Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlar.ben de ovulation testi siparis ettim.umarim yakinda gelir.kacormam onemli gunu.bu arada benim 2 kizim var hamd olsun.bir cesaret karar verdik.sizlerin kacinci bebekleri?

Gunaydin kizlar.ben de ovulation testi siparis ettim.umarim yakinda gelir.kacormam onemli gunu.bu arada benim 2 kizim var hamd olsun.bir cesaret karar verdik.sizlerin kacinci bebekleri?
Ben ilk yazarken 20yazmışım yanlışlıkla Benim de bir kızım bir oğlum var. 3.yü eşim çok istedi kardeşin çok olması ileri için iyidir dedi ya nasip dedik. Olursa Allahtan olmazsa yine Allahtan. Allah isteyen herkese tattırsın anneliği babalığı inşallah.Ben 37 yaşındayım. Sizin yaş kaç

Allah bagislasin cocuklariniBen 29 yasindayim.kizlarim 8 ve 6 yaslarinda

Selam arkadaslar.
Ben de 37 yasindayim.
33 yasinda evlendim,2 yasinda kizim var.
2.çocuğu istiyoruz Allah nasio ederse.
Sizlerin çocukları kac yasinda acaba ?

Henüz 0.

mrb
35 yaş
3,5 yaşında bir oğlum var
Aralarinda 2.5-3 yas fark olacak eğer tabi hamile kalıp saglikla kucagima alırsam.

Acaba yasimi da baz alirsak bu fikrimden vaz mi gecmeliyim ? Diye surekli dusunuyorum.
Yas farki acısından tecrubeli annelere hep soruyorum da siz de dusuncelerinizi paylaşırsanız sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…