- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.121
Hamile kalinca boşluga düşcezYa ben ilk bebede de baya böyle kontrol ettim ovulasyonlar fln, sonunda delirip bıraktım yapmadığım ay tuttu. Ama şimdi 63 gün adet de olmayınca beynim yandı yaa adet ne zaman gelecek stresi daha büyük oldu. Resmen adet tarihimi öğrenmrk için aldım testleri ya . 10 test var, 14 ünde başlarım yapmaya işte , 24 üne kadar koyulaşmazsa bilirim ki daha yumurta çatlamadı yani bunu bilmek de bişi. Zaten 35 günden uzun sürede adet oluyosam gögüs ağrısı başlıyo 15 gün kadar önce. Göğüs ağrısından takip ederim. Keşke ben de 28-32 gün arasında her ay adet olsam da konu kapansa yani acelem yok. Ama şuan almanyada ehliyetlerim geçersiz oldu, hem motor hem araba ehliyetimi geri almak için kursa yazıldım, direksiyon dersi almam ve sınavda motor kullanmam gerekiyor ki ben en son 3 sene önce kullandım. Eger almazsam ehliyetlerim tamamen yanacak saçma bi durum var. Ama işte ya gebeysem diye streslenip duruyorum adet olamadıkça. Bi de ben de kendimle dalga geçtim yaaaaa takmıcam diyip yaptığım işlere bakın diyehadi ovulasyon kiti adet takibine de jel niye di mi belki jeli kullanmam yaa dicem de o zaman da paraya yazık ay bilemedim. Topumuz beyni yaktık. Hamile kalsak sanki üzüleceğiz o derece sanki hayalimizdeki gelinliği ilk girdiğimizdükkanda bulmuşuz gereken çabayı harcamamışız gibi olacağız diye korkuyorum
Ben de stresten ölüyorum nerdeyse asker eşitim şırnaktayım tek uğraşım evde oturmak 9 aydır deniyoruz iki kimyasal gebelik geçirdim daha da strese girdim eşimin prolaktini 470 şıktı dostinex kullandı iki ayda onun için uğraştık Allah ın beklediği vardır diyorum ama adet gününü bem iple çekiyorum hemde olmayayım diye yalvarıyorum ağlayıp duruyorum Allah sabır versin hamişlerin duası kabul olurmuş dualarında benim gibi isteyen kardeşlerime de yer verirsen çok çok mutlu olurumAy ayrıca böyle hikayrlere de bayılıyorumelimizde deil işte yapıyoruz stres. Bi de stres yapma çocugun olmaz lafı üzerimizde stres yapıyo. Ay istemeden stres yaptım ama stres yapınca çocuğum olmaz diye stresin stresini falan yapıyoruz bak stres yaptığım halde oldudiyen arkidişler lütfen yazın burda paylaşın valla kendimiziiyi hissedelim
Bu 2 değeri zaten kanser etti beni benim kimyasal gebelikte iki güne bir tekrarladığımda beklenen bat günü değerim yüksek çıkmıştı canım ümitsizliğe kapılma biraz bekle zor beklemek ama erken çıkmıyor bat tan önce Allah nasip etsin inşallah bizlereSelam kızlar iyi akşamlar bat 16 mayıs bugün kan testi yaptırdım 2 çıktıSizce yükselme ihtimali var mı erken mi davrandım
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinBu 2 değeri zaten kanser etti beni benim kimyasal gebelikte iki güne bir tekrarladığımda beklenen bat günü değerim yüksek çıkmıştı canım ümitsizliğe kapılma biraz bekle zor beklemek ama erken çıkmıyor bat tan önce Allah nasip etsin inşallah bizlere
Amin canım. Dua etmek sabretmek başka seçeneğimiz yok Allah ın takdiri zaten stres yaparak kendimize yapıyoruz ama ahh işte kurtulsak şu strestenİnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Öyle canım ama kurtulmak mümkün değil her ay sil baştan aynı şeyleri yaşıyoruz bir zamanı var o zaman gelecek hayırlısıyla :)Amin canım. Dua etmek sabretmek başka seçeneğimiz yok Allah ın takdiri zaten stres yaparak kendimize yapıyoruz ama ahh işte kurtulsak şu stresten
Vücudumu dinler oldum en ufak bişey de acaba hamile miyimÖyle canım ama kurtulmak mümkün değil her ay sil baştan aynı şeyleri yaşıyoruz bir zamanı var o zaman gelecek hayırlısıyla :)
Aynen öyle bende bu ay biraz farklılık var diye ümit ettim test yaptım yine olmadı :)Vücudumu dinler oldum en ufak bişey de acaba hamile miyimAllah sonumuzu hayretsin bacım
Birini 1 ay diğerini obur ay yap alerjin yoksa doktorada danış canımAyyyy canım benim Ben de kayınvalidem gelince stres oldum hamile kalacaksam da kalamadım sanırım stres konusunda çok haklısın onu ben de aşsam demek etkileniyor hormonlar falan peki hayıt otu suyuyla testere dişli aslan pençesi ikisini uygulasam ayrı ayrı zamanlarda sıkıntı olur mu
Bende öyle Ümit ediyordum ama regl oldum kanamayı bile inceler oldum yaAynen öyle bende bu ay biraz farklılık var diye ümit ettim test yaptım yine olmadı :)
İnşallah en yakın zaman da güzel haberler alır bu delilikten kurtuluruz :)Bende öyle Ümit ediyordum ama regl oldum kanamayı bile inceler oldum ya
Orası Allahın emri canım hahaha belirti aramak bizim işimiz :)) başım ağrıyor acaba hamile miyim falanKizzzzz 17 gün kaldi benim de
Takvime gore dogurgan dönemdeymisim
1 hafta kala baslariz belirti aramaya hahahah
Ay inşallah yaİnşallah en yakın zaman da güzel haberler alır bu delilikten kurtuluruz :)
Vallaben de hiç şikayet etmicem çoğu şeye razıyım diyodum. Sora çıt diye gebe kaldım hiiiç sanki on ay bitarafımı yırtmamışım gibi geçti gebelik, mide yanmam çok olmuştu işte tsh ilacı kullandığım dönem çok ağlamıştım of bitse şu gebelik diye. Sonradan süper gereksiz zor uyumayan hep ağlayan içi dışı katıksız kapris bi çocukla tek başıma baş ederken hep kendime telkin verdim, sen bu çocuğu çok istedin çok çabaladın unutma o günlerini, bugünler de geçecek diye. Ama sosyal hizmetler gelse de şunubi yarım saatçik deolsa alsa bi kaşık bişi yesem diye çok söylenip ağlamışlığım var yaHamile kalinca boşluga düşcezher ay adeti bekliyoz belirti icin ordan ordan arastirma yapiyoz ovulasyon kitleri hcg testleri felan anam hamis olunca yapcak bisey yok saka bitana sıkıntidan patlasamda mide bulantisindan su da icemesem aikayet etmicem Allahim dedim
Bence jeli almakla iyi yapmışsın. Bende almayı düşünüyorum bu ayda olmazsa bakalım. Gerçi iş yerindeki arkadaşım böyle şeyleri bırak ben 3 sene gitmediğim doktor yapmzdığım şey kalmadı en son işlerim yoğundu hiç takmadım o ay hamile kaldım dedi. Bende uğraşmıyım diyorum oyüzden tabi başarışı olabilirsemYa ben ilk bebede de baya böyle kontrol ettim ovulasyonlar fln, sonunda delirip bıraktım yapmadığım ay tuttu. Ama şimdi 63 gün adet de olmayınca beynim yandı yaa adet ne zaman gelecek stresi daha büyük oldu. Resmen adet tarihimi öğrenmrk için aldım testleri ya . 10 test var, 14 ünde başlarım yapmaya işte , 24 üne kadar koyulaşmazsa bilirim ki daha yumurta çatlamadı yani bunu bilmek de bişi. Zaten 35 günden uzun sürede adet oluyosam gögüs ağrısı başlıyo 15 gün kadar önce. Göğüs ağrısından takip ederim. Keşke ben de 28-32 gün arasında her ay adet olsam da konu kapansa yani acelem yok. Ama şuan almanyada ehliyetlerim geçersiz oldu, hem motor hem araba ehliyetimi geri almak için kursa yazıldım, direksiyon dersi almam ve sınavda motor kullanmam gerekiyor ki ben en son 3 sene önce kullandım. Eger almazsam ehliyetlerim tamamen yanacak saçma bi durum var. Ama işte ya gebeysem diye streslenip duruyorum adet olamadıkça. Bi de ben de kendimle dalga geçtim yaaaaa takmıcam diyip yaptığım işlere bakın diyehadi ovulasyon kiti adet takibine de jel niye di mi belki jeli kullanmam yaa dicem de o zaman da paraya yazık ay bilemedim. Topumuz beyni yaktık. Hamile kalsak sanki üzüleceğiz o derece sanki hayalimizdeki gelinliği ilk girdiğimizdükkanda bulmuşuz gereken çabayı harcamamışız gibi olacağız diye korkuyorum
AY bayıldım ben sana yaaa. Sabah akşam yaz kız insanda tövbe stres bırakmazsın senAy ayrıca böyle hikayrlere de bayılıyorumelimizde deil işte yapıyoruz stres. Bi de stres yapma çocugun olmaz lafı üzerimizde stres yapıyo. Ay istemeden stres yaptım ama stres yapınca çocuğum olmaz diye stresin stresini falan yapıyoruz bak stres yaptığım halde oldudiyen arkidişler lütfen yazın burda paylaşın valla kendimiziiyi hissedelim
Yazinin sonunu okuyana kadar basini unuttumVallaben de hiç şikayet etmicem çoğu şeye razıyım diyodum. Sora çıt diye gebe kaldım hiiiç sanki on ay bitarafımı yırtmamışım gibi geçti gebelik, mide yanmam çok olmuştu işte tsh ilacı kullandığım dönem çok ağlamıştım of bitse şu gebelik diye. Sonradan süper gereksiz zor uyumayan hep ağlayan içi dışı katıksız kapris bi çocukla tek başıma baş ederken hep kendime telkin verdim, sen bu çocuğu çok istedin çok çabaladın unutma o günlerini, bugünler de geçecek diye. Ama sosyal hizmetler gelse de şunubi yarım saatçik deolsa alsa bi kaşık bişi yesem diye çok söylenip ağlamışlığım var yamanyak oğlum arada kendini dövüyor , kafasına vuruyor falan. Oğluma vurmaaa, bir çocuk kolay olmuyor döööött diye dalga geçiyorumoda kahkahalar ata ata dövüyor kendini ama ben bişeyi fark ettim kesinlikle, tam yumurtlama dönemine giriyoken hiçbeklemediğim biri gelip hamileyimm diyince yumurtlamam iptal oluyor bu kesin bilgi. Son 3 adetimde bunu yaşadım, 3 ünde de adetim gecikti beklediğim yumurtlama biranda seyir değiştirdi. Resmen şoka giriyorum kabuslar görüyorum travma geçiriyorum bunun sebebi ne bilmiyorum yani. Gebe kalmayı düşünmüyoken böyle bişi yoktu. Ay ikinci mi deli miyim zaten kocamla yatakları ayırdık tadında konuşan bikaç kişi bana bunu yapınca başladı bu manyaklık. Bana neyse yani niye sağlığımı bozuyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?