum belki ferahlatır diye.

Kizlar merhaba benimde dün adet günümdü. Bugünde gelmeyince evde ovulasyon testi vardi onu yapayim dedim.. aranizda hiç bu sekilde olup gebe kalan veya tanıdığı olan var mi diye sormak istedim..

Eklentiler

• 20190425_165937.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 15562009762497734875460763750929.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 42
Ya evde yoktu bende almak istemedim açıkçası olurum diye normalde adetim çok düzenli. Bu ay rahim filmi çekilmiştim bi umut belki gebe kalmisimdir diye bununla yaptim. Cok ogrenen olmus ovulasyon ile gebeligini.. umut fakirin ekmegi iste :)

Kiyamam Cogu zaman rahim filmi cektikten sonra hamile kalan duydum. Inshallah sende adet olmazsinda bir an once hamile kalirsin.

Merhaba canım bugün 3 gün var aslında ama her an adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Sen nasılsın ne durumdasın
Ben de hiçbir değişiklik yok sıfır belirti adet olacakmışım gibi bir belirtide yok geçen ay da böyle olmuştu sonra adet günü gelince sabah çat diye adet olmustum beklıyorum gecikme olursa ancak kan tahlil yaptırırım onun dışında her şey ayni işte hep bir belirti bekliyorum 3 gün var işte adete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…