Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim bir boş gebeliğim oldu geçen ay da kimyasal oldu. Sırada dış gebelik var onuda atlatınca inanıyorum normal bir gebelik geçiricem aynen canım vücudun bize oyunu hepsi ben boş gebelikte Sadece yerleşme kanaması göğüs ağrısı ve kasıkta ağrım vardı. Hiç bel ağrı beyaz akıntı fln o bu şu yoktu. Aslında olması gerekenleri biliyorum ama ya bu seferde bel ağrısı yaptıysa yada şuda belirtiyse diyip kendimi yiyorum. hamilelerin duası kabul olur derler şöyle bir dua etsen bu ay inşallah güzel haberler gelse

Negatif

Lostinparadise fer_nur doktor ascus tedavi edilene kadar çocuk düşünmeyin, eğer hamile olsaydın ben üzülürdüm dedi. Demekki rabbim ondan nasip etmemiş.
canım yaşın çok geç. Olur Allahın izniyle Herşeyin hayırlısı moral bozmak yok bak bizde istiyoruz hep beraber bu yola devam edelim dualarla

canım yaşın çok geç. Olur Allahın izniyle Herşeyin hayırlısı moral bozmak yok bak bizde istiyoruz hep beraber bu yola devam edelim dualarla
Aynen canım ya. Çokta üzülmedim açıkcası vardır Rabbimin bir bildiği. Geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur

Hayırlısi olsun canim.
Ascus neyki?
Ilk defa duyuyorum,
Neden üzülürmüş dr ki..
Tedavi sonrası yine beraber devsm ederiz yolumuza.

Ascus un ne olduğunu inan bende tam bilmiyorum belirsizlikmiş açıklaması galiba ya gebelik sıkıntılı gececekti yada Allah korusun bebekte sıkıntı olacaktı.

Ascus un ne olduğunu inan bende tam bilmiyorum belirsizlikmiş açıklaması galiba ya gebelik sıkıntılı gececekti yada Allah korusun bebekte sıkıntı olacaktı.
Rahimde kesecekler görünüyor bi çeşit bakteriden kaynaklı ama ne olduğunu tanımlayamadıkları için böyle diyorlardı bu kadar bi bilgim var birde tedavisi var çok şükür sanırım bir kaç ay sonra yine bakacaklar canım geçer bi an önce inşallah

Bir tanıdığımdan biliyorum şimdi bebişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…