- 30 Mayıs 2016
- 2.075
- 4.423
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.721
Benim bir kaç gün önceden başlar sancım normalde bende akışına bıraktım adet olursam olurum olmazsam dayanamayıp bi test yaparım yineBen de hiçbir değişiklik yok sıfır belirti adet olacakmışım gibi bir belirtide yok geçen ay da böyle olmuştu sonra adet günü gelince sabah çat diye adet olmustum beklıyorum gecikme olursa ancak kan tahlil yaptırırım onun dışında her şey ayni işte hep bir belirti bekliyorum 3 gün var işte adete
Az kaldı 3 günlük Umut inşallah Rabbim gönlümüze göre verir canım mübarek günler bol dua edelim birbirimize hayırlı haberler bir değişiklik hissedersen yazBenim bir kaç gün önceden başlar sancım normalde bende akışına bıraktım adet olursam olurum olmazsam dayanamayıp bi test yaparım yine
Mavi Boncugumm canım ben adet oldum beni listeden silebilirsin
Ya
Ya kizlar bende de 6 haftalik ama midem hic bulanmiyor.Erkenmi acabahicbisey hiss etmiyorum
Niye acababanada bazen gelmiyor ama bildirim bölümüne tıklayıncada görünmüyormu
Kızlar dün test vermiştim 221 çıkmıştı ama bende öyle miğde bulantısı falan hiç olmadı
Arkadasım hayırlı olsun benmde oyleydi 2 gün daha gecince cok koyu kırmızı oluyorKizlar merhaba benimde dün adet günümdü. Bugünde gelmeyince evde ovulasyon testi vardi onu yapayim dedim.. aranizda hiç bu sekilde olup gebe kalan veya tanıdığı olan var mi diye sormak istedim..
Göğüslerim bays bi dolgunlasti bi beden büyüdü sanki bide yorgun hissediyorum.ama hamile gibi hissetmiyorumm yaaa sanki degilmisim gibiBenimde 5 gün var csnım. Ne gibi belirtilerin var?
Ah özür dilerim hcg testi sandm. Fikrim yokKizlar merhaba benimde dün adet günümdü. Bugünde gelmeyince evde ovulasyon testi vardi onu yapayim dedim.. aranizda hiç bu sekilde olup gebe kalan veya tanıdığı olan var mi diye sormak istedim..
Ya 2 kere kimyasal gecırıdm ama deger en yüksek 9 cıkmıştı bu sefer baya yüksek yarın tekrar yaptırcam fazla panik biriyim biraz mesela biraz agrım oluyo hemen tuvaşetteyım acaba kanama mı oldu karnımın içini sert hissediyorum şişkin yanı neden bilmiyorumOlmak zorunda değil ki canımm. Bende de son bir kaç gündür yoğunlaştı bulantı. 7+5 im şuan
Cok normal olmasi gerektigi gibi.Arkadaşlar bat günü 143 cıktı değerim. 2 gün sonra yani bugün 377 cıktı. 2 kattan fazla yükselmis tedirgn oldum normal mi
Eger gunun geciyosa aksam yapabilirsinArkadaşlar idrar testini akşam yapsak olur mu yoksa sabah mı yapmak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?