- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.401
Aminn kuzumm rabbim hepimizin gönlğne göre bir evlat versin inşallahayyyy canım inşallah bana da hissettirdin o iç burukluğunu Rabbim gönlüne göre versin
Ben yürüyüş yaparak kilo veremem kiHavalarda isiniyo olabilir canim soyle yuruyuse felan baslasanbizim lojmanin bahcesi vae ben domates bile ekmeyi dusundum inan
Ayy canım çok duygulandım son sözlerinde canım kardeşim benim beni ağlattın öyle güzel ifade etmişsin ki kendini inşallah Ramazan ayı hürmetine Rabbim yüzünü güldürsün ne olur bana haber ver beni etiketle o güzel haberi duymak istiyorum inşallah hayırlısyla sana en güzel hediye olur muradına kavuşursun inşallah Allah ekmeklerini boşa çıkarmasın detaylı ablarım için ayrıca teşekkürler önümüzdeki ay adetten sonra deneyeceğim bu yöntemi de yapalım bakalım hayırlıs ile olur insallah teşekkürler duamandasın güzel kardeşimben doğal süt aldım paket süt kullanmadım 1 litre sütü tencereye aldım üzerine bir deste maydanozu ekledim biraz rengi dönene kadar kaynattım sonra 1 yemek kaşığı viksi kaynayan süte ekledim bir kaç taşım daha kaynattıktan sonra banyoda kovaya döktüm alttan soyunup üzerime bir battaniye alıp o sütün buharının üzerine oturdum ama dikkat edin kendinizi yakmayın ilk sıcağını bi versin sonra o süt soğuyuncaya kadar üzerinde hiç hava almayacak şekilde oturun ben adetten kuruduğum gibi yaptım üç gün üst üste bide yumurtlama günümde yapacaktım müsait olmadığım için yapamadım birde bu sütü yapar yapmaz ilişki gerekiyo hemen ilişki yapıp bacakları yukarı dikmek lazım sabah banyo yapılsa daha iyi olur ama ramazan ayında olduğumuz için pek mümkün değil ben bunu yaptığımdandır baya bi akıntım oldu iltihapmı yoksa bebiş tuttumu bilmiyorum ama baya akıntım var inşallah tutmuştur rabbim isteyen herkese nasip etsin eşim şimdiye kadar bişey demiyodu ama artık oda söylenmeye başladı oda istiyo ailelerin baskısını hiç saymıyorum bile inşallah rabbim bu ramazan ayının hatrına 4 senelik hasretimi giderir ve herkesedr nasip eder
Amin hoşgeldin bacım 24 haftada yani 6 aylıkken mi kalbi durdu ☹ çok geçmiş olsun o zaman doğum yaptırmışlardır çok zorAllah aynı acıyı yaşatmasın hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Ayy canım çok duygulandım son sözlerinde canım kardeşim benim beni ağlattın öyle güzel ifade etmişsin ki kendini inşallah Ramazan ayı hürmetine Rabbim yüzünü güldürsün ne olur bana haber ver beni etiketle o güzel haberi duymak istiyorum inşallah hayırlısyla sana en güzel hediye olur muradına kavuşursun inşallah Allah ekmeklerini boşa çıkarmasın detaylı ablarım için ayrıca teşekkürler önümüzdeki ay adetten sonra deneyeceğim bu yöntemi de yapalım bakalım hayırlıs ile olur insallah teşekkürler duamandasın güzel kardeşim
keşke doğum yaptırsaydılar arkadaşla benim aynı aydaydı ona doğum yaptırdılar üstüne hemen hamile kaldı iki ay sonra bana kürtaj yaptırdılar bebek olması gerekenden çok küçük kalmış dediler 13 haftalık ne demek 13 haftalık kadar kalmış dedi doktor çok zorlu süreç geçirdim belki hala unutamadığım içindir olmaması
Büyük şehirde oldugun icin sanslisin ne guzel. Bizde is sebebiyle kücük bi yerdeyiz ama sikinti yaşamadim cok sükür doktordan yana falan. Düsükten sonra kürtaji yapti ama icin boşalmamıs tam dedi yine ugrasmis kürtajda.Ay canım yaAllah sağlıklı evlatlar nasip ederse anca o zaman unutulur bence
Elbette önümüze bakıcaz ama bundan sonra hamileliklerdeki korkularımızda daha fazla olacak Rabbim aynısını yaşatmasın
Sen antibiyotik kullanmışmıydın o zaman?
Bana verdikleri 3 taneydi bitti bugün
Pedimi sık değiştiriyorum duş alacağım birazdan korkudan alamadım 3 gündür
Sen nasıl yakalandın inşaallah tez zamanda kurtulursun ☹ kendiliğinden düşmesi sağlıklı olabilir ama öylede içerde parça kalma ihtimali çok oluyormuş yine kürtaja alıyolarmış bide bekledikçe rahimde yapışıklık oluyor onu temizlemek daha riskli
doktor bana bebeğin eşi şişmiş muhtemelen yapıştı demiştibelkide o yüzden kürtajdan sonra çok kanamam oldu
Tabi hastaneden hastaneye uygulamalar değişebiliyor ben Zeynep Kâmil'e güvendim çünkü gerçekten doktorları deneyimli
İstanbul'da ilk kurulan kadın doğum hastanelerinden
Mesela başka hastanelerde riskli bi durum olsa hep en son Zeynep Kâmil'e gidin derler orayı önerirler
İnşaallah iyi yapmışlardır önce Allah'a sonra doktorlara güveniyoruz işte
Yok canim bıcak gibi kesildi hatta belirtiler. Mide yanmasi gaz falan kürtajdan sonra hemen gitti. Ama ilaclardan bile olabilir o takilma bence
Acının tarifi yok tabi ☹ alışmak zor dayanmak zor ama Allah onunda gücünü bi şekilde veriyor...doğduktan sonra kaybetmek acının en büyüğü Rabbim onu hiçbirimize yaşatmasınyani seni direkt kürtaja aldılar öyle mi neden acaba devlet hastanesi değilmiydi seni zehirleme riski mi vardıda öyle dediler. 13 haftalıktan 24 haftalığa kadar kontrole gitmişmiydin neden geç farkedildi acaba Allah kalbini ferahlatacak bir evlat nasip etsin ancak o zaman acı diner
Kizlar beyaz akintiniz basladiktan kac gun sonra yumurtaniz catliyor ortalama? Ben 2 mayista adet olmustum , 2-3 haziran gibi olurum yani dongum tam bi ay ya da bi ay 1-2 gun gibi ileriye atarak gidiyor. Birde iliski sikliginda 4 gun ara cok uzun mu ? Sperm icin 5 gune kadar yasayabiliyor yaziyor?
[/QUOTE
beya iz akıntı başladıktan hemen sonra gün aşırı ilişki gerekiyo diye biliyorum doktorlarda zaten hep gün aşırı diyolar bu şekilde daha sağlıklı oluyomuş aksi takdirde 4 den fazla ara konuluncada sperm kalitesi düşüyomuş
Çok mantıklı geldi su anDüşüğü bilemem ama kimyasaldan sonra beklemek tuhaf değil mi. Zaten çoğu kadın kimyasal yaşadığını bilmiyor bile, regl kanaması ile düşüyor. Erkenden test yapanlar bilebiliyor sadece. O zaman onlar yanlış mı yapıyor, beklemiyorlar. Çünkü bilmiyorlar
Bana da doğum yaptırdılar ama olmuyor ocak ayından beri öyle düşünme canım vardır mutlaka bir hayır zamanını bekliyordur..keşke doğum yaptırsaydılar arkadaşla benim aynı aydaydı ona doğum yaptırdılar üstüne hemen hamile kaldı iki ay sonra bana kürtaj yaptırdılar bebek olması gerekenden çok küçük kalmış dediler 13 haftalık ne demek 13 haftalık kadar kalmış dedi doktor çok zorlu süreç geçirdim belki hala unutamadığım içindir olmaması
Bana da doğum yaptırdılar ama olmuyor ocak ayından beri öyle düşünme canım vardır mutlaka bir hayır zamanını bekliyordur..
ooo en sevdiğim
ooo en sevdiğim
merhabaaaaa kafamı topladım kuzum yaa bir de çok yoğun geçiyor ramazanlar yazamadım bir türlü
Adet olmazsın inşallah hamiş olursunaminnnrabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bekliyorum ramazanın sonu gibi adet olmam lazım inşallah mutlu haberi veririm üstüne ben bu ay bide klomen kullandım doktor geçen ay vermişti kullanmadım bende bu ay kendim gittim aldım kullandım bakalım herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?