Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlaçlar biraz iyi olmama vesile oldu ama sürekli acı su kusuyorum canım. İştahsızlık mide yanması devam
Ayyy oda çok kötü yaaa acı su çıkarmak. Bazen bende de olur o sebebini bilmem. Allah şifa versin inşallah kuzum ya

Kızlar sanki ben hamile gibiyim ya ama daha erken bat 23 mayıs kasık ağrilarim bel mide bulantisi ateş basması sık idrara cikma tuvalette yatcam nerdeyse helede gece ama cok erken sizce olabilir mi canlarim ya
Iltihap falanmı var canım ondada ateş basması oluyor inşallah bebektendir

Ayyy oda çok kötü yaaa acı su çıkarmak. Bazen bende de olur o sebebini bilmem. Allah şifa versin inşallah kuzum ya

Allah razı olsun canım benim ya. Aynen ben normalde kusamayan bir insanım. Hayatım boyunca böyleydi. O su çıktığı an yataklık oluyorum.

Inşallah cok beklemeden bebeğine kavuşursun bende anlam veremedim canım yiyip içtiklerimizden mi oluyorki

Allah razı olsun canım benim ya. Aynen ben normalde kusamayan bir insanım. Hayatım boyunca böyleydi. O su çıktığı an yataklık oluyorum.
Canım serum alsan cok faydası oluyor rabbim şifa versin bir yudum süt ic ara ara ısıtmadan oda sıcakliginda dursun oda cok rahatlatıyor

Allahım kolayca geçirtsin hamileliğini inşallah ama olsun yine de bebiş için değer öyle değil mi bende gastrit var büyük ihtimalle o yüzden oluyo kuzuu

Canım serum alsan cok faydası oluyor rabbim şifa versin bir yudum süt ic ara ara ısıtmadan oda sıcakliginda dursun oda cok rahatlatıyor

Serum yedim faydası olmadı canım ya. Sütü de denedim midemi bulandırdı. Ballı su biraz iyi geliyo ama o acı su geleceği zaman göğsümü sıkıştırıyor mecbur çıkarıyorum

Serum yedim faydası olmadı canım ya. Sütü de denedim midemi bulandırdı. Ballı su biraz iyi geliyo ama o acı su geleceği zaman göğsümü sıkıştırıyor mecbur çıkarıyorum
Tuzlu cubuk kraker ise yariyor. Biye yiyecekleri soguk yada sicak tuket , ilik yemek icmek bulabtiyi arttiriyor cnm .

Tuzlu cubuk kraker ise yariyor. Biye yiyecekleri soguk yada sicak tuket , ilik yemek icmek bulabtiyi arttiriyor cnm .

Reflü de tam tersi sıcak veya soğuk kötü etki ediyor canım. Bir de her bünye farklı. Mesela karpuz salatalık fena yakmaya başladı. Kraker yemeye çalışıyordum ancak ağzımda pis tat bırakıyor. Bakalım geçecek illaki

Aynen bende de var gibiydi hep zaten mide şikayeti. Ama bir türlü o hortumu attırmadım
Yaaa. Endoskopi diyorsun demi. Ben yaptırmıştım ama yaptırırken bayıltmışlardı. Ama şimdi kime sorsam uyanıkken yapıyorlar diyorlar. Bu şekilde olsa bende yaptıramazdım

Allah kolaylık versin canım hamilelikte en korktuğum kısım ilk dört ay oldu. İki doğumunda normal oldu inan kusmaktan iyiydi
Kuzum 4 ay sabır. Benim oğlan da 4 ay sürdü. Kızda da 4 aydan sonra sadece sabah oldu. Ama hiç bişey çare olmuyor oyüzden bol bol uyu derim

Cnm reflu olunca fena allah yardimcin olur ins. Benim bulanti cok hafifledi ara ara oluyor. Kusma zaten iki kere oldu. Soyledigim yontemler bende cok ise yaradi. Bide yesil erik ama asitli oldugi icin yine refluye iyi gelmeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…