Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dünden beri sol kasığımda ara ara batan bir kramp var. Bariz hissedilen. Bugün reglin son günü akşam temizlenicem inşallah. Yumurtlama bugün mümkün olabilir mi sizce akşam ovulasyon yapayım mı

Günaydın arkadaşlar. Bata son 19 gün, ne kadar az kalmış dimi

Kizzzzz 17 gün kaldi benim de
Takvime gore dogurgan dönemdeymisim
1 hafta kala baslariz belirti aramaya hahahah

Canim tebrik ederim.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhhh

Kızlar dünden beri sol kasığımda ara ara batan bir kramp var. Bariz hissedilen. Bugün reglin son günü akşam temizlenicem inşallah. Yumurtlama bugün mümkün olabilir mi sizce akşam ovulasyon yapayım mı
Ovulasyon kesinlikle yap canim.
Regl doneminde olur mu olmaz mi bilgim yok ama olur mu olur sen garantiye al test yaparak.

Adetle başladım 10 12 gün sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra içtim 1 bardak suyu kaynattım 1 tutam aslan p.otu koydum 2 dk daha kaynattım süzdüm ılıyınca ictim hamile olmadigima emin olup alerjin yoksa canım diğer ayda aynı şekilde içtim ama az bisey hayit otuda attım içine ama 2.ay 3 4 gün ictim 2 3 ay öle yaptım stresten uzak durdum inanır mısın en büyük stres benim gorumcemdi 1 2 ay gelmedi bize o ara hamile kalmıştım hatta hamile kaldığımı öğrendi geldi ertesi gün düşük yaptım bilmiyorum tesadüfmü ama o olmayınca streste olmamisti

Kızlar ya ben bu ara sadece okuyorum yazmak istemiyorum malum işte adetim yeni bitti, doktor randevum bu perşembe, tsh ilacını kızıp bıraktım mide bulantılarım ağrılarım son buldu. Zaten değerim de 3.5 civarıydı. Yok bu değerle gebe kalamazsın ya da kalsan da düşer gibi sözlere de itibar etmiyorum çünkü oğluma da bu değerle gebe kalmışım ve ilk 8 hafta hiçbişi kullanmadım sonrasında 6 hafta aldım ilacı ve yılıp bırakmıştım. Hiç bi sorunu olmadan doğdu ki gebelik boyunca hep 3-5 arasındaydı. Neyse sadede geleyorum, dedim ki ya salla kızım ne önemi var oğluna bak daha 2.5 yaşına basmamış. Yaşım da 32 , kaçan kaçıran yok. Zaten doğursam bakacak kimsem de yok. En büyük stresim de doğuma giderken oğlumu neyapacağım, ben butip sebeplerden gebe kalmadığımı düşünüyorum, tamamen vucudumun benim ailemi korumaya alma şekli bu. O sebeple bu ay takmayacağım ve korunmayacağım da ama hesap etmeyeceğim üzülmeyeceğim diye kendime söz verdim. Sonra naaptım bilin

Bugün alışverişteyken10 lu ovulasyon kiti aldım paraya kıyıp o da yetmedi bi de özel jel varmış hamile kalmayı kolaylaştıran, ben genwlde çok kuru bi hatunum, ve jinekoloğum vajina yolumun çok uzun olduğunu söylemişti bana ve ben hiç öyle yatıp bekleyebilen bi insan değilim hemen gidiyorum wc ye ilişki ardından tutamıyorum. Yani yumurtlamamı görüp eşimin de gönlü olursa ogünlerde ilişkiye bu jelle girip kendime stres yapmadan denemeye çalışacağım bu ay. Sonucu paylaşırım. Buralarda çok okudum böyle jellerle gebe kaldım yazanları bakalım bi işe yarayacak mı. Mavi boncuğum sana çok üzüldüm. Yengem de aynı senin gibi olmuştu, ben kendi doktorumla bizzat yanında olmuştum kürtajında, ama o kadar gereksizşeylere bağırıp kapris yapıp durmuştu ki kürtajı sırasında. Hemşireleri azarlamıştı falan ki kendi de hemşire. Çok kızmıştım ona , ne canı tarlı ne kaprisliymiş ne acaip insanmış diye. Şimdi anladım senin tazdıklarından sonra, onunda derdi içindeki üzüntüsüymüş, açık açık ona ağlayamadığından diğer herşeyden çıkarmış acısını bilememişim görememişim derdini ma​

Ayyyy canım benim Ben de kayınvalidem gelince stres oldum hamile kalacaksam da kalamadım sanırım stres konusunda çok haklısın onu ben de aşsam demek etkileniyor hormonlar falan peki hayıt otu suyuyla testere dişli aslan pençesi ikisini uygulasam ayrı ayrı zamanlarda sıkıntı olur mu

Teşekkürler ben de baktırayım kilom normal ama kilo etkili değildir belkide doktoruma sorayım ben de bir

Naptıııınnn

Kız iyiki stres yapmayın takmayım diyorsun. Ovulasyonlar jeller. Allah seni

Hahhaha kızz Allahtan takmıycam demişsinn. Ovülasyon kadar stresli birşey yok bence yaa ben şuan doktora gidiyorum ama geçen aydan kalan ovülasyonlarımdan yapiyim dedim pik olmamış ama doktor kan değerimin iyi olduğunu ve çatlatma iğnemi yapmam gerektiğini söyledi. Teste bakarsam ayrı bir düşüncelere dalıyorum strese giriyorum. Neyse sen bu ay testle yap bir sonraki ay alma bence insan aklından çıkaramıyor bu sefer.

Kuzum kac gundur ara ara bakiyodum son gorulmene.
Demek hakkinda boyle hayirlidir. Vardir elbet bi bildigi.
Rabbim acil sifalar versin, bir daha yasatmasin. Ne desek bos biliyorum. Uzulme demekten baska bisey gelmez elimizden. En kisa zamanda Rabbim gonlune gore versin. Dualarimdasin. Allah a emanet ol.

Amiiin canım sağlıkla kucağına al hayırlı evlat olsun inşallah darısı benim gibi tüm isteyenlere olsun

Ya ben ilk bebede de baya böyle kontrol ettim ovulasyonlar fln, sonunda delirip bıraktım yapmadığım ay tuttu. Ama şimdi 63 gün adet de olmayınca beynim yandı yaa adet ne zaman gelecek stresi daha büyük oldu. Resmen adet tarihimi öğrenmrk için aldım testleri ya . 10 test var, 14 ünde başlarım yapmaya işte , 24 üne kadar koyulaşmazsa bilirim ki daha yumurta çatlamadı yani bunu bilmek de bişi. Zaten 35 günden uzun sürede adet oluyosam gögüs ağrısı başlıyo 15 gün kadar önce. Göğüs ağrısından takip ederim. Keşke ben de 28-32 gün arasında her ay adet olsam da konu kapansa yani acelem yok. Ama şuan almanyada ehliyetlerim geçersiz oldu, hem motor hem araba ehliyetimi geri almak için kursa yazıldım, direksiyon dersi almam ve sınavda motor kullanmam gerekiyor ki ben en son 3 sene önce kullandım. Eger almazsam ehliyetlerim tamamen yanacak saçma bi durum var. Ama işte ya gebeysem diye streslenip duruyorum adet olamadıkça. Bi de ben de kendimle dalga geçtim yaaaaa takmıcam diyip yaptığım işlere bakın diye hadi ovulasyon kiti adet takibine de jel niye di mi belki jeli kullanmam yaa dicem de o zaman da paraya yazık ay bilemedim. Topumuz beyni yaktık. Hamile kalsak sanki üzüleceğiz o derece sanki hayalimizdeki gelinliği ilk girdiğimizdükkanda bulmuşuz gereken çabayı harcamamışız gibi olacağız diye korkuyorum

Ay onu bi kere ben de yaşadım yaa. Obulasyon testi yumurtlama dönemindesin dedi, hem de pahalı test gülen yüz çıkıyo fln. Ogün bi saat sora kan vermiştim, kanda daha yumurtlama yok çıkmıştı. Jinekologda aynı gün rahme bakıp adet olmak üzeresin demişti. Sonu o testleri çöpe atıp kan verdiğim hastaneye bidaha gitmemiş ve jinekoloğumu değiştirip hayatıma yeni bi sayfa açmıştım

Amiiin canım sağlıkla kucağına al hayırlı evlat olsun inşallah darısı benim gibi tüm isteyenlere olsun
Ay ayrıca böyle hikayrlere de bayılıyorum elimizde deil işte yapıyoruz stres. Bi de stres yapma çocugun olmaz lafı üzerimizde stres yapıyo. Ay istemeden stres yaptım ama stres yapınca çocuğum olmaz diye stresin stresini falan yapıyoruz bak stres yaptığım halde oldudiyen arkidişler lütfen yazın burda paylaşın valla kendimiziiyi hissedelim

Ay çok hoşsun aynen stresden olmuyor diye stres yapmamak işin stres yapangillerdenim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…