Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazıları 11 inci gün bile öğrenmişte kişiye göre değişiyor sanırım bünye olarak
Bilmiyorum canım o zaman. Bende klomen kullsndım bu ay. Yarın akşam doktora gidicem kontrole bakalım ne diyecek endişeliyim. Yumurtlamam takvime göre pazar günü gösteriyor. Bakalım doktor ne diyecek...

Bilmiyorum canım o zaman. Bende klomen kullsndım bu ay. Yarın akşam doktora gidicem kontrole bakalım ne diyecek endişeliyim. Yumurtlamam takvime göre pazar günü gösteriyor. Bakalım doktor ne diyecek...
Benimde yumurtlamama baya vardır doktora söyledim bunu dedi klomen yumurtanı daha çabuk geliştirmiş inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ya

Benimde yumurtlamama baya vardır doktora söyledim bunu dedi klomen yumurtanı daha çabuk geliştirmiş inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ya
Ben ovülasyon yapıyorumda henüz pik görmedim hatta dün yaptığım çizgi bugüne göre daha belirgin neden acaba dün ilaç içmiştim bugün içmedim ondan mı bilemedim ya daha var diyede endişelenmek istemiyorum ama inşallah o belirgin olduğu zaman yumurtlama olmamıştır değerlendirmedik çünkü ilaçta olsa yine aynı vaktimde yumurtlarım diye düşünmüştüm. Hayırlısı ya ilaç kullandım ama bu aydan pek ümidim yok hakkımızda hayırlısı.

Kızlar sanki ben hamile gibiyim ya ama daha erken bat 23 mayıs kasık ağrilarim bel mide bulantisi ateş basması sık idrara cikma tuvalette yatcam nerdeyse helede gece ama cok erken sizce olabilir mi canlarim ya

Yumurtlama dönemindesin sanki canım. Adete çok var daha

Canım bende doktora gitmeden önce ovu testi yaptım pik değlldi sonra ertesi güne gittim doktor dedi sağda bi yumurtan gelişmiş iğneyi vurdu geldiğimde yine ovu yaptım yine pik değildi sonra ertesi güne yaptım kopkoyu oldu bi kaç güne silikleşti yani bende doktora giderken yaptım pik değlldi endişe etme canım Rabbim istedi mi hiç Bişey engel olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…