Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal da olabilir ama adete daha 7 gün varmış gebeliğin yeni başlamış olabilir. Riske atma bence 2 gün sonra tekrarla eğer yükselirse gebesin. Yoksa ilaç kullanabilirsin canım 2 güncük daha idare et :)) Bal limon karabiber zencefil karıştır ye benim öksürüğüme çok iyi geliyor.

Akşam mı gidiceksin canım? Sabah bulantıların oluyor muydu oruçta? Mesela benim sabah değil akşama doğtu bulanır. Yaa gerçi sen hamilesin neden bulanıyorr acabaa :))
Yok kuzu öğleden önce giderim. Yeni taşındık buraları hiç bilmiyorum eşim iştem gelcek öğleden önce. Sağlık ocağında kandan bakarlar demi. Ağzın bal yesin yok oruçtan dolayı olurdu midem bulantım ama bu şekilde değil, bunda öğğ desem çıkar yani ıy ne iğrencim

ya bu devlet hastanelerndeki doktorlar ne böyle ya. ptesi gunu uzaktaki sehir hastanesine gitmistim ama bazi sonuclar cikmadigi icin haftaya tekrar gel dedi. bende dun aksam sonuclara baktim cikmis. bi degerim cok yuksek oldugu icin korktum ve evimin cok yakinda bir devlet hastanesi vardi oradaki doktora gostereyim diye gittim. neymis doktor bakamazmis herkes telefondan bise gosteriyormus oyle telefondan olmazmis. hocam dedim ya onemli birseyse cok yuksek cikmis bir bakin dedim yok bakamam gozum gormuyo zaten doktorunuz 1 hafta sonra gel demis ona gideceksiniz ona gosterin dedi. keseyi gordu sukur ama hic bise soylemedi iyi kotu bi problem yok hic bise demedi kese gorunuyo bebek gorunmuyo 2 hafta sonra kesin git baktir dedi. tekrar rica ettim hocam ya onemli birsey varsa diye geldim lutfen bakar misiniz dedim kesinlikle reddetti.
sinirlerim bozuldu ya erken teshis diyorlar hasta ayiriyorlar. dogumu burda mi yaoacaksin dedi muhtemelen burda yapmicam dedim o yuzden mi yapti bilmiyorum. cok uzuldüm agla ağla icim cıktı . böyle bir hareketi hakedecek ne yaptım. ve bakamam diyene kadar iyi bir sıkinti yok veya acilen kendi doktoruna git demek bu kadar zor muydu?
insan olmak bu kadar zor mu?

Neydi degerin canim biliyosam yardimci olabilirim. Bazen insan olduklarini unutup robotlasabiliyorlar malesef. Allah selamet versin boylelerine.

Ben 3 sene önce yapmıştım adetimi 20 gün geciktirdi gecikmem olunca çok umutlanmıştım ama hamile değildim...
İnşaAllah sana nasip olur
Bazılarına yarıyor bazılarına yaramıyor
Kist de yapıyormus normalde adetlerim düzenli benim bıraksam mı acaba diye düşündüm yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum

Kist de yapıyormus normalde adetlerim düzenli benim bıraksam mı acaba diye düşündüm yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum
Kiminde erken kiminde geç oluyor sanırım gece yatarken yiyiyorum ve çarpıntı yapıyor bende adetim geç gelirse diye korktum
Merhaba canim.
Ben birakmak zorunda kaldim.
Tatliyi sevdigim icin keyifle bitirmeme ragmen 5 gun anca dayanabildim.
Çarpıntı diyemem ama fena yapti beni de.
Ates basmasi gibi boyle garip oluyordum.
Zaten bu ay sanirim bos gececek gibiyiz.
Iftardan sonra asiri bir uyku bastiriyor, yatsiyi esneye esneye kilip sahura kadar uyuyorum walla. Sabah zaten cok erken kalkiyoruz kizim sağolsun.

İyi değilim canım 885.ci sayfada sen nasılsın
Boylesi konularda nasil teselli edeceğimi hic bilemiyorum. Sadece acini paylaştığımı bil isterim. Allah im kolaylik versin ve tez zamanda ruhen bedenen toparlanmayi nasip etsin insallah.

Inançlı insanlarız elhamdulillah.
Bu inancımız sayesinde bu gibi durumlarda guclu durabiliyoruz.
Yoksa halimiz nolurdu.

Rabbim yar ve yardımcin olsun mavi boncugum

Kiz sen daha duruyon mu Allah senin iyiligini versin emi. Dun gece uyuyamadim kan vercem diye hayir adetkende neyin pozitif olmasini bekliyosam . Allah buyuk
Yok giderim birazdan yaa tabi Rabbim çok büyük ben çıkmam sen hamiş çıkarsın kim bilir. İnşallah güzel günlerin hatrına ikimizinkide pozitif çıkar Sağlık ocağında mı verdin sende

Yok giderim birazdan yaa tabi Rabbim çok büyük ben çıkmam sen hamiş çıkarsın kim bilir. İnşallah güzel günlerin hatrına ikimizinkide pozitif çıkar Sağlık ocağında mı verdin sende
Evet canim baska degelerimede baktirdim da kaldirmislar folik asite baktiramadim saat 3 gibi çıkar sanirim sonuclar. Allahim insallah pozitif sonuclar aliriz ama ben senden cok umutluyum

Evet canim baska degelerimede baktirdim da kaldirmislar folik asite baktiramadim saat 3 gibi çıkar sanirim sonuclar. Allahim insallah pozitif sonuclar aliriz ama ben senden cok umutluyum
Benimde şimdi karnım ağrıyor regl olcak gibi acaba stres mi yaptım bende ilk defa sağlık ocağında vercem o zaman bugün çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…