- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.781
İnşallahHayırli haberlerle gel özele mi gideceksin
Tmm simdilik serbestsin takibi birakiyorumİnşallahEvet canım.
Kız sen kaç yaşındasın. Bence benden büyüksün. Büyüksen abla dicemTmm simdilik serbestsin takibi birakiyorumyarin grs.inş iyi haberlerini alalım
Etme eyleme deme bana ablaKız sen kaç yaşındasın. Bence benden büyüksün. Büyüksen abla dicem
Bi de bakam yaşınıEtme eyleme deme bana abla
Kıyamam bi rakam.icin mi yazdim.sanaKırdın
Napıyımmm kız yarın kan vercem heyecanlıyımmmsen napıyonnnn
Canım merhabalar bende 3 aydan Beri kullanıyorum. Adet geciktirmesi şöyle yapıyor yumurtayı olgunlaştırıyor yumurtan geç olgunlaşırsa zaten direkmen adetini geç oluyorsun. Ve birde çok yiyince yumurta çatlamayıp adetini geciktirebiliyor. kiste dönüştürüyor. Bence zararı yok hatta ben çok memnunum piki çok kıpkırmızı yakalıyorum. Ama tabi gebeliğe geçemiyorum o ayrı bir konuKızlar merhaba bu bal tarçın çörekotu kürü adeti geciktiriyormuş sanırım başka bir topikte okudum ve korktum bu kürü yapıp adeti geciken var mı bir de Adet gecikmesi yasarsak çok daha yıpranırım heralde bilgisi olan paylaşırsa sevinirim endişelenmeye başladım
Herşey olabilir canım. Kimyasal yaşayanlar bazen hemen hamiş kalabiliyormuş canımcım. İnş gebesindir. Ama sakın ümitle yaklaşma kanda gör sonra sevin eğer varsa. Ama inş vardırSelam hanımlar , geçen ay kimyasal gebelik geçirdim “normal regl tarihimin 2. Gün düşüğüm başladı” bu ay da bat 8 Mayıs fakat dün olmadım, bugün saat 1 de WC ye gittiğimde geçen ay tutunma lekelenmesi olmuştum, aynen öyle geldi , pedimde bir şey yok peçeteyle silince var ve orucumu da bozmadım tabi, şuan benimki ne olabilir?
Geç döllenme mi?
Regl mi?
Yada geçen ay regl değil de düşük kanaması yerine mi saymalıyım?
Bilemedim
çalışıyorum Cumartesi Dr gidicem ama içim içimi yiyor?
Bir yanım evet hamilelik olabilir bir yanım geçen ayın üzüntüsünden ümitlenme olmayabilir diyor?
Başına böyle birşey gelen var mı?
Birde geçin gün test de yapmıştım silik çizgi vardı ama yaptıktan 30-40 dakika sonra bakmıştım tekrar, hamile olmamış olsam 30-40 dakika sonra da 2. Çizgi çıkar mı?
Hakkınızı helal edin çok uzun oldu?
İnşaAllah canımın içisaat kaç oldu uyuyamadım yine ağlayasım geldi
Amin sağol canım açıklamam 885.ci sayfada
Halletttim cnm :))) erken gelmezse tahmini o tarihlerdeYok burada takvim yap ki gebe olduğunu unutmiyim diye :)
Cnm benim uzme kendini rabbim ne zaman uygun gorurse o zaman olur ins. Bana doktor normal olmaz dedi .allahin izniyle oldu.Bende bugünlerde ağlamaklıyım.. ama umut asla tükenmez elbet birgün olacak ama tez zamanda olur inş sen kaç seneden beri istiyorsun canım
Misafirim vardı
Yazamadım bende uğrasıorum yav inşallah gebe cıkarsın emi
Aynen görmeden net birşey hissedemiyorum zaten inşaAllah diyelimHerşey olabilir canım. Kimyasal yaşayanlar bazen hemen hamiş kalabiliyormuş canımcım. İnş gebesindir. Ama sakın ümitle yaklaşma kanda gör sonra sevin eğer varsa. Ama inş vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?