Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar iyi akşamlar bat 16 mayıs bugün kan testi yaptırdım 2 çıktı Sizce yükselme ihtimali var mı erken mi davrandım

Hamile kalinca boşluga düşcez her ay adeti bekliyoz belirti icin ordan ordan arastirma yapiyoz ovulasyon kitleri hcg testleri felan anam hamis olunca yapcak bisey yok saka bitana sıkıntidan patlasamda mide bulantisindan su da icemesem aikayet etmicem Allahim dedim

Ben de stresten ölüyorum nerdeyse asker eşitim şırnaktayım tek uğraşım evde oturmak 9 aydır deniyoruz iki kimyasal gebelik geçirdim daha da strese girdim eşimin prolaktini 470 şıktı dostinex kullandı iki ayda onun için uğraştık Allah ın beklediği vardır diyorum ama adet gününü bem iple çekiyorum hemde olmayayım diye yalvarıyorum ağlayıp duruyorum Allah sabır versin hamişlerin duası kabul olurmuş dualarında benim gibi isteyen kardeşlerime de yer verirsen çok çok mutlu olurum

Selam kızlar iyi akşamlar bat 16 mayıs bugün kan testi yaptırdım 2 çıktı Sizce yükselme ihtimali var mı erken mi davrandım
Bu 2 değeri zaten kanser etti beni benim kimyasal gebelikte iki güne bir tekrarladığımda beklenen bat günü değerim yüksek çıkmıştı canım ümitsizliğe kapılma biraz bekle zor beklemek ama erken çıkmıyor bat tan önce Allah nasip etsin inşallah bizlere

İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin

Birini 1 ay diğerini obur ay yap alerjin yoksa doktorada danış canım

Kizzzzz 17 gün kaldi benim de
Takvime gore dogurgan dönemdeymisim
1 hafta kala baslariz belirti aramaya hahahah
Orası Allahın emri canım hahaha belirti aramak bizim işimiz :)) başım ağrıyor acaba hamile miyim falan ovü testi yapıyor musun. Ben ilk defa yapıyorum bakalım ne olacak

Vallaben de hiç şikayet etmicem çoğu şeye razıyım diyodum. Sora çıt diye gebe kaldım hiiiç sanki on ay bitarafımı yırtmamışım gibi geçti gebelik, mide yanmam çok olmuştu işte tsh ilacı kullandığım dönem çok ağlamıştım of bitse şu gebelik diye. Sonradan süper gereksiz zor uyumayan hep ağlayan içi dışı katıksız kapris bi çocukla tek başıma baş ederken hep kendime telkin verdim, sen bu çocuğu çok istedin çok çabaladın unutma o günlerini, bugünler de geçecek diye. Ama sosyal hizmetler gelse de şunubi yarım saatçik deolsa alsa bi kaşık bişi yesem diye çok söylenip ağlamışlığım var ya manyak oğlum arada kendini dövüyor , kafasına vuruyor falan. Oğluma vurmaaa, bir çocuk kolay olmuyor döööött diye dalga geçiyorumoda kahkahalar ata ata dövüyor kendini ama ben bişeyi fark ettim kesinlikle, tam yumurtlama dönemine giriyoken hiçbeklemediğim biri gelip hamileyimm diyince yumurtlamam iptal oluyor bu kesin bilgi. Son 3 adetimde bunu yaşadım, 3 ünde de adetim gecikti beklediğim yumurtlama biranda seyir değiştirdi. Resmen şoka giriyorum kabuslar görüyorum travma geçiriyorum bunun sebebi ne bilmiyorum yani. Gebe kalmayı düşünmüyoken böyle bişi yoktu. Ay ikinci mi deli miyim zaten kocamla yatakları ayırdık tadında konuşan bikaç kişi bana bunu yapınca başladı bu manyaklık. Bana neyse yani niye sağlığımı bozuyosam

Mavi Boncugumm çpk geçmiş olsun geçtiğimiz Ağustos ayında 9+5 te gebeliğim ilerlemediği için kürtaj olmak zorunda kaldım yazdıklarını okuyunca aynı güne tekrar döndüm ve içim cız etti bir adetten geçtikten sonra dr izniyle tekrar denemeye başladık 8 ay oldu bugün yine regl oldum maalesef ben istemsizce hep kaybettiğim bebeğin günlerini saydım kaybetmesem şukadarlık olacaktı diye. Bugün yaşasaydı 3 aylık olacaktı bu üzüntüme tek iyi gelecek şey yeniden bir bebek sahibi olabilmek. İnşallah önümüzdeki aylarda birlikte hamile

Bence jeli almakla iyi yapmışsın. Bende almayı düşünüyorum bu ayda olmazsa bakalım. Gerçi iş yerindeki arkadaşım böyle şeyleri bırak ben 3 sene gitmediğim doktor yapmzdığım şey kalmadı en son işlerim yoğundu hiç takmadım o ay hamile kaldım dedi. Bende uğraşmıyım diyorum oyüzden tabi başarışı olabilirsem

AY bayıldım ben sana yaaa. Sabah akşam yaz kız insanda tövbe stres bırakmazsın sen

Yazinin sonunu okuyana kadar basini unuttum beynim bu aralar algilari kapadi zaten. Oglusun gozumjn onune geldi de yerim ya cok tatli bende hiiic sikayet etmicem hatta sevinirim mide bulantisina felan oyle bi deliyim

Kızlar çatlatma iğnemi oldum. Doktor telefonda dün ilişki yapmıştın dimi tamam 3 gün ilişki iğneyi vurulduktan sonra dedi. Şimdi ben bugün yapcak mıyım yarın mı yapcam ne yapcam ben İğne olanlar bilgi verebilir mi. Kaç tane konu okudum kimi 36 saat demiş kimi aynı gün demiş. Kafalar karışık Zaten hastaneye gittim hemşire dışardan geldi eline eldivsn takmadan pis eliyle iğneyi yaptı sinirlerim bozuldu alın size streesss. İğnenin o kadar videosunu izledim yok hava kabarcığı kalmasın içinde falan gidiyim işin ehline bırakiyim kendim yspmiyim dedim. Hemşire kız temiz olmadığı yetmiyormuş gibi kabarcık falan gerek yok ya dedi direk vurdu karnıma iğneyi. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz alın size stress yinee ben nasıl stres yapmiyim kafama takmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…