- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.341
Bugun boyle kahve lekeler gelir sabahada adet olurum canim bikac aydir boyle oluyoYaaaa erken değil mi
ya bende hic bise yok bulanti kusma yiyememe falan o yuzden bi kac gün tutayım bari dedim vitaminlerimi herseyimi aliyorum sütümü iciyorumdün cok rahat gecti bugunde oyle olursa tutcam zorlanirsam tutmicam bakalım yaa
Aynen kuzum ya tut gitsin Allahın verdiği emri doktor mu aşacak cok sükür ben bugün iyiydim valla tut eger bişey olursa Mevlam sabrını verirkahkaha attım ya iş yerinde. ben de tutmam diyip duruyordum bebiş olursa eşim dedi bu ay olmaz sen böyle kötü düşünüyorsan tut sen tut dedi ahaha.
Zorlama yok tabi canımda şükür iyiyim ya saol düşündüğün için canım benimmmÜf bu doktorlarda sanki bi onlar biliyorgerçi Allah var bazı şeyleri bi onlar biliyor canım eğer zor gelecekse tutma bence sonra Allah korusun beslenemez bebeğin falan çok üzülürsün bak. Dinimizde zorlama yok herşeyin bi kolaylığı var çok şükür. Dikkatli ol aman diyim
tesekkur ederim bende hic kimseye onermiyorum herkes kendini bilir böyle rahat hissedeegimi dusundugum icin tutmak istedim❣Dr Banu Ciftci’nin up uzun bir yazisi var usenmez ise oku mutlaka. Bilimsel olarak hamileyken uzun sure ac kalmanin yaratacagi seyleri tek tek yazmis. Tavsiye ederim...
CanımsınZorlama yok tabi canımda şükür iyiyim ya saol düşündüğün için canım benimmm❤❤
Arkadaşlar tekrar merhaba. Hepinize hayırlı ramazanlarBenim bir sorum olacak... Fotoğrafta alttaki ovulasyon testini dün yaptım, üstteki bugüne ait. Ama ben şöyle biliyorum T çizgisinin diğerinden daha koyu olması gerekiyor. Şimdi dünden bugüne baya fark var ama T daha koyu değil, kafam karıştı... Sizde yumurtlama bugün müdür?
Mavi Boncugumm canım bu arada listeye yazmayı unuttun sanırım Eki Görüntüle 2266241
Hayırlı ramazanlar görmedim canım sayfaları bu aralar okuyamıyorum eklerim birazdan
Kız tükürdüğünü nasıl yutacanBen kustuğum için tutamıyorum tükürdüğümü bile yutamıyorum
Arkadaşlar tekrar merhaba. Hepinize hayırlı ramazanlarBenim bir sorum olacak... Fotoğrafta alttaki ovulasyon testini dün yaptım, üstteki bugüne ait. Ama ben şöyle biliyorum T çizgisinin diğerinden daha koyu olması gerekiyor. Şimdi dünden bugüne baya fark var ama T daha koyu değil, kafam karıştı... Sizde yumurtlama bugün müdür?
Mavi Boncugumm canım bu arada listeye yazmayı unuttun sanırım Eki Görüntüle 2266241
Evet kuzum yarın bakalım ne yapacaklar
İnşaAllah olumlu ve hayırlı gelişmelerle dönersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?