- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.141
Ya işte bende de aynısı oldu oğlumaöyle gebe kaldım. Ama bu sefer tam takmayacaktım işte 3-4 ay takmadım çünkü zaten başta korunmasak da eşim o dönem2-3 hafta iş seyahatindeydi, ve adet düzenim hiç bozulmadı. Ama nezamanki millet zıp zıp gelip gebeyimm gebeyim gebeyim demeye başladı, yani sanırım5. Kişi gelip gebeyim dediği an konuya hassasiyet başgösterdi bende. Ardından sosyal medyayı kapadım milletle yazışmazsam öğrenmem stres yapmam derken aramayan sormayan tipler normal mesajla ultrason fotosu fln atmaya başladı. Sonunda delirip potansiyel gebe olabilecekleri engelledim derken yakın çevrem aynısını yaptı balatalarım yandı. Yani ben sanırım bu noktaya böyle geldimBence jeli almakla iyi yapmışsın. Bende almayı düşünüyorum bu ayda olmazsa bakalım. Gerçi iş yerindeki arkadaşım böyle şeyleri bırak ben 3 sene gitmediğim doktor yapmzdığım şey kalmadı en son işlerim yoğundu hiç takmadım o ay hamile kaldım dedi. Bende uğraşmıyım diyorum oyüzden tabi başarışı olabilirsem
Yok artık yaa yerine eleman almak ne demekk. Allah seni napmasın yaa komik kızsınYa işte bende de aynısı oldu oğlumaöyle gebe kaldım. Ama bu sefer tam takmayacaktım işte 3-4 ay takmadım çünkü zaten başta korunmasak da eşim o dönem2-3 hafta iş seyahatindeydi, ve adet düzenim hiç bozulmadı. Ama nezamanki millet zıp zıp gelip gebeyimm gebeyim gebeyim demeye başladı, yani sanırım5. Kişi gelip gebeyim dediği an konuya hassasiyet başgösterdi bende. Ardından sosyal medyayı kapadım milletle yazışmazsam öğrenmem stres yapmam derken aramayan sormayan tipler normal mesajla ultrason fotosu fln atmaya başladı. Sonunda delirip potansiyel gebe olabilecekleri engelledim derken yakın çevrem aynısını yaptı balatalarım yandı. Yani ben sanırım bu noktaya böyle geldimbir de patronum her köşeden espiriyle karışık gebe olduğumu ima ediyor içim daraldı. Yerime eleman bile aldılar hazırlığa
Amin canımmm inşallahAllah seni napmasin bende anlamaya çalışıyorum. Rabbim tez zamanda kavustursun hepimizede alismayalim ya
Kiz o deri alti igne ne hava kabarcigiKızlar çatlatma iğnemi oldum. Doktor telefonda dün ilişki yapmıştın dimi tamam 3 gün ilişki iğneyi vurulduktan sonra dedi. Şimdi ben bugün yapcak mıyım yarın mı yapcam ne yapcam benİğne olanlar bilgi verebilir mi. Kaç tane konu okudum kimi 36 saat demiş kimi aynı gün demiş. Kafalar karışık Zaten hastaneye gittim hemşire dışardan geldi eline eldivsn takmadan pis eliyle iğneyi yaptı sinirlerim bozuldu alın size streesss. İğnenin o kadar videosunu izledim yok hava kabarcığı kalmasın içinde falan gidiyim işin ehline bırakiyim kendim yspmiyim dedim. Hemşire kız temiz olmadığı yetmiyormuş gibi kabarcık falan gerek yok ya dedi direk vurdu karnıma iğneyi. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz alın size stress yinee ben nasıl stres yapmiyim kafama takmiyim
Konuyla alakasız olacak ama ne jeli bu bahsettiğiniz?Ya işte bende de aynısı oldu oğlumaöyle gebe kaldım. Ama bu sefer tam takmayacaktım işte 3-4 ay takmadım çünkü zaten başta korunmasak da eşim o dönem2-3 hafta iş seyahatindeydi, ve adet düzenim hiç bozulmadı. Ama nezamanki millet zıp zıp gelip gebeyimm gebeyim gebeyim demeye başladı, yani sanırım5. Kişi gelip gebeyim dediği an konuya hassasiyet başgösterdi bende. Ardından sosyal medyayı kapadım milletle yazışmazsam öğrenmem stres yapmam derken aramayan sormayan tipler normal mesajla ultrason fotosu fln atmaya başladı. Sonunda delirip potansiyel gebe olabilecekleri engelledim derken yakın çevrem aynısını yaptı balatalarım yandı. Yani ben sanırım bu noktaya böyle geldimbir de patronum her köşeden espiriyle karışık gebe olduğumu ima ediyor içim daraldı. Yerime eleman bile aldılar hazırlığa
Kız ne bileem sağlıkçımıyım benKiz o deri alti igne ne hava kabarcigieldivem takaymis iyiymis ama bisey olmaz stres yapma 3 gun pespese tavsiye ediyolar genelde.
Kız ne bileem sağlıkçımıyım benyoutube videolarında baya iğneye vuruyorlar falan birşeyler yapıyorlar sanırsın bilimsel deney. Neyse bir daha kullanmama gerek kalmaz imşallah
İnşallah canım yaa rabbim hepimizin yüzümü güldürsünntobe estagfirullah . Yok kuzum takilma böyle seylere hatta bazen bilerek hava kabarcigi birakilir ki ilac hemen disari akmasin. Insallah tek sefrrde guzel sonucalirsin
Amiin insallah kuzumİnşallah canım yaa rabbim hepimizin yüzümü güldürsünn
Bugün alışverişteyken10 lu ovulasyon kiti aldım paraya kıyıpo da yetmedi bi de özel jel varmış hamile kalmayı kolaylaştıran, ben genwlde çok kuru bi hatunum, ve jinekoloğum vajina yolumun çok uzun olduğunu söylemişti bana ve ben hiç öyle yatıp bekleyebilen bi insan değilim hemen gidiyorum wc ye ilişki ardından tutamıyorum. Yani yumurtlamamı görüp eşimin de gönlü olursa ogünlerde ilişkiye bu jelle girip kendime stres yapmadan denemeye çalışacağım bu ay. Sonucu paylaşırım. Buralarda çok okudum böyle jellerle gebe kaldım yazanları bakalım bi işe yarayacak mı. Mavi boncuğum sana çok üzüldüm. Yengem de aynı senin gibi olmuştu, ben kendi doktorumla bizzat yanında olmuştum kürtajında, ama o kadar gereksizşeylere bağırıp kapris yapıp durmuştu ki kürtajı sırasında. Hemşireleri azarlamıştı falan ki kendi de hemşire. Çok kızmıştım ona , ne canı tarlı ne kaprisliymiş ne acaip insanmış diye. Şimdi anladım senin tazdıklarından sonra, onunda derdi içindeki üzüntüsüymüş, açık açık ona ağlayamadığından diğer herşeyden çıkarmış acısını bilememişim görememişim derdini ma
Teşekkürler tatlımBirini 1 ay diğerini obur ay yap alerjin yoksa doktorada danış canım
Valla almanyada gebe kalmaya yardımcı jel yazıyo, ilişki öncesi içeri sokup sıkacakmışım. Tek kullanımlık upuzun başı olan tüp gibi 8 adet var içinde. Ya burda ismiyle yazanları okumuştum kaale almamıştım ama yani dediğim gibi ben nerdeyse akıntısı sıfır olan biriyim . Hani spermin içeri geçişi 2-3 gün yaşama ihtimali falan bence benim bünyede yalan yani. Bakalım bitur bunu deneyeceğim. Biz yumurtlamayı bitürlü denk getiremiyoruz aslen o sebeple şu kadar süre denedik çocuk olmadı diyemiyorum. Oğluma gebe kalabilmek için de 6 adet dönemi korunmadık ama yani toplasan yumurtlama günü veyaondsn önceki 2 günü denk getirebildiğimiz 1 ya da iki kez olmuştur yani. O sebeple valla ben kader kısmet yazılan neyse o , buna çok inanıyorum. Gerisi sanki bizim boş çabamız gibi geliyor inanın. Oğluma gebeymişim 11 günlük çocuk kan tahlilinde çıkmadı. Üzerine sarı kantaron hapı ve adet söktürecek ne varsa sabah akşam tükettim bi hafta daha, hatta adet olayım sökülsün nasılsa gebe değilim diye 40 derece küvette yattım falan. Sıfır lekelenme . Meğer gebeymişim tutacak çocuk tutuyor düşecekse düşüyor. Üzüntüsğ mutluluğu tabii bize insanız en nihayetinde ama olacak neyse o oluyor. Şu hayatta alacak nefes hakkı varsa, son nefesini hangi gün verecekse... sayılı nefesi ne kadarsa.... anladınız siz beni kızlar. Bir arkadaşım vardı kız yıllarca evhamlandı, ah çok sigara içiyorum çok içki içiyorum, çok kısa arayla adet oluyorum evlenene kadar ya yumurtam kalmazsa o bu derken çok sigara içen ve içki içen biriyle evlendi. Üzerine bi sene daha söylendi ahçocuk isteyince nası bırakıcam sigarayı ah şu bu zart zurt, kız ayına gebe kaldı. O kadar sigaraya içkiye. Benim babam da annem de deli gibi sigara içiyormuş, 30 dan sonra evlenmişler ki annemin adeti de benim gibiymiş bi ay 35 diğeri 80 falan. 3 çocuğu olmuş yani her istediğimde oldu diyor. Beni 39 da doğurmuş öyle düşünün ve bizi emzirirken bile içmiş sigarasını. Biz yok folik asitmiş yok sağlıklı beslenmeymiş bol su içmeymiş yok alta yastık koymaymış jelmişKonuyla alakasız olacak ama ne jeli bu bahsettiğiniz?
Daha 5 gün var adet gününün geçmesini bekle canımSelam kızlar iyi akşamlar bat 16 mayıs bugün kan testi yaptırdım 2 çıktıSizce yükselme ihtimali var mı erken mi davrandım
Canım benimde bat 16 hiç gebelik testi yaptın mı idrardan . Övü testiyle mi takip ettin yumurtanı belki geç döllenme geç yumurtlama olmuştur.Selam kızlar iyi akşamlar bat 16 mayıs bugün kan testi yaptırdım 2 çıktıSizce yükselme ihtimali var mı erken mi davrandım
Referans degeri en az 4.5 canim. Normal degerlerde seninkiKızlar prolaktinim 4.92 bu norma mi
Valla aynı fikirdeyim arkadasım kesinlikle olacak olduktan sonra oluyorValla almanyada gebe kalmaya yardımcı jel yazıyo, ilişki öncesi içeri sokup sıkacakmışım. Tek kullanımlık upuzun başı olan tüp gibi 8 adet var içinde. Ya burda ismiyle yazanları okumuştum kaale almamıştım ama yani dediğim gibi ben nerdeyse akıntısı sıfır olan biriyim . Hani spermin içeri geçişi 2-3 gün yaşama ihtimali falan bence benim bünyede yalan yani. Bakalım bitur bunu deneyeceğim. Biz yumurtlamayı bitürlü denk getiremiyoruz aslen o sebeple şu kadar süre denedik çocuk olmadı diyemiyorum. Oğluma gebe kalabilmek için de 6 adet dönemi korunmadık ama yani toplasan yumurtlama günü veyaondsn önceki 2 günü denk getirebildiğimiz 1 ya da iki kez olmuştur yani. O sebeple valla ben kader kısmet yazılan neyse o , buna çok inanıyorum. Gerisi sanki bizim boş çabamız gibi geliyor inanın. Oğluma gebeymişim 11 günlük çocuk kan tahlilinde çıkmadı. Üzerine sarı kantaron hapı ve adet söktürecek ne varsa sabah akşam tükettim bi hafta daha, hatta adet olayım sökülsün nasılsa gebe değilim diye 40 derece küvette yattım falan. Sıfır lekelenme . Meğer gebeymişim tutacak çocuk tutuyor düşecekse düşüyor. Üzüntüsğ mutluluğu tabii bize insanız en nihayetinde ama olacak neyse o oluyor. Şu hayatta alacak nefes hakkı varsa, son nefesini hangi gün verecekse... sayılı nefesi ne kadarsa.... anladınız siz beni kızlar. Bir arkadaşım vardı kız yıllarca evhamlandı, ah çok sigara içiyorum çok içki içiyorum, çok kısa arayla adet oluyorum evlenene kadar ya yumurtam kalmazsa o bu derken çok sigara içen ve içki içen biriyle evlendi. Üzerine bi sene daha söylendi ahçocuk isteyince nası bırakıcam sigarayı ah şu bu zart zurt, kız ayına gebe kaldı. O kadar sigaraya içkiye. Benim babam da annem de deli gibi sigara içiyormuş, 30 dan sonra evlenmişler ki annemin adeti de benim gibiymiş bi ay 35 diğeri 80 falan. 3 çocuğu olmuş yani her istediğimde oldu diyor. Beni 39 da doğurmuş öyle düşünün ve bizi emzirirken bile içmiş sigarasını. Biz yok folik asitmiş yok sağlıklı beslenmeymiş bol su içmeymiş yok alta yastık koymaymış jelmişbence biz boşa saçmalıyoruz olacağı olduğu zaman oluyor. Hatta sanki bu tavırlarımızla olacak olanı erteliyomuyuz ki acaba ?
Referans degeri en az 4.5 canim. Normal degerlerde seninki
Bilemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?