- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.301
İnsallah canım ne zamandır deniyorsunAyin 10unda canimama yarin kan vercem . Tsh duzeylerine baktirmak icin betahcgde baktircam yaninda insallah yarin o guzel haberi alabilirim bende.
Amin canım inşallah kuzum benim3 gebelik yaşadım 1 i kalbi durdu kürtaj oldum ama insan unutuyor yumurtlama dönemlerimi anlayabiliyorum gebelik hissedebiliyorum ama iste enfeksiyon iltihap varsa ayni gebelik belirtileri batmalar gibi oluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Aç olmak gerekmiyormu tsh icin insallah hayırlısıyla hamilesindirAyin 10unda canimama yarin kan vercem . Tsh duzeylerine baktirmak icin betahcgde baktircam yaninda insallah yarin o guzel haberi alabilirim bende.
9 ay oldu canim.İnsallah canım ne zamandır deniyorsun
Kan verene kadar 5 saat gecmis oluyo canim. Surekli kontrol ettiriyorum cok oynuyo tsh benim. Dengemi bozuyo. Azda betahcg vercek olmaminda etkisi var tabiAç olmak gerekmiyormu tsh icin insallah hayırlısıyla hamilesindirbende kan degerlerime yeniden baktirmak istiyorum ama gece sahura kalkıyoruz o yuzden bu ayı takmayarak gecirmek istiyorum
Kan verene kadar 5 saat gecmis oluyo canim. Surekli kontrol ettiriyorum cok oynuyo tsh benim. Dengemi bozuyo. Azda betahcg vercek olmaminda etkisi var tabi
Hic gunum gecmediKaç günün gecti ?
İnsallah çıkar döngün kaç günde benim uşaklar adet gecikmesinden 1 hafta sonra çıkıyor kanda oda 200 küsür gec döllenme oluyor 34 gunde bir oluyorum aslın da sabretmek gerek zaten varsa vardır bebeğin sabrımız hic yokHic gunum gecmediama burda sadece carsamba kan veriliyo 1 hafta bekleyemezdim
Gecen aylardan tek farki aşırı bel agrim var kasiklarda batmalar. Akintim gogus agrisi felanİnsallah çıkar döngün kaç günde benim uşaklar adet gecikmesinden 1 hafta sonra çıkıyor kanda oda 200 küsür gec döllenme oluyor 34 gunde bir oluyorum aslın da sabretmek gerek zaten varsa vardır bebeğin sabrımız hic yokerken ögrenip kese görmek icin bekliyoruz bu sefer hic belirtin varmı?
Hayırlı ramazanlar güzel kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben oruc tutmaya calıstım bugün eve geldiğimde hastanelik oldum serum yedim doktorda ne cahil insanlarsınız diye söyleniyor basımda senin suan vucudun yepyeni Bi durumla karslaşyı enerjini iki yere bölüyor sen napıyosun dedi bende baktım susmuyor uyuyor numarası yaptımay napayım susmadı sonra eşim gelmiş diyor ki kalk kalk gitti doktor
Gecen aylardan tek farki aşırı bel agrim var kasiklarda batmalar. Akintim gogus agrisi felanbelirti gani
Insallah canimAh şu belirtiler inşallah sevinirsin canım cok güzelbir duygu anne olmak yeniden aynı duyguları tatmak
Üf bu doktorlarda sanki bi onlar biliyorAy valla ama bekledim önce sussun diye böyle suratımı falan ekşittim anlamadı sonra biranda uyuyor gibi yaptım söylene söylene gitti eşimde diyo ki meltem Bi anda uyumadığın cok net anşasılfı adamı kovdun resmenbugünde tuttum oruc cnm bugün iyiyim sükür ama rahatsızşancsk olursam onun oldugnu hastaneye gitmemeye calısırım
Bende 2 mayısta aşılama islemi yaptirdim ayin 14 de kanda tahlil yaptiricam heycandan ölüyorum Allahım isteyen herkese nasip etsinAmin kardeşimhoşgeldin
Tedavin nedir pco mu var?
Ama daha var diyordunnnSanirim adet oluyorum
Ins hamilesindir canım ya o cift cizgiyi bikere gordum düşük yaptim rabbim hayirlisini versin canim benimInsallah kuzum ya kan vercem ama eger pozitif alirsam o pis idrar testlerindende yapacambana hic 2 cizgi gostermediler
Evet var kuzum ama kahve sari arasi bisey basladi sokulur aksama yada yarinaAma daha var diyordunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?