- 14 Mart 2019
- 264
- 229
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.361
Sana ultrason görüntüsünü gönderdim canımKaç milimmis benim de 5.haftam bitti 4 milim dedi doktor
Beta Hcg kaç canım ?son adet tarihiniz ne zaman acaba? kese nazaman gözükebilirmiş benimde çok yeni de bilmiyorum ne zaman gitmem gerektiğini
Maşallah diyelim onlarahic sorma bunu planli yapip doguranlar var biliyosun dimi bizde tik yok
Başka bir doktor 3 ay bekle dedi, bayramdan sonra gidip düşük nedenlerinin araştırılmasını talep edeceğim sanırım genetik bölümü bakıyormuş
Burdayım kızKurkmantolumdnn nerdesin kız?
cumartesi 65ti canım perşembe tekrar yapılacak normalde yarın olmam gerekiyorduBeta Hcg kaç canım ?
Burdayım kızbiraz geç uyandım da dalamadım henüz kk ya
Ayy çok minnoş daha canım ultrasonda kesenin görünmesi için 2000 olması gerekiyor diye biliyorum.cumartesi 65ti canım perşembe tekrar yapılacak normalde yarın olmam gerekiyordu
Amin canim Cok sagol.Rabbim seninde evladini sana bagislasinAy canım çok zor ya Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin.... Çok şükür ki 2 evladın var Allah sana bağışlasın
sen görebildin mi canım? ay inşallah görürüm o günleriAyy çok minnoş daha canım ultrasonda kesenin görünmesi için 2000 olması gerekiyor diye biliyorum.
ben de bi kimyasal yaşadım kan pıhtılaşması var sanırım bana iğne ve coaspirin verdi doktor sende de pıhtılaşma olabilir belki o değerlerine bi haktır istersebMerhaba kızlar
Bende 1 yıllık evliyim 3 ay önce 8 haftalık düşük yaptım 25 nisanda regl gecikti gebelik çıktı ancak 1 hafta sonra düşük ile sonuçlandı kimyasal gebelik dedi dr ve ilaç vs hicbir işleme gerek duymadı. Bu durumda olanınız var mı ?
Bizde kasim ayinda basladik dusunmeyeMaşallah diyelim onlarabende ilk kasım ayında bebek için hesaplamıştım şu burç olur diye, mayıs ayındayız hahahhh
son adet tarihim 3 nisan kesenin görünmesi için betanin 2000 ustu olması lazimmis 6.haftada görünüyor benim ki 5.hafta dolduğunda gorunduson adet tarihiniz ne zaman acaba? kese nazaman gözükebilirmiş benimde çok yeni de bilmiyorum ne zaman gitmem gerektiğini
Bizde kasim ayinda basladik dusunmeyebakalim hangi aya nasibi
Kısmettt. Sen benden bir adım öndesin artıkın çünkü biz artık düşünemiyoruzBizde kasim ayinda basladik dusunmeyebakalim hangi aya nasibi
Bu isler sirayla diil nasip isiKısmettt. Sen benden bir adım öndesin artıkın çünkü biz artık düşünemiyoruz
Yoo sormadım oda öyle bişey demedi. Yani çocuğunuz olmaz demedi şuan. Yapmayın dediBu isler sirayla diil nasip isisordun mu doktora kuzum belkide o yara yada enfeksiyon spermlerin olumune sebep oluyodur? Tedavi olunca hemen olur insallah ?
Yoo sormadım oda öyle bişey demedi. Yani çocuğunuz olmaz demedi şuan. Yapmayın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?