Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya bende hic bise yok bulanti kusma yiyememe falan o yuzden bi kac gün tutayım bari dedim vitaminlerimi herseyimi aliyorum sütümü iciyorum dün cok rahat gecti bugunde oyle olursa tutcam zorlanirsam tutmicam bakalım yaa

Dr Banu Ciftci’nin up uzun bir yazisi var usenmez ise oku mutlaka. Bilimsel olarak hamileyken uzun sure ac kalmanin yaratacagi seyleri tek tek yazmis. Tavsiye ederim...

kahkaha attım ya iş yerinde. ben de tutmam diyip duruyordum bebiş olursa eşim dedi bu ay olmaz sen böyle kötü düşünüyorsan tut sen tut dedi ahaha.
Aynen kuzum ya tut gitsin Allahın verdiği emri doktor mu aşacak cok sükür ben bugün iyiydim valla tut eger bişey olursa Mevlam sabrını verir

Zorlama yok tabi canımda şükür iyiyim ya saol düşündüğün için canım benimmm

anti rubella Iıg degerderiniz kac ? benimki 384 cikmis olmasi gereken deger 0-9.9 iken bende 384 cikmis vir virus oldugu yaziyor. sizlerinki kac hanimlar ilk kontrollerde kac cikmis ? bu nedemek oluyo :/ cok korkuyorum suan

Arkadaşlar tekrar merhaba. Hepinize hayırlı ramazanlar Benim bir sorum olacak... Fotoğrafta alttaki ovulasyon testini dün yaptım, üstteki bugüne ait. Ama ben şöyle biliyorum T çizgisinin diğerinden daha koyu olması gerekiyor. Şimdi dünden bugüne baya fark var ama T daha koyu değil, kafam karıştı... Sizde yumurtlama bugün müdür?
Mavi Boncugumm canım bu arada listeye yazmayı unuttun sanırım

Hayırlı ramazanlar görmedim canım sayfaları bu aralar okuyamıyorum eklerim birazdan

Sen daha koyu olmasını bekleme değerlendirmeye bak canım. Benim seninkinden de silik çıkardı hep. Takılma yani orantısına, koyuluğuna.

Selam arkadaşlar listeye beni de ekleyin 21 Mayıs. Bu arada yumurtlama günü ve öncesi hamile kalma şansı yüksek diyorla kimi si de adet oluncaya kadar her. Hangi bir günde kalabilirsin diyen var şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…