- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.421
şikayet ettim ama içim soğumuyo şikayetlerinnise yaradigini dusunmuyorum:/ devlete girmis yuz yasina kadar calisir artık :/Boyleleri doktorluk yapmamali, bende tsh degerim yuksek oldugunda o kdr panikledim ki hemen bir suru doktora ulasmaya calistim ve telefondan bile yardimci olan oldu. Test belli tahlil belli sonuc belli neyin kaprisi yani cok mu zor yorum yapmak. O anda ceken bilir insan panikliyor , bence sikayet edin muutlaka. Ablam bir ozel hastanede muayne olmasina ragmen ki iyi biir ozel hastane! Hamilelikte zehirlendiginde doktoruna ulasamamisti 3 gun sonra bisey olmamis gibi donus yapmisti tabi bu mevzu olunca ablam hemen doktorunu degistirmisti. Ozel ve ya devlet farketmiyor. Doktorluga yakismayan ve lekeleyen davranislar bunlar bence
sonuçlara e nabızdan mı bakıyorsunuz?Bizim burada da en gec saat 10.30 da alınıo 4 te cıkıo bazen ertesi güne bile sarkıyor
Saglik ocaklarininki e nabizda gozukmuyo sanırım ben kani gonderdikleri hastanenin sitesinden bakiyorumsonuçlara e nabızdan mı bakıyorsunuz?
Hayır canım e nabız da da ertesi gün görünüo ben dırwk sağlık ocağından öğrenıorum arıyorlarsonuçlara e nabızdan mı bakıyorsunuz?
Kuzu ben kacirdim sen idrar testi yaptin mi peki?Anladım komiklik olsun diye cevap yazdım
şikayet ettim ama içim soğumuyo şikayetlerinnise yaradigini dusunmuyorum:/ devlete girmis yuz yasina kadar calisir artık :/
Ben ilk doğumda acilde sacım varken beni muayene etmeye calısan ebeyle kavga etmiştimşikayet ettim ama içim soğumuyo şikayetlerinnise yaradigini dusunmuyorum:/ devlete girmis yuz yasina kadar calisir artık :/
Galiba bende zaten öğleden sonra falan gidebilcemvalla bizim burda öyle çünkü tahliller devlet hastanesine gidiyo orda tahlil işlemleri bitiyo sonuçlar saat 14 e çıkıyor
50-70 arasi degisiyo canimtahlil fiyatı
İnşallah canım benimInsallah vesile olmusturbazende acıp dinliyorum insanin ici huzur doluyo gercekten.
Devletin acilinde ver o zaman canim olmadi ama sey de agrim var asiri gebelik suphemde var bakabilir miyizGaliba bende zaten öğleden sonra falan gidebilcemgerçi burda devlet hastaneside var. Aman canım sıkıldı
aklımda olsunda fiyat konusu belki banada denk gelir tahlil vermek inş.50-70 arasi degisiyo canim
İKi günde bir ilişki canım Bn öle kaldım yumurta takibi stresıne giremem dedim doktor tavsiyesiyleKizlar ayin 2 sinde adet oldum muhtemelen birdahaki ayinda 2 si gibi adet olacagim en iyi tarihler tam ortasi mi oluyor? Adet biter bitmez iliskiye basliyor musunuz? Bizim ilk ayimiz acemligimi maruz gorun:) ovulasyon testi aldim ama yapip kafami cok karistirmak istemiyorum kendimi yanlisda yonlendirebilirim oyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?