Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam hanımlar , geçen ay kimyasal gebelik geçirdim “normal regl tarihimin 2. Gün düşüğüm başladı” bu ay da bat 8 Mayıs fakat dün olmadım, bugün saat 1 de WC ye gittiğimde geçen ay tutunma lekelenmesi olmuştum, aynen öyle geldi , pedimde bir şey yok peçeteyle silince var ve orucumu da bozmadım tabi, şuan benimki ne olabilir?
Geç döllenme mi?
Regl mi?
Yada geçen ay regl değil de düşük kanaması yerine mi saymalıyım?
Bilemedim
çalışıyorum Cumartesi Dr gidicem ama içim içimi yiyor?
Bir yanım evet hamilelik olabilir bir yanım geçen ayın üzüntüsünden ümitlenme olmayabilir diyor?
Başına böyle birşey gelen var mı?
Birde geçin gün test de yapmıştım silik çizgi vardı ama yaptıktan 30-40 dakika sonra bakmıştım tekrar, hamile olmamış olsam 30-40 dakika sonra da 2. Çizgi çıkar mı?
Hakkınızı helal edin çok uzun oldu?

Canım merhabalar bende 3 aydan Beri kullanıyorum. Adet geciktirmesi şöyle yapıyor yumurtayı olgunlaştırıyor yumurtan geç olgunlaşırsa zaten direkmen adetini geç oluyorsun. Ve birde çok yiyince yumurta çatlamayıp adetini geciktirebiliyor. kiste dönüştürüyor. Bence zararı yok hatta ben çok memnunum piki çok kıpkırmızı yakalıyorum. Ama tabi gebeliğe geçemiyorum o ayrı bir konu Ve tabi doğru kullanmak lazım

Herşey olabilir canım. Kimyasal yaşayanlar bazen hemen hamiş kalabiliyormuş canımcım. İnş gebesindir. Ama sakın ümitle yaklaşma kanda gör sonra sevin eğer varsa. Ama inş vardır

Amin sağol canım açıklamam 885.ci sayfada

Çoook geçmiş olsun canım Okudum. Gerçekten çok zor ben ocak ayında dış gebelik yaşadım. Senin dediğin gibi başka hiç birşey düşünemiyordum, sürekli bu korkuyu yaşayacağımı düşünüyordum. Kısa süre sonra buna da şükretmeye başladım, en azından normal yolla bebeğim olabiliyor. Ya daha çok büyüyüp kaybetseydim yada Allah korusun doğup da bisey olsaydı diye düşünerek kendimi telkin etmeye çalıştım hep. 7. Haftada kürtaj olup 9.haftada laparoskopi oldum. Allah bizleri böyle bi sınavdan geçiriyor demek ki. İnşallah isteyen herekese, sorun yaşayan herkese bir daha ki gebeliğınde bebeklerine sağlıkla kavuşmayı nasip eder Allah. Allah yardımcın olsun seninde inşallah @Mavi Boncugumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…