Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de dün akşam test yapmıştım negatif çıkmıştı. Ama çok sıvı tüketmiştim. Şimdi eczaneye gidiyorum bu gece regl olmazsam sabah tekrar yapıcam

merhaba kzlar doktor adetimin 3.günü gel demişti gittim 27 snde klomene baslatıyo ayın 2 sine tekrar cağırdı benim bilgim yok bu konularda ne yapmaya çalışıyo sizce

Benimde yarın adet günüm bir haftadan beri kasık ağrım var dünden beri bacaklarıma vuruyor ağrısı. Bugün de sanki adet olacakmışım gibi ağrıdı. Kahverengi leke gelmeye başladı. Çok umutluydum bu aydan ana korkmaya başladım

Benim bir kaç gün önceden başlar sancım normalde bende akışına bıraktım adet olursam olurum olmazsam dayanamayıp bi test yaparım yine

Benim bir kaç gün önceden başlar sancım normalde bende akışına bıraktım adet olursam olurum olmazsam dayanamayıp bi test yaparım yine
Az kaldı 3 günlük Umut inşallah Rabbim gönlümüze göre verir canım mübarek günler bol dua edelim birbirimize hayırlı haberler bir değişiklik hissedersen yaz

Kizlar merhaba benimde dün adet günümdü. Bugünde gelmeyince evde ovulasyon testi vardi onu yapayim dedim.. aranizda hiç bu sekilde olup gebe kalan veya tanıdığı olan var mi diye sormak istedim..
Arkadasım hayırlı olsun benmde oyleydi 2 gün daha gecince cok koyu kırmızı oluyor

Benimde 5 gün var csnım. Ne gibi belirtilerin var?
Göğüslerim bays bi dolgunlasti bi beden büyüdü sanki bide yorgun hissediyorum.ama hamile gibi hissetmiyorumm yaaa sanki degilmisim gibi. Inşallah vardir ama küçük bi prenses im olsa benimde. Bi tane dana oğlum var. Allah bağışlasin. Benim testler cumartesi gelir herhalde bakalim inşallah çıkar.

Olmak zorunda değil ki canımm. Bende de son bir kaç gündür yoğunlaştı bulantı. 7+5 im şuan
Ya 2 kere kimyasal gecırıdm ama deger en yüksek 9 cıkmıştı bu sefer baya yüksek yarın tekrar yaptırcam fazla panik biriyim biraz mesela biraz agrım oluyo hemen tuvaşetteyım acaba kanama mı oldu karnımın içini sert hissediyorum şişkin yanı neden bilmiyorum

Bayanlar bi jel varmış hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş spermleri canlı tutuyomuş kullanan varmı ki fiyat biraz pahalı nette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…