Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kan uyuşmazlığına dair bildiklerinizi paylaşır mısınız?
Canım benim derslerden dolayı bildiğimi aktarayım. Diyelim ki sen negatifsin, eşin pozitif. Eğer bebeğin negatif olursa sorun yok, ama pozitif olursa iğne vurulman gerekir oda doğumdan sonra belli bir saat içerisinde oluyor. Eğer vurulmazsan Allah esirgesin ikinci bebekte sorun oluyor. Yani ana mesele eşler arası negatif-pozitif durumu varken, bebeğin anneninki ile aynı olup olmaması. Pozitif negatif olarak.

nasip degilmis bu ayda demekki kuzum. Insallah sen olumlu sonuc alirsin . Bende benim gibi sevinirim inan ☺
Yok ya inşallah regl kanaması falan değildir seninkide şuan. Başka bişeydir yerleşme vs ben pek bilmiyorum o olayı ama inşallah ondandır

Kızlaar merhaba, geçen ay 5inde kırmızıları görmüştüm listede de 6 Mayıs bat yazıyor ama hala olmadım ya. Açık açık pembemsi lekenmeler var ama sanki sökülemiyorum

Hafifledim kuzum Allah razı olsun internette o kadar çok şey yazıyo ki insan dağılıyo

Ona bel baglayip uzulmek istemiyorum kuzum ama sokulmezse yinede kan verecem Rabbimden umit kesilmez.
Oda doğru. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah hepimize de. Canım benim Rabbim yüzünü güldürsün

Sağol kuzum çok stres yaptım
stres yapma başta bende stres yapmıştım biliyorduk sonuçta kan uyuşmazlığı olduğunu doktorum başta dosya doldururken kendiside sordu sadece dedi belli bi haftada iğne vurulmam gerektiği ve doğumdan sonra 72 saat içinde tekrar iğne vurulmam gerektiğiydi onuda zaten hastane temin etti iğneyi

Eğer uyuşmazlık varsa doktorundan ve sağlık ocağında ki ebenizden kesin bilgi alın canım Allah korusun önemli birşy bu.
Doktorum ilk gebelik olduğu için gidişata göre ne yapacağımızı düşüneceğiz dedi. İnşallah birşey yapmak zorunda kalmayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…