- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.381
Kimyasal da olabilir ama adete daha 7 gün varmış gebeliğin yeni başlamış olabilir. Riske atma bence 2 gün sonra tekrarla eğer yükselirse gebesin. Yoksa ilaç kullanabilirsin canım 2 güncük daha idare et :)) Bal limon karabiber zencefil karıştır ye benim öksürüğüme çok iyi geliyor.Kuzlar günaydın ;
2 haftadır öksürükten içim dışıma çıktı en son doktora gittim hamilelik için de test yaptı 7.18 çıktı hcg hamilelik şüphesi var mıdır ? Son 7 gün bata da.
Yoksa gidicem ilaç alcam ihtimali dahi olsa çekerim napayım biraz daha diyorum ama sizlerin görüşü nedir ? Öpüyorum çok ALLAHa emanet olun.
Akşam mı gidiceksin canım? Sabah bulantıların oluyor muydu oruçta? Mesela benim sabah değil akşama doğtu bulanır. Yaa gerçi sen hamilesin neden bulanıyorr acabaa :))Bugün gidicem canımın içiya oruçtan mı bilmiyorum midem o kadar bulanıyorki şuan
Yok kuzu öğleden önce giderim. Yeni taşındık buraları hiç bilmiyorum eşim iştem gelcek öğleden önce. Sağlık ocağında kandan bakarlar demi. Ağzın bal yesinAkşam mı gidiceksin canım? Sabah bulantıların oluyor muydu oruçta? Mesela benim sabah değil akşama doğtu bulanır. Yaa gerçi sen hamilesin neden bulanıyorr acabaa :))
Lekelenme devam ediyo canim da kan verdim şimdi.S SiriusBlackK canımmmm ne durumdasınnn
Neydi degerin canim biliyosam yardimci olabilirim. Bazen insan olduklarini unutup robotlasabiliyorlar malesef. Allah selamet versin boylelerine.ya bu devlet hastanelerndeki doktorlar ne böyle ya. ptesi gunu uzaktaki sehir hastanesine gitmistim ama bazi sonuclar cikmadigi icin haftaya tekrar gel dedi. bende dun aksam sonuclara baktim cikmis. bi degerim cok yuksek oldugu icin korktum ve evimin cok yakinda bir devlet hastanesi vardi oradaki doktora gostereyim diye gittim. neymis doktor bakamazmis herkes telefondan bise gosteriyormus oyle telefondan olmazmis. hocam dedim ya onemli birseyse cok yuksek cikmis bir bakin dedim yok bakamam gozum gormuyo zaten doktorunuz 1 hafta sonra gel demis ona gideceksiniz ona gosterin dedi. keseyi gordu sukur ama hic bise soylemedi iyi kotu bi problem yok hic bise demedi kese gorunuyo bebek gorunmuyo 2 hafta sonra kesin git baktir dedi. tekrar rica ettim hocam ya onemli birsey varsa diye geldim lutfen bakar misiniz dedim kesinlikle reddetti.
sinirlerim bozuldu ya erken teshis diyorlar hasta ayiriyorlar. dogumu burda mi yaoacaksin dedi muhtemelen burda yapmicam dedim o yuzden mi yapti bilmiyorum. cok uzuldüm agla ağla icim cıktı . böyle bir hareketi hakedecek ne yaptım. ve bakamam diyene kadar iyi bir sıkinti yok veya acilen kendi doktoruna git demek bu kadar zor muydu?
insan olmak bu kadar zor mu?
Kist de yapıyormus normalde adetlerim düzenli benim bıraksam mı acaba diye düşündüm yanlış bir şey yapmaktan korkuyorumBen 3 sene önce yapmıştım adetimi 20 gün geciktirdi gecikmem olunca çok umutlanmıştım ama hamile değildim...
İnşaAllah sana nasip olur
Bazılarına yarıyor bazılarına yaramıyor
Kiminde erken kiminde geç oluyor sanırım gece yatarken yiyiyorum ve çarpıntı yapıyor bende adetim geç gelirse diye korktumBen 2 gün erken olmuştum canım.
Kist de yapıyormus normalde adetlerim düzenli benim bıraksam mı acaba diye düşündüm yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum
Merhaba canim.Kiminde erken kiminde geç oluyor sanırım gece yatarken yiyiyorum ve çarpıntı yapıyor bende adetim geç gelirse diye korktum
Oo sen benden hızlısınLekelenme devam ediyo canim da kan verdim şimdi.aksama cikar insallah
Boylesi konularda nasil teselli edeceğimi hic bilemiyorum. Sadece acini paylaştığımı bil isterim. Allah im kolaylik versin ve tez zamanda ruhen bedenen toparlanmayi nasip etsin insallah.İyi değilim canım 885.ci sayfadasen nasılsın
Sen kendini daha iyi bilirsin canım. Olumsuz hissediyorsan devam etmeKiminde erken kiminde geç oluyor sanırım gece yatarken yiyiyorum ve çarpıntı yapıyor bende adetim geç gelirse diye korktum
Kiz sen daha duruyon muOo sen benden hızlısınhadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım benim
Yok giderim birazdanKiz sen daha duruyon muAllah senin iyiligini versin emi. Dun gece uyuyamadim kan vercem diye hayir adetkende neyin pozitif olmasini bekliyosam . Allah buyuk
kesin regli gibi mi yoksa yerleşme kanamasıdırKiz sen daha duruyon muAllah senin iyiligini versin emi. Dun gece uyuyamadim kan vercem diye hayir adetkende neyin pozitif olmasini bekliyosam . Allah buyuk
Evet canim baska degelerimede baktirdim da kaldirmislar folik asite baktiramadimYok giderim birazdanyaa tabi Rabbim çok büyük ben çıkmam sen hamiş çıkarsın kim bilir. İnşallah güzel günlerin hatrına ikimizinkide pozitif çıkar Sağlık ocağında mı verdin sende
Regli gibi degil henuz canim tam sokulemedi ama gecen 2 ayda boyle olmustukesin regli gibi mi yoksa yerleşme kanamasıdır
Benimde şimdi karnım ağrıyor regl olcak gibi acaba stres mi yaptımEvet canim baska degelerimede baktirdim da kaldirmislar folik asite baktiramadimsaat 3 gibi çıkar sanirim sonuclar. Allahim insallah pozitif sonuclar aliriz ama ben senden cok umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?