- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.621
Günaydin.Tahlile gidecekmisin bu kez kan ver amaGünaydın canım☀
Yok bugün gitmicemGünaydin.Tahlile gidecekmisin bu kez kan ver ama
Haberleşelim canımMerhaba, seninle durumumuz aynı gibi. Benim Bat 30 mayıs. İnşallah hayırlısıyla amacımıza ulaşırız. Ben de ilk defa ovü testleri ile takip edicem. Çalıştığım için akşamüstü 5 buçuk gibi yapacağım hergün.
Ben ilk yazarken 20yazmışım yanlışlıkla Benim de bir kızım bir oğlum var. 3.yü eşim çok istedi kardeşin çok olması ileri için iyidir dedi ya nasip dedik. Olursa Allahtan olmazsa yine Allahtan. Allah isteyen herkese tattırsın anneliği babalığı inşallah.Ben 37 yaşındayım. Sizin yaş kaçGunaydin kizlar.ben de ovulation testi siparis ettim.umarim yakinda gelir.kacormam onemli gunu.bu arada benim 2 kizim var hamd olsun.bir cesaret karar verdik.sizlerin kacinci bebekleri?
Allah bagislasin cocuklariniBen ilk yazarken 20yazmışım yanlışlıkla Benim de bir kızım bir oğlum var. 3.yü eşim çok istedi kardeşin çok olması ileri için iyidir dedi ya nasip dedik. Olursa Allahtan olmazsa yine Allahtan. Allah isteyen herkese tattırsın anneliği babalığı inşallah.Ben 37 yaşındayım. Sizin yaş kaç
Gunaydin kizlar.ben de ovulation testi siparis ettim.umarim yakinda gelir.kacormam onemli gunu.bu arada benim 2 kizim var hamd olsun.bir cesaret karar verdik.sizlerin kacinci bebekleri?
Selam arkadaslar.Ben ilk yazarken 20yazmışım yanlışlıkla Benim de bir kızım bir oğlum var. 3.yü eşim çok istedi kardeşin çok olması ileri için iyidir dedi ya nasip dedik. Olursa Allahtan olmazsa yine Allahtan. Allah isteyen herkese tattırsın anneliği babalığı inşallah.Ben 37 yaşındayım. Sizin yaş kaç
Yasim 29.kizlarimin yasi 8 ve6.Allah hepimize hayirlisini versin.AminSelam arkadaslar.
Ben de 37 yasindayim.
33 yasinda evlendim,2 yasinda kizim var.
2.çocuğu istiyoruz Allah nasio ederse.
Sizlerin çocukları kac yasinda acaba ?
mrbSelam arkadaslar.
Ben de 37 yasindayim.
33 yasinda evlendim,2 yasinda kizim var.
2.çocuğu istiyoruz Allah nasio ederse.
Sizlerin çocukları kac yasinda acaba ?
Henüz 0.Gunaydin kizlar.ben de ovulation testi siparis ettim.umarim yakinda gelir.kacormam onemli gunu.bu arada benim 2 kizim var hamd olsun.bir cesaret karar verdik.sizlerin kacinci bebekleri?
24yaş kaç
Rabbim nasip etsin.
inş. en kısa zamanda kucağına almak nasip etsin
Aralarinda 2.5-3 yas fark olacak eğer tabi hamile kalıp saglikla kucagima alırsam.mrb
35 yaş
3,5 yaşında bir oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?