- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.681
Canım ben geçen ay aynen bu belirtileri yaşadım. İnsan elinde olmadan dinliyor kendini. Bence vücudunu rahat bırak. İnşallah hayırlı haberler alırsınKızlar sanki ben hamile gibiyim ya ama daha erken bat 23 mayıs kasık ağrilarim bel mide bulantisi ateş basması sık idrara cikma tuvalette yatcam nerdeyse helede gece ama cok erken sizce olabilir mi canlarim ya
Ben mobil takvime göre değerlendirdim geçen ayı ama reglim beklediğimden 2gün önce oldu. Dolayısıyla yumurtlama günümde değilde öncesi ve sonrası günleri değerlendirmişiz. Buna rağmen olmadı.SAT 11 nisandı iste... 22,23,24 nisan degerlendi.. 7 mayısda da adet oldum. neden kolay :))
Yaşın çok güzel benim ilk anne olduğum yaş. Benim 2 evladıma ikinci denemede olmuştu. Hakkında hayırlısıMerhaba bayanlar
ben 27 yaşındayım 1 senelik evliyim. çocuk düşündük ilk ay olmadı bu ikinci ayımız regl yeni bitti. ve ben çok tecrübesizim. tavsiyeleriniz olursa seve seve dinlerim
ovulasyon testini eczanelerden alabilirim dimiOvulasyon testi almanı tavsiye ederim yumurtlama gününü belirleyip düzenli ilişki ve ilişki sonrasında hemen kalkmamak gerekiyor.
çok mutlu oldum canım inşallah benim de öyle olurYaşın çok güzel benim ilk anne olduğum yaş. Benim 2 evladıma ikinci denemede olmuştu. Hakkında hayırlısı
Bence hiç korkma daha çok yeniçok mutlu oldum canım inşallah benim de öyle olurbelki telaşlanmak yersiz ama insan ister istemez korkuyor bir sorun mu var acaba diye
Ben internetten sipariş vermiştim 30 adet falan daha uygun oluyor. n11,hepsiburada bu sitelerden bakabilirsin canımovulasyon testini eczanelerden alabilirim dimi
Canım ben bu konuda hiç bir bilgi sahibi değilim e desem yalan olur ama çatlama dan sonra 10. günden itibaren idrarda görülebilir sanırım. İnşallah hayırlısı olurKızlar mrb uzun zamandır giremiyorum bende klomen+ çatlama iğnesi oldum bugün 11. İnci gün test yaptım sabah canlı bakınca hafif çizgi var iğne etkisi geçmiş midir sizce
Amin inşallah cümlemiz için canım testimi attım acaba çizgi görünüyor mu sanki fotoda gözükmüyorCanım ben bu konuda hiç bir bilgi sahibi değilim e desem yalan olur ama çatlama dan sonra 10. günden itibaren idrarda görülebilir sanırım. İnşallah hayırlısı olur
Burda hiç görünmüyor fotoğraftan kaynaklanabilir erken gebelik miBişey göreniniz var mı acaba
Yok canım lapoquickin normal kaset testleriBurda hiç görünmüyor fotoğraftan kaynaklanabilir erken gebelik mi
Ben gittigidiyırdan aldım bugün geldi daha. İki günde geliyor. 20 tane ve içinde iki tane de erken gebelik var. Laboquick.ovulasyon testini eczanelerden alabilirim dimi
Laboquick biraz çizgi gösteriyor sonradan. Sen istersen ik gün daha bekleYok canım lapoquickin normal kaset testleri
Aynen zaten ama 20 dakika falan durunca hafif çizgi çıktı altta yine de kuruma çizgisi duruyor ben en iyisi yarın yine tekrarlimLaboquick biraz çizgi gösteriyor sonradan. Sen istersen ik gün daha bekle
bende uygulamadan 1 gün önce oldum.Ben mobil takvime göre değerlendirdim geçen ayı ama reglim beklediğimden 2gün önce oldu. Dolayısıyla yumurtlama günümde değilde öncesi ve sonrası günleri değerlendirmişiz. Buna rağmen olmadı.
Bişey göreniniz var mı acaba
Fotoda gözükmedi iyice bakınca kuruma izi sanırım neyse yarına yine yapayım artıkben pek anlamam ama ikinci bir çizgi yok gibi canım
Aynen ins tatlim ya bi umut isde dinle dinle manyak.oldum zaten o vücuduCanım ben geçen ay aynen bu belirtileri yaşadım. İnsan elinde olmadan dinliyor kendini. Bence vücudunu rahat bırak. İnşallah hayırlı haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?