Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bir kızım bir oğlum var arası 3 yaş 4 ay cok guzel anlasiyolar sık olması daha iyi oglumdan önce kürtajım var simdide 3 cü istiyorum oglum 4 yaşında bende 27 yaşındayım insallah hayırlısı olsun hakkımızda

bence vazgeçme yaş artık günümüzde ideal artk.Benimde 1 evladım var ikinciyi inş Allah nasip eder. Çocuğumun tek kalmasını istemiyorum ilerde destek olacak kardeşlere ihtiyaçları olacak. maddi durumda günümüzde çok zorlaşıyor ama yaşlarımızda ilerledikçe keşke dememek için ben ikinciyi istiyorum.

Yaslarimiz yakin.nasil hiss ediyorsun.ben Cok kararsizliklar yasadim.halada tam emin degilken Burda buldum kendimi.

Yaslarimiz yakin.nasil hiss ediyorsun.ben Cok kararsizliklar yasadim.halada tam emin degilken Burda buldum kendimi.
Evet eşimi zor ikna etmişken vazgecemiyorum ama kararsızlıkda var ıllaki olunca sevicez ama 3 cocuk olunca sanki hic biyere gidemicem hissediyorum esimle aram nasıl olur diye düşünüyorum zaten çalışmamı kesinlikle istemiyor bende evde cocuk bakarim daha iyi diye karar aldım

Bende oyle dusunuyorum.sanki Hic bir yere gidemiycem.calismama esim karismiyor.Ama Ben kendimi iki cocukla yetistiremiyorum.her gun farkli bir sey cikiyor.ev topla,yemek yap,cocuklarin yuzmesi,sporu derken hayatta yetistiremem.
Bu arada Ben yumurtlama testi siparis ettim.Sen testlemi basladin?

Ben tam olarak bu ay başladım geçen ay antibiyotik igne vuruldum korunmuyorken igne vuruldum diye korunduk mayıs 18 olucam insallah olmayız ovulasyon testi hic kullanmadım yumurtlama günlerimi hissediyorum bu yönden şanslıyım bakalım nasip olursa allah ol derse olur

Sen baslamissin bile.en yakin zsmanda mujdelu haberi verirsinEvet bende hissediyorum.Sadece Cok merak ettimbenim adet 30 nisandi en Son.30 mayis gibi bekliycem.dedigin gibi ins Allah tutar.

Sen baslamissin bile.en yakin zsmanda mujdelu haberi verirsinEvet bende hissediyorum.Sadece Cok merak ettimbenim adet 30 nisandi en Son.30 mayis gibi bekliycem.dedigin gibi ins Allah tutar.
Inşallah canim 2 ay once gittim doktora hormonlarım iyi iltihabım vardı oda geçti insallah hicbir belirtim yokken pko başlangıcı var dedi ama adet düzensizligim yok kıllanma vesaire yok tekrar başka bi doktora gittim oyle bisey yok dedi yumurtalıkların güzel büyümüş dedi bakalım hayırlısı olur inşallah

Birde kilom 70 boy 165 kilo vermem lazım herşey yoluna girer inşallah
Dogumdandan sonra vermerk kolay oluyor.hem zayiflayjnca sonra bir daha hamilelik yine Kilo aliyoruz.benim boyum 164 kilom 53.ben 3 Kilo aldim.ama dogumdan sonra zayiflarim in sa Allah

Dogumdandan sonra vermerk kolay oluyor.hem zayiflayjnca sonra bir daha hamilelik yine Kilo aliyoruz.benim boyum 164 kilom 53.ben 3 Kilo aldim.ama dogumdan sonra zayiflarim in sa Allah
Maşallah kilon güzel inşallah en kısa zamanda kalırsin benim bünyem kabul etmiyor hamileligi cok kilo veriyorum 15 kilo falan hamileykende 7 kilo zar zor alıyorum asıl konu emzirirken alıyorum

İnanmazsın belki ama hiç ilâç almadı vitamin dışında bol su içti evet gebe kalınmayı ekiliyor ama hamile kaldıkdan sonra olmuş..bol su taktir allahdan
Tabiki hersey allahtan . Ama tevekkul die de bisey var .Hakli da olabilirsin belki ama gunumuzde suanda o kadar bebek kalbi delik doguyor ki doktorlar bilincsiz alinan ilaclardan kaynaklandigini soyluyor. Bunun icinde vitaminlerde olabilir agri kesicilerde olabilir sonucta hepsi kimyasal. Eskiden bu siklikta girulmezdi.

Maşallah kilon güzel inşallah en kısa zamanda kalırsin benim bünyem kabul etmiyor hamileligi cok kilo veriyorum 15 kilo falan hamileykende 7 kilo zar zor alıyorum asıl konu emzirirken alıyorum
Kusman mi oluyor?neden Kilo veriyorsun.benim asiri kusmam oluyor 46 kiloya inmistim kucuk kizimda

Selam arkadaslar.
Ben de 37 yasindayim.
33 yasinda evlendim,2 yasinda kizim var.
2.çocuğu istiyoruz Allah nasio ederse.
Sizlerin çocukları kac yasinda acaba ?
Merhabaa bende 26 yaşındayım. Henüz çocuğum yok. Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…