- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.281
Valla bunlarda fos cikacak gibi ama hadi hayirlisi kuzum ya. Rabbimin hikmeti belli mi olurVardı kuzum. Bazen ovu akıntısı gibi bazen topak topak. Ay inşaAllah gebesindirrrr yaaa
ya bende hic bise yok bulanti kusma yiyememe falan o yuzden bi kac gün tutayım bari dedim vitaminlerimi herseyimi aliyorum sütümü iciyorumCnm bende dusundum ama zaten bi tik yiyebiliyorum onu da sabah aksama sikistirmak cok zararli gebeler ara ara surekli biseler yiyip icmesi lazimmis. O yuzden ben tutamiyorum hem kendi sagilim hemde bebek icin.
Kızlaar napıyorsunuz? Nasıl gidiyor var mı gelişmeler?
Ben yumurtlama dmnemine giricem ama oruçtan dolayı hiç değerlendiricek halim yokNapcaz bilmiyorum hahahh
Aynen öyle cnm bende tuttum bugünde ama sahuru baya dolu yaptım cok sükür iyiyim suana kadarOlsun canım denemeye çalışmanda güzel, Allah onun sevabını verir. Doktorlar bu işin maneviyatını düşünmezler. Ha ben çevremde hamile olupda oruç tutan insanlarda gördüm hiçbişeyde olmadı dayanacak durumdaydılar demekki tutabildiklerine göre...
İlla herkes tutabilecek veya tutamayacak diye bişey yok herkesin bünyesi farklıdır ayrıca doktorlar düşünmüyolarki o cenini karında yoktan var eden, onu orda nefes almadan yaşatıp sadece anne kanıyla besleyen ilahi kudretin oruç tutanlarında yardımcısı olduğunu.... İlk 3 ay zaten depolardan beslenir
O depolarda sahurda iftara kadar öyle ha deyince bitmez. Ama susuzluk durumu var o ayrı bişey ..oruç tutan hamilelerde demekki sıvı ihtiyaçlarını da sahur ve iftarda karşılıyolar. Tutanlara da saygı duyulur, tutamayanlara da..
Ay valla ama bekledim önce sussun diye böyle suratımı falan ekşittim anlamadı sonra biranda uyuyor gibi yaptım söylene söylene gitti eşimde diyo ki meltem Bi anda uyumadığın cok net anşasılfı adamı kovdun resmenAllah seniiiiikız ne sempatiksin öyle. İnşallah sağlıklıca doğurur, kucağına alırsın bebişini zorlama madem kendini sonradan tutarsın inşallah ❤❤
Valla hiç belli olmaz görüverirsin cift cizgiyi kuzum inşallahValla bunlarda fos cikacak gibi ama hadi hayirlisi kuzum ya. Rabbimin hikmeti belli mi olur
Insallah kuzum ya kan vercem ama eger pozitif alirsam o pis idrar testlerindende yapacamValla hiç belli olmaz görüverirsin cift cizgiyi kuzum inşallah
Sen nasilsin bebis nasil canimValla hiç belli olmaz görüverirsin cift cizgiyi kuzum inşallah
Canım bende ne ararsan vardı yumurta tembelliği ağır vardı hemde ben normalde kilolu değilim ama bebek için diyetisyene gittim hareket ve diyet verdi diyet deiğim kilo verdirme diyeti değil sağlıklı beslenme birde yürüyüş rahmi hareket geçirip kan akışını salıyor birde bol bol bitkisel kürtler içtim vitamin kullandım kan değerlerime baktırdım azıcık bile düşükşük olan ne zvarsa ona tavsiye şeyler yedim çocupun olmaz dediler ikizlere hamile kaldım 1 i düştü ama olsun Rabbime emanet ettim onu da karnımdakini de bak yumurta sorunuyla ikizlere gebe kaldımBir ben yokum listede.
Yumurtalık tembelliği, yumurta oluşmaması gibi durum yaşayan var mı?
Tek bir yumurta olsa donduracağım,
Valla kuzucum okuldayım dersim boştu koşarak kk ye girdim buradaki arkadaşlık sohbetler süper inanıyorum ki isteyen herkes bu haberi alacak insallah kopmayız bu arada reglin ne zaman cnmSen nasilsin bebis nasil canim
Hepsi olabilir insallah döllenme sirArkadaşlar ben suan yumurtlama donemimdeyim her ay 1 gün agrı hissediyorum gecen ay adetimin 19. Cu günü hissettim ama degerlendiremedik antibiyotik ignesi vuruluyodum şuanda adetimin 20.günü kasıklarım geriliyomuş gibi oluyor acaba bu her ay neyi hissediyorum çatlamamı döllenmemi yada yumurta büyümesimi çok merak ediyorum
InşaAllah canım hayırlısıylaHepsi olabilir insallah döllenme sir ❤
Daha önce gebelik yaşadıysam Bi karşılaştır canımInşaAllah canım hayırlısıyla
Ayin 10unda canimValla kuzucum okuldayım dersim boştu koşarak kk ye girdim buradaki arkadaşlık sohbetler süper inanıyorum ki isteyen herkes bu haberi alacak insallah kopmayız bu arada reglin ne zaman cnm
3 gebelik yaşadım 1 i kalbi durdu kürtaj oldum ama insan unutuyor yumurtlama dönemlerimi anlayabiliyorum gebelik hissedebiliyorum ama iste enfeksiyon iltihap varsa ayni gebelik belirtileri batmalar gibi oluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahDaha önce gebelik yaşadıysam Bi karşılaştır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?