- 2 Mayıs 2019
- 522
- 588
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.661
Mrb tatlimmm h.geldin ins bitane daha olsun sen yaşa bakma takilma benim yengem 35 yasinda ikiz buyuttu simdi ikizlerimiz mslh yurumeye basladilar ve cok tatlilar kuzular rabbim sanada versin ins tez zamandaSelam arkadaslar.
Ben de 37 yasindayim.
33 yasinda evlendim,2 yasinda kizim var.
2.çocuğu istiyoruz Allah nasio ederse.
Sizlerin çocukları kac yasinda acaba ?
Canim venim nerelerdesin yazdima ama cvn vermedin merak ettim hastaneye gittin mi durumun ne bitanemAmiiiiinn güzelimbakarsın bi taşla iki yavru gelir:) inşaallah yavruların seninle olur Rabbim hayırlı sağlıklılarını nasip etsin cümlemize ,.....
Hayırlı ramazanlar can
Mutlu oluyorum yasima yakin olanlari gordukce. Cesaretim artiyor ne hikmetse:)36 yasindayim kismetse kasim sonunda kucagima alacagim ilkini
Mrb tatlimmm h.geldin ins bitane daha olsun sen yaşa bakma takilma benim yengem 35 yasinda ikiz buyuttu simdi ikizlerimiz mslh yurumeye basladilar ve cok tatlilar kuzular rabbim sanada versin ins tez zamanda
Allah bağışlasın hepimizin kiniAllah bagislasin cocuklariniBen 29 yasindayim.kizlarim 8 ve 6 yaslarinda
Mrb tatlim oh oh negüzel darisi bize insBulantılar la merhaba
Slm canım. Benimkiler 10 ve 7 yaşındalar. Hiç düşünmezdim 3.çocuğu ama Allah düşürdü içimize isteği kısmet. Üstelik çalışıyorum daSelam arkadaslar.
Ben de 37 yasindayim.
33 yasinda evlendim,2 yasinda kizim var.
2.çocuğu istiyoruz Allah nasio ederse.
Sizlerin çocukları kac yasinda acaba ?
İnşallah iyidir üzülmüştür tabi kolay değilGünaydın kizlar.
Ya mavi boncugum dunden beri girmemiş kk.ne
Allah biliyor ya, cok merak ediyorum iyi mi diye
İnşallahh canımMrb tatlim oh oh negüzel darisi bize ins
Aynen bizde öyle 3.çocuk istedik 18 yıl sonra.. 38 yaşımın içindeyim.. ilk deneme olmadı su an regl 3.günümdeyim. sabırsızlanıyorum :))Slm canım. Benimkiler 10 ve 7 yaşındalar. Hiç düşünmezdim 3.çocuğu ama Allah düşürdü içimize isteği kısmet. Üstelik çalışıyorum da
Bnm de sımdıye kadar hıc adet duzensızlıgı olmamıs tı 3 ay once Dr a gittim kontrol ıcın ılac VS derken duzensızlık basladi pko dedi ki ilk kez duydum Dr degıstırsem mı bilemedim 3 aydır git gel helak oldumInşallah canim 2 ay once gittim doktora hormonlarım iyi iltihabım vardı oda geçti insallah hicbir belirtim yokken pko başlangıcı var dedi ama adet düzensizligim yok kıllanma vesaire yok tekrar başka bi doktora gittim oyle bisey yok dedi yumurtalıkların güzel büyümüş dedi bakalım hayırlısı olur inşallah
Aynen canım. Sağolsun benim eşim de yardımcı olur pek çokkonuda. Ama kaygılarım yok değil çok düşündüm çok korktum. Ama eşim cesaretlendirdi beni yine. Allahın dediği olur dedi ben de çok önünde durmak istemedim. Normalde direnirdim ama diyorum ya Rabbim içimi ısıttı bu konudaMutlu oluyorum yasima yakin olanlari gordukce. Cesaretim artiyor ne hikmetse:)
Aslında enerji meselesi.
Benim esimden yana da şansım var esasen.
Guzel duan icin Allah razi olsun.
Oh ne güzel kocaman kardeşleri olacak o zaman inşallah. Senin işin daha kolay görünüyor canım. Allah hakkında hayırlısını versin. Ben geçen ay başladım ama olmadı. Bu ay ovulasyon la denicemAynen bizde öyle 3.çocuk istedik 18 yıl sonra.. 38 yaşımın içindeyim.. ilk deneme olmadı su an regl 3.günümdeyim. sabırsızlanıyorum :))
Ayni yasdayiz canim bende 2 senelik evliyim ben 2 senedir deniyoruz daha yeni baslamisiniz siz hele dur bikac ay dene kuzum acele etme olur insMerhaba bayanlar
ben 27 yaşındayım 1 senelik evliyim. çocuk düşündük ilk ay olmadı bu ikinci ayımız regl yeni bitti. ve ben çok tecrübesizim. tavsiyeleriniz olursa seve seve dinlerim
SAT 11 nisandı iste... 22,23,24 nisan degerlendi.. 7 mayısda da adet oldum. neden kolay :))Oh ne güzel kocaman kardeşleri olacak o zaman inşallah. Senin işin daha kolay görünüyor canım. Allah hakkında hayırlısını versin. Ben geçen ay başladım ama olmadı. Bu ay ovulasyon la denicem
Diğerlerinin yaşını yazmamışsın ama büyüklerde diye tahmin ediyorum. Yeri gelir kardeşleriyle ilgilenirler yükün az olur anlamında kolay olur diye düşündüm canımSAT 11 nisandı iste... 22,23,24 nisan degerlendi.. 7 mayısda da adet oldum. neden kolay :))
Ovulasyon testi almanı tavsiye ederim yumurtlama gününü belirleyip düzenli ilişki ve ilişki sonrasında hemen kalkmamak gerekiyor.Merhaba bayanlar
ben 27 yaşındayım 1 senelik evliyim. çocuk düşündük ilk ay olmadı bu ikinci ayımız regl yeni bitti. ve ben çok tecrübesizim. tavsiyeleriniz olursa seve seve dinlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?