- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.921
Yaaa 40 dk kaldı hadi bakalım. Bugün tüm aile iftar yapcaz orda söylerdik ne güzel.Endometrium kalinlasip kanayan rahim tabakası iste canim onun kalinligini olcmusturdemekki normal
Yani oda olabilir. Yine de beklemekte ve adet olmazsan tekrarlamakta yarar var.Başka forumlarda gördüm canım 1 hafta sonra sonucu değişenler olmuş geç döllenmeden dolayı benim tahmin ettiğim tarihte olmamıştır belki yumurtlama daha geç olmuştur
İnşallah canım hayırlısı hakkımzfs. Ama vazgrçtikte icraat olursa nasip olurBakarsin tam vazgecince olurnasip. Bende kendimi zorluyorum vazgecim o zaman olur belki diye de vazgecemedim
Ayyyyy ben de cok merak icinde bekliyorum.Kan verdim kuzu. Doktora girer girmez hamilemisin kız yoksa dedi, dedim nerden anladı acaba içine mi doğdu. Sonra aklıma geldi ki ben dün doktoru aradım regl geciktiğini söyledim ondan ötürü dedi kadıncağızsonra gel ultrasondan bakalım belki çıkar dedi ki, tabiki gözükmedi kan verdik şimdi dedik biraz erken çıksa. Bir saate çıkacak bekliyoruz bakalım
Yaa 23 dk kaldıAyyyyy ben de cok merak icinde bekliyorum.
Ayy insallah kuzum yaYaaa 40 dk kaldı hadi bakalım. Bugün tüm aile iftar yapcaz orda söylerdik ne güzel.
Bu arada sen 9 ay olmuş niye hiç doktora gitmedinAyy insallah kuzum yaBende senle bekliyorum
Orasi da dogru gokten inmeyecegine goreİnşallah canım hayırlısı hakkımzfs. Ama vazgrçtikte icraat olursa nasip olur
Bikere gittim adetin 4. Gunu salak bi kadin doktora kan ver dedi ne ultrason bakti ne bisey bende arastirdim burda hic bi doktoru tavsiye etmiyolar gitmedim bende daha yillik.izni bekliyorumBu arada sen 9 ay olmuş niye hiç doktora gitmedin
Hemşireydin demi kuzu sen. Hastane de değil misin. Yoksa sağlık ocağı falan mı. Bi an önce git yaBikere gittim adetin 4. Gunu salak bi kadin doktora kan ver dedi ne ultrason bakti ne bisey bende arastirdim burda hic bi doktoru tavsiye etmiyolar gitmedim bende daha yillik.izni bekliyorum
Yok kuzum ya tasininca biraktim isi 6 aydir evdeyim atama bekliyorumHemşireydin demi kuzu sen. Hastane de değil misin. Yoksa sağlık ocağı falan mı. Bi an önce git ya
Ahhh seniii seniiiiiYok kuzum ya tasininca biraktim isi 6 aydir evdeyim atama bekliyorumBu zamana kadar neden calisirken detayli baktirmadiysam kendime
Cokta korkuyorum alttan ultrasondanAhhh seniii seniiiiivalla ihmal etme sakın. Ben ilk ay gittim bebek olmuyor diye ascus çıktı. Rahimde yara çıktı. Hala bebe diyom ben
Bende sırf onun için gitmek istemiyordumCokta korkuyorum alttan ultrasondanne bicim saglikciysam bende. Bide dogumhanede calistim senelerce. Kadin olmak zor is vesselam. Bakalim 1 ay sonra giderim gibi.
Bide bayan doktor bulamiyorum eski hastanemde 2 erkek doktor varBende sırf onun için gitmek istemiyordumama utanıyor insan da korkacak bişey değil
Kiz e nabizdan baksana çıkmıştir belkiBende sırf onun için gitmek istemiyordumama utanıyor insan da korkacak bişey değil
İnşallah iyi bi doktor bulursunBide bayan doktor bulamiyorum eski hastanemde 2 erkek doktor varcok iyiler ama taniyinca ayri bi cekiniyorum. artik yumacam gozumu gidecem bi doktora
Kiz e nabizdan baksana çıkmıştir belki
İnşallahİnşallah iyi bi doktor bulursun
Hemogrami napalim bize biyokimya lazimHemogram istemişti o çıkmış diğeri çıkmamış. Kız zaten hastanedeyim hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?