Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam arkadaslar.
Ben de 37 yasindayim.
33 yasinda evlendim,2 yasinda kizim var.
2.çocuğu istiyoruz Allah nasio ederse.
Sizlerin çocukları kac yasinda acaba ?
Mrb tatlimmm h.geldin ins bitane daha olsun sen yaşa bakma takilma benim yengem 35 yasinda ikiz buyuttu simdi ikizlerimiz mslh yurumeye basladilar ve cok tatlilar kuzular rabbim sanada versin ins tez zamanda

36 yasindayim kismetse kasim sonunda kucagima alacagim ilkini
Mutlu oluyorum yasima yakin olanlari gordukce. Cesaretim artiyor ne hikmetse:)

Mrb tatlimmm h.geldin ins bitane daha olsun sen yaşa bakma takilma benim yengem 35 yasinda ikiz buyuttu simdi ikizlerimiz mslh yurumeye basladilar ve cok tatlilar kuzular rabbim sanada versin ins tez zamanda

Aslında enerji meselesi.
Benim esimden yana da şansım var esasen.
Guzel duan icin Allah razi olsun.

Selam arkadaslar.
Ben de 37 yasindayim.
33 yasinda evlendim,2 yasinda kizim var.
2.çocuğu istiyoruz Allah nasio ederse.
Sizlerin çocukları kac yasinda acaba ?
Slm canım. Benimkiler 10 ve 7 yaşındalar. Hiç düşünmezdim 3.çocuğu ama Allah düşürdü içimize isteği kısmet. Üstelik çalışıyorum da

Slm canım. Benimkiler 10 ve 7 yaşındalar. Hiç düşünmezdim 3.çocuğu ama Allah düşürdü içimize isteği kısmet. Üstelik çalışıyorum da
Aynen bizde öyle 3.çocuk istedik 18 yıl sonra.. 38 yaşımın içindeyim.. ilk deneme olmadı su an regl 3.günümdeyim. sabırsızlanıyorum :))

Bnm de sımdıye kadar hıc adet duzensızlıgı olmamıs tı 3 ay once Dr a gittim kontrol ıcın ılac VS derken duzensızlık basladi pko dedi ki ilk kez duydum Dr degıstırsem mı bilemedim 3 aydır git gel helak oldum

Mutlu oluyorum yasima yakin olanlari gordukce. Cesaretim artiyor ne hikmetse:)

Aslında enerji meselesi.
Benim esimden yana da şansım var esasen.
Guzel duan icin Allah razi olsun.
Aynen canım. Sağolsun benim eşim de yardımcı olur pek çokkonuda. Ama kaygılarım yok değil çok düşündüm çok korktum. Ama eşim cesaretlendirdi beni yine. Allahın dediği olur dedi ben de çok önünde durmak istemedim. Normalde direnirdim ama diyorum ya Rabbim içimi ısıttı bu konuda

Aynen bizde öyle 3.çocuk istedik 18 yıl sonra.. 38 yaşımın içindeyim.. ilk deneme olmadı su an regl 3.günümdeyim. sabırsızlanıyorum :))
Oh ne güzel kocaman kardeşleri olacak o zaman inşallah. Senin işin daha kolay görünüyor canım. Allah hakkında hayırlısını versin. Ben geçen ay başladım ama olmadı. Bu ay ovulasyon la denicem

Kızlar sanki ben hamile gibiyim ya ama daha erken bat 23 mayıs kasık ağrilarim bel mide bulantisi ateş basması sık idrara cikma tuvalette yatcam nerdeyse helede gece ama cok erken sizce olabilir mi canlarim ya

Merhaba bayanlar
ben 27 yaşındayım 1 senelik evliyim. çocuk düşündük ilk ay olmadı bu ikinci ayımız regl yeni bitti. ve ben çok tecrübesizim. tavsiyeleriniz olursa seve seve dinlerim
Ayni yasdayiz canim bende 2 senelik evliyim ben 2 senedir deniyoruz daha yeni baslamisiniz siz hele dur bikac ay dene kuzum acele etme olur ins

Merhaba bayanlar
ben 27 yaşındayım 1 senelik evliyim. çocuk düşündük ilk ay olmadı bu ikinci ayımız regl yeni bitti. ve ben çok tecrübesizim. tavsiyeleriniz olursa seve seve dinlerim
Ovulasyon testi almanı tavsiye ederim yumurtlama gününü belirleyip düzenli ilişki ve ilişki sonrasında hemen kalkmamak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…