- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.961
Hadi yaa üzüldüm şimdi. Ascus u ben de duymadim daha önce. Dr üzülürüm demis baksana. Var demek ki bir hayır. Ins tedavi ol sonra nasip olurNegatif
Lostinparadise fer_nur doktor ascus tedavi edilene kadar çocuk düşünmeyin, eğer hamile olsaydın ben üzülürdüm dedi. Demekki rabbim ondan nasip etmemiş.
Kac gun gecikmen var senin canim?Aynen kuzu. Yok regl olmam gerek
İlk smear yapıldı ascus çıkınca tekrar yapıldı 2 ay sonra. Ama fitil ve antibiyotik kullanmıştım. Diğerinde yine ascus devam ediyor olunca tekrar doktor fitil ve antibiyotik verdi. Şimdi kullanmam için regl bekliyorum canım. 2 ay sonunda tekrar smear alınacak bakalım hayırlısıRahimde kesecekler görünüyor bi çeşit bakteriden kaynaklı ama ne olduğunu tanımlayamadıkları için böyle diyorlardı bu kadar bi bilgim var birde tedavisi var çok şükür sanırım bir kaç ay sonra yine bakacaklar canım geçer bi an önce inşallah
Hadi araştırda farklı bişey bulursan bana da söyleascus nedir ki dur bi araştırıyım
8 gün canım. Galiba soğan suyundan oldu. Söktürmek için ilaç verirdim ama Ramazandayız oruç tutuyorsun karışmasın hiç kendiliğinden ol dedi canım. Sen regl oldum olcam , hamileyim değil miyim diye düşünmelerin yumurtalıklarına baskı yapıyor dediKac gun gecikmen var senin canim?
Dr herhangi birşey soyledi mi regl olacagin zamanla alakali?
Amin cnm dualatim hep sizinle allahim insallah bu guzel gunleein hurmetine hepinizin gonlune gore versin.umudunu kaybetme. Ama kajfayada cok takma . Cunku kadinin huzrlu rahat ve mutlu olmasi gerekiyor mus .Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımbenim bir boş gebeliğim oldu geçen ay da kimyasal oldu. Sırada dış gebelik var onuda atlatınca inanıyorum normal bir gebelik geçiricem aynen canım vücudun bize oyunu hepsi ben boş gebelikte Sadece yerleşme kanaması göğüs ağrısı ve kasıkta ağrım vardı. Hiç bel ağrı beyaz akıntı fln o bu şu yoktu. Aslında olması gerekenleri biliyorum ama ya bu seferde bel ağrısı yaptıysa yada şuda belirtiyse diyip kendimi yiyorum. hamilelerin duası kabul olur derler şöyle bir dua etsen bu ay inşallah güzel haberler gelse
internetten bakacam :)Hadi araştırda farklı bişey bulursan bana da söyle
Bekliyoruminternetten bakacam :)
tmm doktor ne dedi tedavisi hakkında neler söyledi anlatsana muayenedeBekliyorum
Tedavisi fitil antibiyotik canım. Bi öncekinde de vermişti kullanmıştım ama geçmemiş tekrar verdi bakalım ne olacak. Sizin için zaten daha erken yaşın küçük üzülme falan diye psikolojik destek oldutmm doktor ne dedi tedavisi hakkında neler söyledi anlatsana muayenede
tmm canım değer kaç çıktı tam olarakTedavisi fitil antibiyotik canım. Bi öncekinde de vermişti kullanmıştım ama geçmemiş tekrar verdi bakalım ne olacak. Sizin için zaten daha erken yaşın küçük üzülme falan diye psikolojik destek oldu
1.20tmm canım değer kaç çıktı tam olarak
Ascus ne oluyor tam olarak canım?Negatif
Lostinparadise fer_nur doktor ascus tedavi edilene kadar çocuk düşünmeyin, eğer hamile olsaydın ben üzülürdüm dedi. Demekki rabbim ondan nasip etmemiş.
Hayırlısı olsun canım ya herşeyde bir hayır vardır. Bende 2 yıldır smear yaptırmıyorum tekrar yaptırsam iyi olacak aslında. Önümüzdeki ay gidip kontrol ettiririm bende. Bende de genital siğil çıkmıştı smearim temiz çıkmıştı. Çok şükür tekrarlamadı da ama tekrarlayabiliyormuş ve o da bebek için tehlike oluşturuyormuş normal doğumda. O da beni korkutuyor ama hakkımızda hayırlısı.Tedavisi fitil antibiyotik canım. Bi öncekinde de vermişti kullanmıştım ama geçmemiş tekrar verdi bakalım ne olacak. Sizin için zaten daha erken yaşın küçük üzülme falan diye psikolojik destek oldu
Evet öyle demekki canımm biz bilemiyoruz. Rabbim erteliyor işte. Sen de ihmal etme. Ascusun da ne olduğunu bilmiyorum ben doktorum kanser tarzı bişy değil ama kontrol edilmeli sürekli dedi. BelirsizlikmişHayırlısı olsun canım ya herşeyde bir hayır vardır. Bende 2 yıldır smear yaptırmıyorum tekrar yaptırsam iyi olacak aslında. Önümüzdeki ay gidip kontrol ettiririm bende. Bende de genital siğil çıkmıştı smearim temiz çıkmıştı. Çok şükür tekrarlamadı da ama tekrarlayabiliyormuş ve o da bebek için tehlike oluşturuyormuş normal doğumda. O da beni korkutuyor ama hakkımızda hayırlısı.
Hala aynı canım her ogün ilaç içmek zorunda kalıyorum icmedigim an kusuyorum serumlarim iki gündür bitmiş oruç bile tutamıyorum sende nasıl durumlar hala çok kötü oluyormusunCanım senin bulantılar ne durumda
Merhaba ben 1 tatlı kaşığı sabah gece yatmadan önce aç karnına yiyiyorum yanı sıra da hayıt suyu içiyorum sabah akşam aç karnına tabi aralarına zaman bırakıyorum adetin 21 . Günü gideceğim ve sonucu merak edıyorum fsh ve lh özelikle sınırdayım tam protestorana da baktıracam hayırlısı bakalımCanım merhabalar bende 3 aydan Beri kullanıyorum. Adet geciktirmesi şöyle yapıyor yumurtayı olgunlaştırıyor yumurtan geç olgunlaşırsa zaten direkmen adetini geç oluyorsun. Ve birde çok yiyince yumurta çatlamayıp adetini geciktirebiliyor. kiste dönüştürüyor. Bence zararı yok hatta ben çok memnunum piki çok kıpkırmızı yakalıyorum. Ama tabi gebeliğe geçemiyorum o ayrı bir konuVe tabi doğru kullanmak lazım
Hayırlısı olsun kuzum. Her işte var bir hayırNegatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?