Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir ben yokum listede.

Yumurtalık tembelliği, yumurta oluşmaması gibi durum yaşayan var mı?

Tek bir yumurta olsa donduracağım,

Cnm bende dusundum ama zaten bi tik yiyebiliyorum onu da sabah aksama sikistirmak cok zararli gebeler ara ara surekli biseler yiyip icmesi lazimmis. O yuzden ben tutamiyorum hem kendi sagilim hemde bebek icin.
ya bende hic bise yok bulanti kusma yiyememe falan o yuzden bi kac gün tutayım bari dedim vitaminlerimi herseyimi aliyorum sütümü iciyorum dün cok rahat gecti bugunde oyle olursa tutcam zorlanirsam tutmicam bakalım yaa

Arkadaşlar ben suan yumurtlama donemimdeyim her ay 1 gün agrı hissediyorum gecen ay adetimin 19. Cu günü hissettim ama degerlendiremedik antibiyotik ignesi vuruluyodum şuanda adetimin 20.günü kasıklarım geriliyomuş gibi oluyor acaba bu her ay neyi hissediyorum çatlamamı döllenmemi yada yumurta büyümesimi çok merak ediyorum

Birde ayaga kalkinca gözlerim kararıyor resmen agrı hissediyorum 34 günde bir adet oluyorum bu günü degerlendirmem lazım inşallah geç kalmayız

Son düzenleme:
Kızlaar napıyorsunuz? Nasıl gidiyor var mı gelişmeler?
Ben yumurtlama dmnemine giricem ama oruçtan dolayı hiç değerlendiricek halim yok Napcaz bilmiyorum hahahh

Aynen öyle cnm bende tuttum bugünde ama sahuru baya dolu yaptım cok sükür iyiyim suana kadar

Allah seniiiii kız ne sempatiksin öyle. İnşallah sağlıklıca doğurur, kucağına alırsın bebişini zorlama madem kendini sonradan tutarsın inşallah ❤❤
Ay valla ama bekledim önce sussun diye böyle suratımı falan ekşittim anlamadı sonra biranda uyuyor gibi yaptım söylene söylene gitti eşimde diyo ki meltem Bi anda uyumadığın cok net anşasılfı adamı kovdun resmen bugünde tuttum oruc cnm bugün iyiyim sükür ama rahatsızşancsk olursam onun oldugnu hastaneye gitmemeye calısırım

Bir ben yokum listede.

Yumurtalık tembelliği, yumurta oluşmaması gibi durum yaşayan var mı?

Tek bir yumurta olsa donduracağım,
Canım bende ne ararsan vardı yumurta tembelliği ağır vardı hemde ben normalde kilolu değilim ama bebek için diyetisyene gittim hareket ve diyet verdi diyet deiğim kilo verdirme diyeti değil sağlıklı beslenme birde yürüyüş rahmi hareket geçirip kan akışını salıyor birde bol bol bitkisel kürtler içtim vitamin kullandım kan değerlerime baktırdım azıcık bile düşükşük olan ne zvarsa ona tavsiye şeyler yedim çocupun olmaz dediler ikizlere hamile kaldım 1 i düştü ama olsun Rabbime emanet ettim onu da karnımdakini de bak yumurta sorunuyla ikizlere gebe kaldım

Hepsi olabilir insallah döllenme sir

Valla kuzucum okuldayım dersim boştu koşarak kk ye girdim buradaki arkadaşlık sohbetler süper inanıyorum ki isteyen herkes bu haberi alacak insallah kopmayız bu arada reglin ne zaman cnm
Ayin 10unda canim ama yarin kan vercem . Tsh duzeylerine baktirmak icin betahcgde baktircam yaninda insallah yarin o guzel haberi alabilirim bende.

Daha önce gebelik yaşadıysam Bi karşılaştır canım
3 gebelik yaşadım 1 i kalbi durdu kürtaj oldum ama insan unutuyor yumurtlama dönemlerimi anlayabiliyorum gebelik hissedebiliyorum ama iste enfeksiyon iltihap varsa ayni gebelik belirtileri batmalar gibi oluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…