Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okuyalim canim ya baslamistim aslinda devam ettiremedim. Allah razi olsun
Bende geçen ay başlamıştım devam edememiştim. Ama bu ay çok zor günler geçti iş güç vs yine Rabbim izin verdi okuyabildim gerçi 41 olmadı daha sanırım 28 gün oldu. O yüzden Allahım kısmet etti diyorum, okumama izin verdi şükür Ne karışık yazdım ya

Insallah vesile olmustur bazende acıp dinliyorum insanin ici huzur doluyo gercekten.

Boyleleri doktorluk yapmamali, bende tsh degerim yuksek oldugunda o kdr panikledim ki hemen bir suru doktora ulasmaya calistim ve telefondan bile yardimci olan oldu. Test belli tahlil belli sonuc belli neyin kaprisi yani cok mu zor yorum yapmak. O anda ceken bilir insan panikliyor , bence sikayet edin muutlaka. Ablam bir ozel hastanede muayne olmasina ragmen ki iyi biir ozel hastane! Hamilelikte zehirlendiginde doktoruna ulasamamisti 3 gun sonra bisey olmamis gibi donus yapmisti tabi bu mevzu olunca ablam hemen doktorunu degistirmisti. Ozel ve ya devlet farketmiyor. Doktorluga yakismayan ve lekeleyen davranislar bunlar bence

Bizim burada da en gec saat 10.30 da alınıo 4 te cıkıo bazen ertesi güne bile sarkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…