Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah kuzum benim

Ayin 10unda canim ama yarin kan vercem . Tsh duzeylerine baktirmak icin betahcgde baktircam yaninda insallah yarin o guzel haberi alabilirim bende.
Aç olmak gerekmiyormu tsh icin insallah hayırlısıyla hamilesindir bende kan degerlerime yeniden baktirmak istiyorum ama gece sahura kalkıyoruz sabaha tok oluyorum o yuzden bu ayı takmayarak gecirmek istiyorum

Aç olmak gerekmiyormu tsh icin insallah hayırlısıyla hamilesindir bende kan degerlerime yeniden baktirmak istiyorum ama gece sahura kalkıyoruz o yuzden bu ayı takmayarak gecirmek istiyorum
Kan verene kadar 5 saat gecmis oluyo canim. Surekli kontrol ettiriyorum cok oynuyo tsh benim. Dengemi bozuyo. Azda betahcg vercek olmaminda etkisi var tabi

Hic gunum gecmedi ama burda sadece carsamba kan veriliyo 1 hafta bekleyemezdim
İnsallah çıkar döngün kaç günde benim uşaklar adet gecikmesinden 1 hafta sonra çıkıyor kanda oda 200 küsür gec döllenme oluyor 34 gunde bir oluyorum aslın da sabretmek gerek zaten varsa vardır bebeğin sabrımız hic yok erken ögrenip kese görmek icin bekliyoruz bu sefer hic belirtin varmı?

Gecen aylardan tek farki aşırı bel agrim var kasiklarda batmalar. Akintim gogus agrisi felan belirti gani

kahkaha attım ya iş yerinde. ben de tutmam diyip duruyordum bebiş olursa eşim dedi bu ay olmaz sen böyle kötü düşünüyorsan tut sen tut dedi ahaha.

Üf bu doktorlarda sanki bi onlar biliyor gerçi Allah var bazı şeyleri bi onlar biliyor canım eğer zor gelecekse tutma bence sonra Allah korusun beslenemez bebeğin falan çok üzülürsün bak. Dinimizde zorlama yok herşeyin bi kolaylığı var çok şükür. Dikkatli ol aman diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…