Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ne kadar vardı adetine? Bende sabah yaptım negatifti bi daha bakmadım şimdi bakınca çok silik gördüm ekledim mesajıma resimlerini.. erken yap bakalım ne çıkacak

Kızlar adete 4 gün var sabah test yaptım negatifdi şimdi baktım hayalet çizgi var umutlanıyım mı sizce? N Nisanesintisi01

Canım ne kadar vardı adetine? Bende sabah yaptım negatifti bi daha bakmadım şimdi bakınca çok silik gördüm ekledim mesajıma resimlerini.. erken yap bakalım ne çıkacak

Canım bende aynı şeyden muzdaribim. Meraklardayım hemen sonuçlanmadı daha sonra baktım silik görünüyor çizgi. Benim adet günüm yarın. Bende ekledim resmi. Gidip alınan eczaneden testi bugün. Sonucu yazarım. İnş hamileyizdir.

Eklentiler

• 0BA78AF8-3BE8-4DFE-9B87-442CA09875D3.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 68
  • 84E2FF86-ED77-4C19-A66F-F79C1D920692.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 79
Ay inşallah canım ben kaç aydır test yapıyodum ilk defa böyle çıktı ondan umutlandım seninde haberini bekliyorum

Geçen ay aynı durum banada oldu ilk başta çizgi çıkmadı sonrs çekmeceye bıraktım.sabah bir baktım baya belirgin şekilde silik bir çizgi vardı. Sonra gittim kan verdim negatif. İlk 10 dakikada çıkmıyorsa umutlanmamak gerekiyor canım maalesef. Sen yarın sabah bir daha yap erken gebelik testi ile.

kizlar sabah uyanir uyanmaz test yaptim yine hala silik ama 2 cizgi var birde 5 dk sonra belirginlesiyor
O
Belli olmaz orası canım sen ümidini kaybetme :) 5 gün kaldı heycanlı mısınn :)) ay ben çok heycanlıyım 2 3 gün daha grçse test yapıcamda geçmedi biii
yani bilmiyorum aslında heyecanlı değilim çünkü galiba yumurtlamayı hissedemedim takvime göre yumurtladıysam eğer o zaman ümit var ama soğan suyu geciktirdiyse o zaman ümitsizim ama bu ay çok tesbih çekiyorum dua ediyorum ona çok güveniyorum Senin bat ne zamandı canımm

K KurkmantoluS csnım ne durumdasın belirtilerin var mı?
Bende akıntı vardı düne kadar dün çok az su gibi akıntım vardı bugün hiç yok bu ayda mı hüsran yaa
Kuzum benim de akıntım sulu sulu bana da bi tuhaf geldi ama ben üşüttüm o yüzden bilemiyorum vücudum şuan eror veriyor neyin neden olduğunu anlayamıyorum sende hemen ümitsiz olma daha yeni öğlen oldu dur bakalım yine olur akıntı ki sadece akıntıyla da olmuyor tabiki başka belirtin var mı

Benim bat 30 nisan canım. Ben doğru düzgün çekemedim işin gücün yoğunluğundan ay hsdi inşallah bu ay nasip olmuştur hepimize

Göğüslerim şişti ve ağrıyor o klasik zaten onu her ay yaşıyorum. Kasıklarıma ara ara ağrı oluyor ondan biraz şüpheliyim. Birde çok uykum var sürekli uyuyasım geliyor oda havalardan mı bilmiyorum.

Senin daha etkenmiş bat canım. Bende de göğüs ağrısı falan hiç olmaz yani hiç bilmem o duyguyu inşallah Rabbim tez zaman da hayırla isteyen herkese içlerinde de bize nasip eder canım ya. Bende geçen 5 ay çok dinledim kendimi sürekli belirti buldum ama hüsran bu ay kendime vaktim yoktu inşallah bu ay olur olursa da sürpriz olur

Canım ya öyle mi diyorsun. Bu ayda çok umutluydum halbuki.Hissediyordum resmen. Göğüs ağrım her zaman ki gibi değil. Bu defa koltuk altımdan başlıyor ağrısı. Akıntım çok fazla. Rahim bölgemde ara ara ağrı oluyor. Sonra hiçbirşey olmamış gibi ağrı kesiliyor.kokulara karşı hassasiyetim başladı. Dün koltukta uyuyakalmışım. İlk hamileliğimdeki tüm belirtiler var.psikolojik gibi değil sanki. Bugün yapayım testi öğreneyimde kurtulayım artık. Beynim resmen rahmimde yaşıyorum. Aklım hep orda.Varsa var yoksa yok derim geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…