Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyyy ben de cok merak icinde bekliyorum.

Bikere gittim adetin 4. Gunu salak bi kadin doktora kan ver dedi ne ultrason bakti ne bisey bende arastirdim burda hic bi doktoru tavsiye etmiyolar gitmedim bende daha yillik.izni bekliyorum
Hemşireydin demi kuzu sen. Hastane de değil misin. Yoksa sağlık ocağı falan mı. Bi an önce git ya

Yok kuzum ya tasininca biraktim isi 6 aydir evdeyim atama bekliyorum Bu zamana kadar neden calisirken detayli baktirmadiysam kendime
Ahhh seniii seniiiii valla ihmal etme sakın. Ben ilk ay gittim bebek olmuyor diye ascus çıktı. Rahimde yara çıktı. Hala bebe diyom ben

Ahhh seniii seniiiii valla ihmal etme sakın. Ben ilk ay gittim bebek olmuyor diye ascus çıktı. Rahimde yara çıktı. Hala bebe diyom ben
Cokta korkuyorum alttan ultrasondan ne bicim saglikciysam bende. Bide dogumhanede calistim senelerce. Kadin olmak zor is vesselam. Bakalim 1 ay sonra giderim gibi.

Cokta korkuyorum alttan ultrasondan ne bicim saglikciysam bende. Bide dogumhanede calistim senelerce. Kadin olmak zor is vesselam. Bakalim 1 ay sonra giderim gibi.
Bende sırf onun için gitmek istemiyordum ama utanıyor insan da korkacak bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…