Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa. Endoskopi diyorsun demi. Ben yaptırmıştım ama yaptırırken bayıltmışlardı. Ama şimdi kime sorsam uyanıkken yapıyorlar diyorlar. Bu şekilde olsa bende yaptıramazdım
Cnm ozeldr bayiltarak yapiyolar ama devlette bayiltmiyolar. Bende tee yaptirmistim endoskopi gibi bisey kalp icin. Canli canli hortumu yemistim. Allahtan cok uzun surmuyor.

Kesinlikle uyku en iyisi. Yine bu iyi halim. İki 8 ve 9.haftayı sadece yatarak geçirdim kıvranarak. Namazlar da oturarak kılındı. O iki hafta 4 kilo verdim

Cnm reflu olunca fena allah yardimcin olur ins. Benim bulanti cok hafifledi ara ara oluyor. Kusma zaten iki kere oldu. Soyledigim yontemler bende cok ise yaradi. Bide yesil erik ama asitli oldugi icin yine refluye iyi gelmeyebilir

Ahhh sormaa. 7.haftaya kadar erik erik diye sayıkladım. Reflü çıkınca erikte hayal oldu

Cnm ozeldr bayiltarak yapiyolar ama devlette bayiltmiyolar. Bende tee yaptirmistim endoskopi gibi bisey kalp icin. Canli canli hortumu yemistim. Allahtan cok uzun surmuyor.
Ayy Allahtan ben devlete gitmemişim o zaman ben dayanamazdım heralde. Çünkü bayılttıkları halde bi ara uyandığımı hatırlıyorum çok kötüydü Allahım sağlık versin herkese önce

Ayy Allahtan ben devlete gitmemişim o zaman ben dayanamazdım heralde. Çünkü bayılttıkları halde bi ara uyandığımı hatırlıyorum çok kötüydü Allahım sağlık versin herkese önce
Amin ins cnm. Once saglik. Ben yaklasik bir hafta bogaz agrisi cektim. Ayyy cok kotuydu. Allah bir daha dusurmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…