Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar arkadaşlar yeni katılıyorum aranıza benim dekasım ayında 17 haftalık bebeğim alındı gelişim geriliği ve kromozomal anomali sebebiyle birkaç hftaya kalbi durur zaten dediler organları bile oluşmamıştı kızımın öyle zor bir süreç ki ancak yaşayan bilir.. tam 12 saat boyunca suni sancı çektim ve sonunda doğdu meleğim.. ardından da kürtaja aldılar.. şükür ki geçti o zor günler izleri hala sürse de ilk günkü kadar acıtmıyor insanın canını.. şu anda hala psikolojik destek alıyorum ve çok faydası oldu bana.. bir yandan da ocak ayından beri tekrar denemelere başladık tabii ama olmuyor bir türlü.. yumurtlama sıkıntım var bebeğimi kaybettiğimden beri sadece bir ay yumurtladım o da çok geç bir yumurtlama oldu.. klomen+pregnyl (çatlatma iğnesi) tedavisine cevap vermedi yumurtalıklarım bu ay da menogon iğne ve ovitrille tedavisi oldum ve ovitrille iğnenin 9. Günü.. doktorum cumartesi günü test yapmamı söyledi heyecanla beklemedeyim..

Havalarda isiniyo olabilir canim soyle yuruyuse felan baslasan bizim lojmanin bahcesi vae ben domates bile ekmeyi dusundum inan
Ben yürüyüş yaparak kilo veremem ki az yemem lazım bende balkona pet şişelere ekmeyi düşündüm ama geç mi kaldım bilmiyorum

Ayy canım çok duygulandım son sözlerinde canım kardeşim benim beni ağlattın öyle güzel ifade etmişsin ki kendini inşallah Ramazan ayı hürmetine Rabbim yüzünü güldürsün ne olur bana haber ver beni etiketle o güzel haberi duymak istiyorum inşallah hayırlısyla sana en güzel hediye olur muradına kavuşursun inşallah Allah ekmeklerini boşa çıkarmasın detaylı ablarım için ayrıca teşekkürler önümüzdeki ay adetten sonra deneyeceğim bu yöntemi de yapalım bakalım hayırlıs ile olur insallah teşekkürler duamandasın güzel kardeşim

keşke doğum yaptırsaydılar arkadaşla benim aynı aydaydı ona doğum yaptırdılar üstüne hemen hamile kaldı iki ay sonra bana kürtaj yaptırdılar bebek olması gerekenden çok küçük kalmış dediler 13 haftalık ne demek 13 haftalık kadar kalmış dedi doktor çok zorlu süreç geçirdim belki hala unutamadığım içindir olmaması

aminnn rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bekliyorum ramazanın sonu gibi adet olmam lazım inşallah mutlu haberi veririm üstüne ben bu ay bide klomen kullandım doktor geçen ay vermişti kullanmadım bende bu ay kendim gittim aldım kullandım bakalım herşeyin hayırlısı

Acının tarifi yok tabi ☹ alışmak zor dayanmak zor ama Allah onunda gücünü bi şekilde veriyor...doğduktan sonra kaybetmek acının en büyüğü Rabbim onu hiçbirimize yaşatmasın yani seni direkt kürtaja aldılar öyle mi neden acaba devlet hastanesi değilmiydi seni zehirleme riski mi vardıda öyle dediler. 13 haftalıktan 24 haftalığa kadar kontrole gitmişmiydin neden geç farkedildi acaba Allah kalbini ferahlatacak bir evlat nasip etsin ancak o zaman acı diner

Büyük şehirde oldugun icin sanslisin ne guzel. Bizde is sebebiyle kücük bi yerdeyiz ama sikinti yaşamadim cok sükür doktordan yana falan. Düsükten sonra kürtaji yapti ama icin boşalmamıs tam dedi yine ugrasmis kürtajda.
Antibiyotigide 3 gunde 1 demisti 6 tabletti. Kanamam cok azdi ama ilacla hastanede 2 gün kanama olmustu ondandir heralde. Kısa sürer insallah seninde kanaman adetin gelir cok beklemeden. Aksi bi durum yoksada hic korunma, ben pisman oldum hemen denemedigime. Kanama bitince ovulasyon yapsaydim diyorum simdi ama gecti iste

aminnnn inşallah ben gebeliğimi ilk sağlık ocağındaki testle öğrendim rahim filmi çekmiştim ve o ay hamile kalmıştım 3 haftalıktı öğrendiğimde benm gittiğim bi doktor olmadığı için sağlık ocağındaki doktorun dediği devlet hastanesine gittim kanama var kesenin altında falan dedi düşük yapacan dedi beni öyle bir hale getirdiki tartişip çıktım ordan ertisi gün kadıköyşifa hastanesine gittim doktor bi iğne verdi bi sıkıntı yok dedi bir iki ay o doktoruma gittim çok memnun kaldım ondan ama maddi olarak sarstığı için daha uygun fiyatlı özel hastane buldum avicennaya gittim bu arada bana hiç test falan yapılmadı bende ilk gebelik olduğu için bilmiyorum 5 ayım bitmek üzereydi gittim cinsiyetini öğrendim herşey güzel dedi sonra kalp atışlarını dinletti test istedi onları yaptırdım 3 gün sonra tekrar gittim kalp atışı yok dedi doktorum yıkıldım resmen inanmadım dahiliyeye gidip ultrasona girdim ordada öyle çıktı ertesi gün delta hospital vardı oraya gittim ve hemen kürtaja aldılar anneyi zehirliyo dedi doktorum bartholin kistim vardı bide kürtajla birlikte onuda aldı patoloji sonucumu almaya gittim doktor stresten dedi 13 haftalık kadar kalmış dedi nasıl farketmedin dedi gelişmemiş dedi 6 ay korunma verdi ben 3 ay tek korundum sonra istemeye başladım olmadı rahim filmi çekildim tekrardan işe yarar diye olmadı klomenle ovitrelle kullandım 2 ay olmadı 2.5 senedir bekliyorum artık her ay o adet kanamasını gördükten sonra nasıl yıkılıyorum anlatamam artık doktor kürtajda bişeymi yaptı diyorum çünkü normal değil bu herşey yolumdayken bi sıkıntı yokken böyle olması çok saçma

Kizlar beyaz akintiniz basladiktan kac gun sonra yumurtaniz catliyor ortalama? Ben 2 mayista adet olmustum , 2-3 haziran gibi olurum yani dongum tam bi ay ya da bi ay 1-2 gun gibi ileriye atarak gidiyor. Birde iliski sikliginda 4 gun ara cok uzun mu ? Sperm icin 5 gune kadar yasayabiliyor yaziyor?

Çok mantıklı geldi su an

Bana da doğum yaptırdılar ama olmuyor ocak ayından beri öyle düşünme canım vardır mutlaka bir hayır zamanını bekliyordur..

Merhaba kizlar bugun adetimin 3. Gunu hormon testi yaptırdım soncularimi degerlendirimisiniz?
Tsh 3.38
Lh 8.26
Fsh 7.14
Prolaktin 16.12

Adet olmazsın inşallah hamiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…