- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.321
bende de vardı kan uyuşmalığıKızlar kan uyuşmazlığına dair bildiklerinizi paylaşır mısınız?
hamileliğin 28. haftası olması lazım iğne vurulmuştum daha sonra bebek olunca kan testi yapıldı bi sıkıntı çıkmadı doğumdan sonra 72 saat geçmeden tekrar iğne vuruldumbende de vardı kan uyuşmalığı
Yaaaa inan gerçekten çok üzüldüm. Sanki ben olmuşum gibiEvet var kuzum ama kahve sari arasi bisey basladi sokulur aksama yada yarina
Canım benim derslerden dolayı bildiğimi aktarayım. Diyelim ki sen negatifsin, eşin pozitif. Eğer bebeğin negatif olursa sorun yok, ama pozitif olursa iğne vurulman gerekir oda doğumdan sonra belli bir saat içerisinde oluyor. Eğer vurulmazsan Allah esirgesin ikinci bebekte sorun oluyor. Yani ana mesele eşler arası negatif-pozitif durumu varken, bebeğin anneninki ile aynı olup olmaması. Pozitif negatif olarak.Kızlar kan uyuşmazlığına dair bildiklerinizi paylaşır mısınız?
Yaaaa inan gerçekten çok üzüldüm. Sanki ben olmuşum gibi
Yok ya inşallah regl kanaması falan değildir seninkide şuan. Başka bişeydir yerleşme vs ben pek bilmiyorum o olayı ama inşallah ondandırnasip degilmis bu ayda demekki kuzum. Insallah sen olumlu sonuc alirsin . Bende benim gibi sevinirim inan ☺
Ona bel baglayip uzulmek istemiyorum kuzum ama sokulmezse yinede kan verecemYok ya inşallah regl kanaması falan değildir seninkide şuan. Başka bişeydir yerleşme vs ben pek bilmiyorum o olayı ama inşallah ondandır
Sağol kuzum çok stres yaptımhamileliğin 28. haftası olması lazım iğne vurulmuştum daha sonra bebek olunca kan testi yapıldı bi sıkıntı çıkmadı doğumdan sonra 72 saat geçmeden tekrar iğne vuruldum
Hafifledim kuzum Allah razı olsun internette o kadar çok şey yazıyo ki insan dağılıyoCanım benim derslerden dolayı bildiğimi aktarayım. Diyelim ki sen negatifsin, eşin pozitif. Eğer bebeğin negatif olursa sorun yok, ama pozitif olursa iğne vurulman gerekir oda doğumdan sonra belli bir saat içerisinde oluyor. Eğer vurulmazsan Allah esirgesin ikinci bebekte sorun oluyor. Yani ana mesele eşler arası negatif-pozitif durumu varken, bebeğin anneninki ile aynı olup olmaması. Pozitif negatif olarak.
Oda doğru. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah hepimize de. Canım benim Rabbim yüzünü güldürsünOna bel baglayip uzulmek istemiyorum kuzum ama sokulmezse yinede kan verecemRabbimden umit kesilmez.
Eğer uyuşmazlık varsa doktorundan ve sağlık ocağında ki ebenizden kesin bilgi alın canım Allah korusun önemli birşy bu.Hafifledim kuzum Allah razı olsun internette o kadar çok şey yazıyo ki insan dağılıyo
Amiin insallah senide tez vakitte mujdelesin canimOda doğru. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah hepimize de. Canım benim Rabbim yüzünü güldürsün
Amin kuzumAmiin insallah senide tez vakitte mujdelesin canim❤
stres yapma başta bende stres yapmıştım biliyorduk sonuçta kan uyuşmazlığı olduğunu doktorum başta dosya doldururken kendiside sordu sadece dedi belli bi haftada iğne vurulmam gerektiği ve doğumdan sonra 72 saat içinde tekrar iğne vurulmam gerektiğiydi onuda zaten hastane temin etti iğneyiSağol kuzum çok stres yaptım
Doktorum ilk gebelik olduğu için gidişata göre ne yapacağımızı düşüneceğiz dedi. İnşallah birşey yapmak zorunda kalmayız.Eğer uyuşmazlık varsa doktorundan ve sağlık ocağında ki ebenizden kesin bilgi alın canım Allah korusun önemli birşy bu.
İnşallah canımDoktorum ilk gebelik olduğu için gidişata göre ne yapacağımızı düşüneceğiz dedi. İnşallah birşey yapmak zorunda kalmayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?