- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.441
Ayin 2sinde kesinse canim.geriye 14 gun say o.gunlere denk geliyorKizlar ayin 2 sinde adet oldum muhtemelen birdahaki ayinda 2 si gibi adet olacagim en iyi tarihler tam ortasi mi oluyor? Adet biter bitmez iliskiye basliyor musunuz? Bizim ilk ayimiz acemligimi maruz gorun:) ovulasyon testi aldim ama yapip kafami cok karistirmak istemiyorum kendimi yanlisda yonlendirebilirim oyle...
Yok yapmadım ona tövbeliyimKuzu ben kacirdim sen idrar testi yaptin mi peki?
öğleden sonra sağlık ocağında yapmazlar mı kızDevletin acilinde ver o zaman canim olmadi ama sey de agrim var asiri gebelik suphemde var bakabilir miyizyoksa bakmazlar
Test yaptrsana kız nıye yaptrmıyosunYok yapmadım ona tövbeliyim
Canim korkacak biseyin yok gibi anti rubella bildigim kadariyla bagisiklik kazandigin zaman pozitif cikiyor. Ama yogun odrar tolu enfeksiyonun var
Takip işi de stres yapıoBebek istemeye basladigim icin 3 aydir takip ediyodum 1-2 gun once sonra oynayarak genelde cok sapmadan adet oluyorum. Tesekkur ederim sans dileyin cok heyecanli yani daha test asamalarini birakin denemeye baslamak o fikre girmek bile cok heyecanliymis. Hepinizin hayirli haberlerini bekliyorrimmm
allah seni ne yapsın40 a yaptırmıştım ben. Negatifti
Yaptıramıyorum işte sağlık ocağına gidemiyorum kiTest yaptrsana kız nıye yaptrmıyosun
Kuzu bazi yerlerde yapiyolar ama sizin orayi bilemiyorum ya . Olamdi acilde yaptiriveröğleden sonra sağlık ocağında yapmazlar mı kız
Allah seni gebe etsin emi40 a yaptırmıştım ben. Negatifti
Vallahi senin stresinden biz olcez burda ya:)40 a yaptırmıştım ben. Negatifti
Ucuza yaptirmisin ondan megatif çıkmış40 a yaptırmıştım ben. Negatifti
Artık bakacaz duruma göre kuzum vardır bunda da bi hayırKuzu bazi yerlerde yapiyolar ama sizin orayi bilemiyorum ya . Olamdi acilde yaptiriver
Bende olsam benime sogumazsen icini ferah tut ama bekleme bence baska doktor hemen
6+3 bugünBen ilk doğumda acilde sacım varken beni muayene etmeye calısan ebeyle kavga etmiştimdaha doğrusu işkence edıordu komple kolunu soktu canım nasıl yandı catalda... Sen git doktor gelsin dedim baya tartstk bide sancı cekıor um dişlerimi sıkıomusum esım dıor ısıracak gibydın kadını ama hatrlamıyorum devletin gazabı bazen kötü oluyor
Sen bnm dediğimi uygula canım nasılsa tutar dıye stres de olmuyor hop kalırsınCok haklisin Ztn stresli bir yapim var hamile kalma dusuncesiyle bile degerleri bozdum:) bide o testleri yapsam nolurum bilmiyorum:) darisi basimiza insallah
Artık bakacaz duruma göre kuzum vardır bunda da bi hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?