Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya işte bende de aynısı oldu oğlumaöyle gebe kaldım. Ama bu sefer tam takmayacaktım işte 3-4 ay takmadım çünkü zaten başta korunmasak da eşim o dönem2-3 hafta iş seyahatindeydi, ve adet düzenim hiç bozulmadı. Ama nezamanki millet zıp zıp gelip gebeyimm gebeyim gebeyim demeye başladı, yani sanırım5. Kişi gelip gebeyim dediği an konuya hassasiyet başgösterdi bende. Ardından sosyal medyayı kapadım milletle yazışmazsam öğrenmem stres yapmam derken aramayan sormayan tipler normal mesajla ultrason fotosu fln atmaya başladı. Sonunda delirip potansiyel gebe olabilecekleri engelledim derken yakın çevrem aynısını yaptı balatalarım yandı. Yani ben sanırım bu noktaya böyle geldim bir de patronum her köşeden espiriyle karışık gebe olduğumu ima ediyor içim daraldı. Yerime eleman bile aldılar hazırlığa

Yok artık yaa yerine eleman almak ne demekk. Allah seni napmasın yaa komik kızsın ama evet haklısın bende hiç takmıyordum 2.5 yıldır evliyiz zatwn istemiyorduk. Denemeye başlayınca herkes sormaya başladı olmuyor mu niye olmuyor bende şu vardı yok onun şusu busu derken insan umursamıyorsada millet yüzünden takmaya başlıyor. En iyisi kimseyi takmamak sende hiç oralı olma. Allah bağışlasın zaten bir tane oğluşun varmış.

Kiz o deri alti igne ne hava kabarcigi eldivem takaymis iyiymis ama bisey olmaz stres yapma 3 gun pespese tavsiye ediyolar genelde.

Konuyla alakasız olacak ama ne jeli bu bahsettiğiniz?

Kiz o deri alti igne ne hava kabarcigi eldivem takaymis iyiymis ama bisey olmaz stres yapma 3 gun pespese tavsiye ediyolar genelde.
Kız ne bileem sağlıkçımıyım ben youtube videolarında baya iğneye vuruyorlar falan birşeyler yapıyorlar sanırsın bilimsel deney. Neyse bir daha kullanmama gerek kalmaz imşallah

Kız ne bileem sağlıkçımıyım ben youtube videolarında baya iğneye vuruyorlar falan birşeyler yapıyorlar sanırsın bilimsel deney. Neyse bir daha kullanmama gerek kalmaz imşallah
tobe estagfirullah . Yok kuzum takilma böyle seylere hatta bazen bilerek hava kabarcigi birakilir ki ilac hemen disari akmasin. Insallah tek sefrrde guzel sonucalirsin

Birini 1 ay diğerini obur ay yap alerjin yoksa doktorada danış canım
Teşekkürler tatlım

Konuyla alakasız olacak ama ne jeli bu bahsettiğiniz?
Valla almanyada gebe kalmaya yardımcı jel yazıyo, ilişki öncesi içeri sokup sıkacakmışım. Tek kullanımlık upuzun başı olan tüp gibi 8 adet var içinde. Ya burda ismiyle yazanları okumuştum kaale almamıştım ama yani dediğim gibi ben nerdeyse akıntısı sıfır olan biriyim . Hani spermin içeri geçişi 2-3 gün yaşama ihtimali falan bence benim bünyede yalan yani. Bakalım bitur bunu deneyeceğim. Biz yumurtlamayı bitürlü denk getiremiyoruz aslen o sebeple şu kadar süre denedik çocuk olmadı diyemiyorum. Oğluma gebe kalabilmek için de 6 adet dönemi korunmadık ama yani toplasan yumurtlama günü veyaondsn önceki 2 günü denk getirebildiğimiz 1 ya da iki kez olmuştur yani. O sebeple valla ben kader kısmet yazılan neyse o , buna çok inanıyorum. Gerisi sanki bizim boş çabamız gibi geliyor inanın. Oğluma gebeymişim 11 günlük çocuk kan tahlilinde çıkmadı. Üzerine sarı kantaron hapı ve adet söktürecek ne varsa sabah akşam tükettim bi hafta daha, hatta adet olayım sökülsün nasılsa gebe değilim diye 40 derece küvette yattım falan. Sıfır lekelenme . Meğer gebeymişim tutacak çocuk tutuyor düşecekse düşüyor. Üzüntüsğ mutluluğu tabii bize insanız en nihayetinde ama olacak neyse o oluyor. Şu hayatta alacak nefes hakkı varsa, son nefesini hangi gün verecekse... sayılı nefesi ne kadarsa.... anladınız siz beni kızlar. Bir arkadaşım vardı kız yıllarca evhamlandı, ah çok sigara içiyorum çok içki içiyorum, çok kısa arayla adet oluyorum evlenene kadar ya yumurtam kalmazsa o bu derken çok sigara içen ve içki içen biriyle evlendi. Üzerine bi sene daha söylendi ahçocuk isteyince nası bırakıcam sigarayı ah şu bu zart zurt, kız ayına gebe kaldı. O kadar sigaraya içkiye. Benim babam da annem de deli gibi sigara içiyormuş, 30 dan sonra evlenmişler ki annemin adeti de benim gibiymiş bi ay 35 diğeri 80 falan. 3 çocuğu olmuş yani her istediğimde oldu diyor. Beni 39 da doğurmuş öyle düşünün ve bizi emzirirken bile içmiş sigarasını. Biz yok folik asitmiş yok sağlıklı beslenmeymiş bol su içmeymiş yok alta yastık koymaymış jelmiş bence biz boşa saçmalıyoruz olacağı olduğu zaman oluyor. Hatta sanki bu tavırlarımızla olacak olanı erteliyomuyuz ki acaba ?

Valla aynı fikirdeyim arkadasım kesinlikle olacak olduktan sonra oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…