Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şikayet ettim ama içim soğumuyo şikayetlerinnise yaradigini dusunmuyorum:/ devlete girmis yuz yasina kadar calisir artık :/

şikayet ettim ama içim soğumuyo şikayetlerinnise yaradigini dusunmuyorum:/ devlete girmis yuz yasina kadar calisir artık :/
Ben ilk doğumda acilde sacım varken beni muayene etmeye calısan ebeyle kavga etmiştim daha doğrusu işkence edıordu komple kolunu soktu canım nasıl yandı catalda... Sen git doktor gelsin dedim baya tartstk bide sancı cekıor um dişlerimi sıkıomusum esım dıor ısıracak gibydın kadını ama hatrlamıyorum devletin gazabı bazen kötü oluyor

valla bizim burda öyle çünkü tahliller devlet hastanesine gidiyo orda tahlil işlemleri bitiyo sonuçlar saat 14 e çıkıyor
Galiba bende zaten öğleden sonra falan gidebilcem gerçi burda devlet hastaneside var. Aman canım sıkıldı

Kizlar ayin 2 sinde adet oldum muhtemelen birdahaki ayinda 2 si gibi adet olacagim en iyi tarihler tam ortasi mi oluyor? Adet biter bitmez iliskiye basliyor musunuz? Bizim ilk ayimiz acemligimi maruz gorun:) ovulasyon testi aldim ama yapip kafami cok karistirmak istemiyorum kendimi yanlisda yonlendirebilirim oyle...

İ İKi günde bir ilişki canım Bn öle kaldım yumurta takibi stresıne giremem dedim doktor tavsiyesiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…