- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.721
Bazıları 11 inci gün bile öğrenmişte kişiye göre değişiyor sanırım bünye olarakCanım diğer yerlerde okuduğum kadarıyla 15 gün sonra belli oluyormuş.
Fotoda gözükmedi de bu lapoquickin gebelik testinede güven olmuyorki zaten kaldıkça çizgisi çıkıyorben göremedim ama inş.vardır
Bilmiyorum canım o zaman. Bende klomen kullsndım bu ay. Yarın akşam doktora gidicem kontrole bakalım ne diyecek endişeliyim. Yumurtlamam takvime göre pazar günü gösteriyor. Bakalım doktor ne diyecek...Bazıları 11 inci gün bile öğrenmişte kişiye göre değişiyor sanırım bünye olarak
Benimde yumurtlamama baya vardır doktora söyledim bunu dedi klomen yumurtanı daha çabuk geliştirmiş inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız yaBilmiyorum canım o zaman. Bende klomen kullsndım bu ay. Yarın akşam doktora gidicem kontrole bakalım ne diyecek endişeliyim. Yumurtlamam takvime göre pazar günü gösteriyor. Bakalım doktor ne diyecek...
Ay inşallah tüm gun devam etti bakalim 2 yildir evliyim olursa ilk olacak cok deneyimsizim ama ilk defa boyle bir akıntı geliyor .Hadi insallah bebek yapiyodur o zaman
Ben ovülasyon yapıyorumda henüz pik görmedim hatta dün yaptığım çizgi bugüne göre daha belirgin neden acaba dün ilaç içmiştim bugün içmedim ondan mı bilemedim ya daha var diyede endişelenmek istemiyorum ama inşallah o belirgin olduğu zaman yumurtlama olmamıştır değerlendirmedik çünküBenimde yumurtlamama baya vardır doktora söyledim bunu dedi klomen yumurtanı daha çabuk geliştirmiş inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ya
Kızlar sanki ben hamile gibiyim ya ama daha erken bat 23 mayıs kasık ağrilarim bel mide bulantisi ateş basması sık idrara cikma tuvalette yatcam nerdeyse helede gece ama cok erken sizce olabilir mi canlarim ya
Canım bende doktora gitmeden önce ovu testi yaptım pik değlldi sonra ertesi güne gittim doktor dedi sağda bi yumurtan gelişmiş iğneyi vurdu geldiğimde yine ovu yaptım yine pik değildi sonra ertesi güne yaptım kopkoyu oldu bi kaç güne silikleşti yani bende doktora giderken yaptım pik değlldi endişe etme canım Rabbim istedi mi hiç Bişey engel olmazBen ovülasyon yapıyorumda henüz pik görmedim hatta dün yaptığım çizgi bugüne göre daha belirgin neden acaba dün ilaç içmiştim bugün içmedim ondan mı bilemedim ya daha var diyede endişelenmek istemiyorum ama inşallah o belirgin olduğu zaman yumurtlama olmamıştır değerlendirmedik çünküilaçta olsa yine aynı vaktimde yumurtlarım diye düşünmüştüm. Hayırlısı ya ilaç kullandım ama bu aydan pek ümidim yok hakkımızda hayırlısı.
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım. Ben çok geriye dönük okumadım test yaptın mı evdeİnşallah inşallahdua ett❤
Yok kuzum yarın kan vercem inşallahİnşallah hayırlı haberlerini alırız canım. Ben çok geriye dönük okumadım test yaptın mı evde
Hadi inşallahYok kuzum yarın kan vercem inşallah❤
Senin miden nasıl canım
Nabıon kız :)Senin miden nasıl canım
Senin miden nasıl canım
Napıyımmm kız yarın kan vercem heyecanlıyımmmNabıon kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?