- 17 Aralık 2017
- 29
- 19
- 88
- 27
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.421
Adet olmazsın inşallah hamiş olursun❤
Ben yemeyi kissam da hareket etmesen kilo veremiyorum. Hic anlamam ki kuzum yaBen yürüyüş yaparak kilo veremem kiaz yemem lazım bende balkona pet şişelere ekmeyi düşündüm ama geç mi kaldım bilmiyorum
Neyse biz yine pazara talipBen yemeyi kissam da hareket etmesen kilo veremiyorum. Hic anlamam ki kuzum yabende vazgectim gibi
Bende aynı canım benim bu gece adam da yok evde tosunumla TV izliyoruz size bakim deidmİftar ettik şimdi de keyifffsen kzuu
Benimki de cnm 5 . Haftada goruldu. 6 +3 kal atisi goruldu. Hopluyordu kalbi. Yarin kontrolum varson adet tarihim 3 nisan kesenin görünmesi için betanin 2000 ustu olması lazimmis 6.haftada görünüyor benim ki 5.hafta dolduğunda gorundu
Kızzz senin bi tane daha mı beben vardıBende aynı canım benim bu gece adam da yok evde tosunumla TV izliyoruz size bakim deidmbulanıyorum sadece
Evet kızKızzz senin bi tane daha mı beben vardı
Amin insallah cnm su guzel gunlerin hurmetine herkesin gonlune gore veriri rabbim. Insan bi sekilde esiyle konusup hallediyor da su disardaki maydanozlari yolmak lazim. Onlara ne kendilerinr bi baksin. Yolasim geliyor valla.ben doğal süt aldım paket süt kullanmadım 1 litre sütü tencereye aldım üzerine bir deste maydanozu ekledim biraz rengi dönene kadar kaynattım sonra 1 yemek kaşığı viksi kaynayan süte ekledim bir kaç taşım daha kaynattıktan sonra banyoda kovaya döktüm alttan soyunup üzerime bir battaniye alıp o sütün buharının üzerine oturdum ama dikkat edin kendinizi yakmayın ilk sıcağını bi versin sonra o süt soğuyuncaya kadar üzerinde hiç hava almayacak şekilde oturun ben adetten kuruduğum gibi yaptım üç gün üst üste bide yumurtlama günümde yapacaktım müsait olmadığım için yapamadım birde bu sütü yapar yapmaz ilişki gerekiyo hemen ilişki yapıp bacakları yukarı dikmek lazım sabah banyo yapılsa daha iyi olur ama ramazan ayında olduğumuz için pek mümkün değil ben bunu yaptığımdandır baya bi akıntım oldu iltihapmı yoksa bebiş tuttumu bilmiyorum ama baya akıntım var inşallah tutmuştur rabbim isteyen herkese nasip etsin eşim şimdiye kadar bişey demiyodu ama artık oda söylenmeye başladı oda istiyo ailelerin baskısını hiç saymıyorum bile inşallah rabbim bu ramazan ayının hatrına 4 senelik hasretimi giderir ve herkesedr nasip eder
He valla ilk sanıyordumEvet kızyeni mi duydun
He valla ilk sanıyordumAllah bağışlasın biz ne yapacaksak daha tık yok
Hehehhhvalla Ramazan beni yordu esim mac izliyo bende yattim uyucam. Bilmem bu cocuk nerden gelcek
Hehehhhyada gelse kim büyütecek oda var kız. Bazen uykusuz kalacağım falan aklıma gelince acaba diyorum erken mi daha
İnşallah sonunda gününü gördün kızım demeyizdimi o da var. Inanir misin bazen bende diyorum acelem ne diye rahat mi batiyo diye . Ama istiyorum da iste
Olur canım yahu sıkma kendıniHe valla ilk sanıyordumAllah bağışlasın biz ne yapacaksak daha tık yok
Yok sıkamıyorum artık zatenOlur canım yahu sıkma kendıni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?