- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.401
Kuzum ama saglik ocaginda ogleden once kan veriliyor. Yani burda oyle orda da oyleyse bugun kalirsaBenimde şimdi karnım ağrıyor regl olcak gibi acaba stres mi yaptımbende ilk defa sağlık ocağında vercem o zaman bugün çıkar inşallah
Yok canımcım öğleden önce gitcez zaten inşallahKuzum ama saglik ocaginda ogleden once kan veriliyor. Yani burda oyle orda da oyleyse bugun kalirsa
bencede doktora git erken gitmek daha iyi fazla geç kalınmasındanRegli gibi degil henuz canim tam sokulemedi ama gecen 2 ayda boyle olmustusanırım bunun icin artik bi doktora gorunmeliyim eger pozitif degilse.
Kiz delirmeYok canımcım öğleden önce gitcez zaten inşallahay bide gelince regl oluyormuşum ağlayımmı gülüyümmü
Yaaa inşallah kızzz. Ben hamileysem eğer sıradaki ay sana meryem suresi okuyalımmmKiz delirmehamile hamile ne regl olmasi ben sana koydum teshisi Allahin izniyle mujdeyi verecen sen
Ya hastane isleri cok sıkıntı burda esimin yıllık iznini bekliyodum ama sanırım gitmeliyim dedigin gibibencede doktora git erken gitmek daha iyi fazla geç kalınmasından
Okuyalim canim yaYaaa inşallah kızzz. Ben hamileysem eğer sıradaki ay sana meryem suresi okuyalımmm
Bende geçen ay başlamıştım devam edememiştim. Ama bu ay çok zor günler geçti iş güç vs yine Rabbim izin verdi okuyabildim gerçi 41 olmadı daha sanırım 28 gün oldu. O yüzden Allahım kısmet etti diyorum, okumama izin verdi şükürOkuyalim canim yabaslamistim aslinda devam ettiremedim. Allah razi olsun
6 haftalık Ken BasladıNe zaman başladı bulantılarınız?
Tövbeler olsunnnnn eşimi bekliyorumbizim burdaki sağlık ocağ ıen son saat 11 e kadar kan tahlili alıyor
Tükürüğümü yazacaktım ordaKız tükürdüğünü nasıl yutacan
Anladım komiklik olsun diye cevap yazdımTükürüğümü yazacaktım orda
valla bizim burda öyle çünkü tahliller devlet hastanesine gidiyo orda tahlil işlemleri bitiyo sonuçlar saat 14 e çıkıyorTövbeler olsunnnnn eşimi bekliyoruminşallah bura öyle değildirrr
Insallah vesile olmusturBende geçen ay başlamıştım devam edememiştim. Ama bu ay çok zor günler geçti iş güç vs yine Rabbim izin verdi okuyabildim gerçi 41 olmadı daha sanırım 28 gün oldu. O yüzden Allahım kısmet etti diyorum, okumama izin verdi şükürNe karışık yazdım ya
Tövbeler olsunnnnn eşimi bekliyoruminşallah bura öyle değildirrr
Boyleleri doktorluk yapmamali, bende tsh degerim yuksek oldugunda o kdr panikledim ki hemen bir suru doktora ulasmaya calistim ve telefondan bile yardimci olan oldu. Test belli tahlil belli sonuc belli neyin kaprisi yani cok mu zor yorum yapmak. O anda ceken bilir insan panikliyor , bence sikayet edin muutlaka. Ablam bir ozel hastanede muayne olmasina ragmen ki iyi biir ozel hastane! Hamilelikte zehirlendiginde doktoruna ulasamamisti 3 gun sonra bisey olmamis gibi donus yapmisti tabi bu mevzu olunca ablam hemen doktorunu degistirmisti. Ozel ve ya devlet farketmiyor. Doktorluga yakismayan ve lekeleyen davranislar bunlar benceya bu devlet hastanelerndeki doktorlar ne böyle ya. ptesi gunu uzaktaki sehir hastanesine gitmistim ama bazi sonuclar cikmadigi icin haftaya tekrar gel dedi. bende dun aksam sonuclara baktim cikmis. bi degerim cok yuksek oldugu icin korktum ve evimin cok yakinda bir devlet hastanesi vardi oradaki doktora gostereyim diye gittim. neymis doktor bakamazmis herkes telefondan bise gosteriyormus oyle telefondan olmazmis. hocam dedim ya onemli birseyse cok yuksek cikmis bir bakin dedim yok bakamam gozum gormuyo zaten doktorunuz 1 hafta sonra gel demis ona gideceksiniz ona gosterin dedi. keseyi gordu sukur ama hic bise soylemedi iyi kotu bi problem yok hic bise demedi kese gorunuyo bebek gorunmuyo 2 hafta sonra kesin git baktir dedi. tekrar rica ettim hocam ya onemli birsey varsa diye geldim lutfen bakar misiniz dedim kesinlikle reddetti.
sinirlerim bozuldu ya erken teshis diyorlar hasta ayiriyorlar. dogumu burda mi yaoacaksin dedi muhtemelen burda yapmicam dedim o yuzden mi yapti bilmiyorum. cok uzuldüm agla ağla icim cıktı . böyle bir hareketi hakedecek ne yaptım. ve bakamam diyene kadar iyi bir sıkinti yok veya acilen kendi doktoruna git demek bu kadar zor muydu?
insan olmak bu kadar zor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?