- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.941
10 dkya çıkarmışHemogrami napalim bize biyokimya lazimtamam kuzum cikar oda herhalde yakinda
Merakla bekliyoruz canim10 dkya çıkarmış
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımInsalllah hersey allahin izniyle gonlunce olur. Benimde 2.5 yil sonra oldu. Benim acimdan sorun yoktu olmazsada olabilirdi ama esim istedigi icin yaza tup bebek yaptirmayi dusunuyordu ki bebis geldi. Zamanin rabbim belirliyor. Belirtilere bence takilma reglin bi kac gun gecince test yap. Bende her ay hamileymisim gibi oluyordum ama sonrasi yok.
Merakla bekliyoruz canim
Ay hadi insallah
canım yaşın çok geç. Olur Allahın izniyle Herşeyin hayırlısı moral bozmak yok bak bizde istiyoruz hep beraber bu yola devam edelim dualarlaNegatif
Lostinparadise fer_nur doktor ascus tedavi edilene kadar çocuk düşünmeyin, eğer hamile olsaydın ben üzülürdüm dedi. Demekki rabbim ondan nasip etmemiş.
Hayırlısi olsun canim.Negatif
Lostinparadise fer_nur doktor ascus tedavi edilene kadar çocuk düşünmeyin, eğer hamile olsaydın ben üzülürdüm dedi. Demekki rabbim ondan nasip etmemiş.
Hayırlısı olsun canım öyle tabi Rabbimin bir bildiği elbet vardır nasip olur inşallahNegatif
Aynen canım ya. Çokta üzülmedim açıkcası vardır Rabbimin bir bildiği. Geçiktiriyorsa güzelleştiriyordurcanım yaşın çok geç. Olur Allahın izniyle Herşeyin hayırlısı moral bozmak yok bak bizde istiyoruz hep beraber bu yola devam edelim dualarla
Hayırlısı olsun canım öyle tabi Rabbimin bir bildiği elbet vardır nasip olur inşallah
Hadi yaNegatif
Hayırlısi olsun canim.
Ascus neyki?
Ilk defa duyuyorum,
Neden üzülürmüş dr ki..
Tedavi sonrası yine beraber devsm ederiz yolumuza.
Hadi yabiz sonunu dusunmeden istiyoruz ama Rabbim dogrusunj buluyor kuzum. Basladiniz mi peki tedaviye
Rahimde kesecekler görünüyor bi çeşit bakteriden kaynaklı ama ne olduğunu tanımlayamadıkları için böyle diyorlardı bu kadar bi bilgim var birde tedavisi var çok şükür sanırım bir kaç ay sonra yine bakacaklar canım geçer bi an önce inşallahAscus un ne olduğunu inan bende tam bilmiyorum belirsizlikmiş açıklamasıgaliba ya gebelik sıkıntılı gececekti yada Allah korusun bebekte sıkıntı olacaktı.
Olunca görürsün bulantıyıYaaa kıyamam sanaben ne zaman bişeylerden nefret etcem acaba midelerim kalkacak bebekten dolayı ne zaman acaba
Bir tanıdığımdan biliyorum şimdi bebişi varRahimde kesecekler görünüyor bi çeşit bakteriden kaynaklı ama ne olduğunu tanımlayamadıkları için böyle diyorlardı bu kadar bi bilgim var birde tedavisi var çok şükür sanırım bir kaç ay sonra yine bakacaklar canım geçer bi an önce inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?