- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.741
Ayyy oda çok kötü yaaa acı su çıkarmak. Bazen bende de olur o sebebini bilmem. Allah şifa versin inşallah kuzum yaİlaçlar biraz iyi olmama vesile oldu ama sürekli acı su kusuyorum canım. İştahsızlık mide yanması devam
Kızımda kusmam oldu oğlum da sadece limon yedim oğlan da daha cok verdim kusmam olmadı ekmekden tiksinmistimKusman mi oluyor?neden Kilo veriyorsun.benim asiri kusmam oluyor 46 kiloya inmistim kucuk kizimda
Iltihap falanmı var canım ondada ateş basması oluyor inşallah bebektendirKızlar sanki ben hamile gibiyim ya ama daha erken bat 23 mayıs kasık ağrilarim bel mide bulantisi ateş basması sık idrara cikma tuvalette yatcam nerdeyse helede gece ama cok erken sizce olabilir mi canlarim ya
Ayyy oda çok kötü yaaa acı su çıkarmak. Bazen bende de olur o sebebini bilmem. Allah şifa versin inşallah kuzum ya
Inşallah cok beklemeden bebeğine kavuşursun bende anlam veremedim canım yiyip içtiklerimizden mi oluyorkiBnm de sımdıye kadar hıc adet duzensızlıgı olmamıs tı 3 ay once Dr a gittim kontrol ıcın ılac VS derken duzensızlık basladi pko dedi ki ilk kez duydum Dr degıstırsem mı bilemedim 3 aydır git gel helak oldum
Ayyy oda çok kötü yaaa acı su çıkarmak. Bazen bende de olur o sebebini bilmem. Allah şifa versin inşallah kuzum ya
Canım serum alsan cok faydası oluyor rabbim şifa versin bir yudum süt ic ara ara ısıtmadan oda sıcakliginda dursun oda cok rahatlatıyorAllah razı olsun canım benim ya. Aynen ben normalde kusamayan bir insanım. Hayatım boyunca böyleydi. O su çıktığı an yataklık oluyorum.
Allahım kolayca geçirtsin hamileliğini inşallahAllah razı olsun canım benim ya. Aynen ben normalde kusamayan bir insanım. Hayatım boyunca böyleydi. O su çıktığı an yataklık oluyorum.
Canım serum alsan cok faydası oluyor rabbim şifa versin bir yudum süt ic ara ara ısıtmadan oda sıcakliginda dursun oda cok rahatlatıyor
Allahım kolayca geçirtsin hamileliğini inşallahama olsun yine de bebiş için değer öyle değil mi bende gastrit var büyük ihtimalle o yüzden oluyo kuzuu
Zencefil denedinmi oda iyiymiş diye duydum 4 ay olmada geciyor iyi olursun inşallahSerum yedim faydası olmadı canım ya. Sütü de denedim midemi bulandırdı. Ballı su biraz iyi geliyo ama o acı su geleceği zaman göğsümü sıkıştırıyor mecbur çıkarıyorum
Zencefil denedinmi oda iyiymiş diye duydum 4 ay olmada geciyor iyi olursun inşallah
Tuzlu cubuk kraker ise yariyor. Biye yiyecekleri soguk yada sicak tuket , ilik yemek icmek bulabtiyi arttiriyor cnm .Serum yedim faydası olmadı canım ya. Sütü de denedim midemi bulandırdı. Ballı su biraz iyi geliyo ama o acı su geleceği zaman göğsümü sıkıştırıyor mecbur çıkarıyorum
Yok kuzum ya iltihabda yokda klomen kullandim bu ay o qaliba bole yapti hamilelik gibi belirtiler ayni yumurtlama oluyo gibi biseyler oluyo ama anlamadimIltihap falanmı var canım ondada ateş basması oluyor inşallah bebektendir
Aynen kuzum ayni hamilelik belirtileri hic fark yokYumurtlama dönemindesin sanki canım. Adete çok var daha
Tuzlu cubuk kraker ise yariyor. Biye yiyecekleri soguk yada sicak tuket , ilik yemek icmek bulabtiyi arttiriyor cnm .
Yaaa. Endoskopi diyorsun demi. Ben yaptırmıştım ama yaptırırken bayıltmışlardı. Ama şimdi kime sorsam uyanıkken yapıyorlar diyorlar. Bu şekilde olsa bende yaptıramazdımAynen bende de var gibiydi hep zaten mide şikayeti. Ama bir türlü o hortumu attırmadım
Allah kolaylık versin canım hamilelikte en korktuğum kısım ilk dört ay oldu. İki doğumunda normal oldu inan kusmaktan iyiydiAllah razı olsun canım benim ya. Aynen ben normalde kusamayan bir insanım. Hayatım boyunca böyleydi. O su çıktığı an yataklık oluyorum.
Kuzum 4 ay sabır. Benim oğlan da 4 ay sürdü. Kızda da 4 aydan sonra sadece sabah oldu. Ama hiç bişey çare olmuyor oyüzden bol bol uyu derimReflü de tam tersi sıcak veya soğuk kötü etki ediyor canım. Bir de her bünye farklı. Mesela karpuz salatalık fena yakmaya başladı. Kraker yemeye çalışıyordum ancak ağzımda pis tat bırakıyor. Bakalım geçecek illaki ☺
Cnm reflu olunca fena allah yardimcin oluReflü de tam tersi sıcak veya soğuk kötü etki ediyor canım. Bir de her bünye farklı. Mesela karpuz salatalık fena yakmaya başladı. Kraker yemeye çalışıyordum ancak ağzımda pis tat bırakıyor. Bakalım geçecek illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?