- 14 Mart 2019
- 264
- 229
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.381
Benim çarşamba günü 2500dü ctesi gittim kesesini gördük benim geç döllenme olduğu için minikmiş doktorla görüştüm 2 hafta sonra tekrar gidicez inşallah daha net olursen görebildin mi canım? ay inşallah görürüm o günleriçok korkuyorum bişey olcak diye
kalp atışı ne zaman duyulabiliyodu canım
İnşallah canımanladim kuzum hayirlisi insallah bian once tedavin biter bebisine kavusursun
bende şuan sanırım 3. haftanın sonu 4. haftanın başındayım 20 sine randevu aldmı inşallah gözükürBenim çarşamba günü 2500dü ctesi gittim kesesini gördük benim geç döllenme olduğu için minikmiş doktorla görüştüm 2 hafta sonra tekrar gidicez inşallah daha net olurKalp atışı 6. hafta diyorlar ama
İnşallahhh canım haber verirsinbende şuan sanırım 3. haftanın sonu 4. haftanın başındayım 20 sine randevu aldmı inşallah gözükür
inşallah canım inşallah
tamam canımİnşallahhh canım haber verirsin
Sütü maydonoz bizim de haft içi öğretmen arkadaşlar konuşuyordu bir tanesinin ablası 3 yıl sonra hamile kalmışı süt buharıyla sen nasıl yaptın anlattrı mısın detaylı rica etsem belki buradakilere ben gibi bekleyenlere vesile olursun insallah Rabbim sana hayırlısyla bu ay nasip eder ve yüzünü güldürürür ben 8 aydırlar. Beklıyorum ve seni anlıyorum babam göre 8 10 ay yada yıl bir bayan için bir ay bile bir yıl gibi geçiyor bekleyen anne olmak isteyenler içinbende hamile kalmak isteyen kişiler arasındayım 4 yıllık evliyim bir kez bir gebelik yaşadım 24 haftamda kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum üstünden tam olarak 2.5 yıl geçti henüz gebelik hiç yaşamadım doktora gidiyorum hiç bir sıkıntı yok diyo gerşey olması gerektiği gibi bende de eşimdede sıkıntı yok bakalım Allahım bize ne zaman nasip edicek bu ay kendim evde süt maydanoz buharını denedim üzerine hamile kalan çokmuş inşallah bi taneside ben olurum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın herkes o duyguyu yaşar inşallah
ayyyy canım inşallah bana da hissettirdin o iç burukluğunu Rabbim gönlüne göre versinKızlar günaydın
Bugün efkarlıyım çünkü sabah sabah instagramda anne olan hamiş arkadaşlarımı gördüm herkes birşey paylaşmış. Kıskandığımdan değil de insan özeniyor, içi burkuluyor. Rabbim en kısa zamanda bize de anne olmayı nasip eder inşallah.
Evet 3 ay evvel 8 haftalık düşük yaşadım 3 ay bekle denildi ama o 3 ayın içinde kimyasal da yaşadım sonra 3 ay bekle diyen de oldu 6 daKimyasal gebelikten sonra da mı 3-6 ay beklemeni söylediler ??
Düşüğü bilemem ama kimyasaldan sonra beklemek tuhaf değil mi. Zaten çoğu kadın kimyasal yaşadığını bilmiyor bile, regl kanaması ile düşüyor. Erkenden test yapanlar bilebiliyor sadece. O zaman onlar yanlış mı yapıyor, beklemiyorlar. Çünkü bilmiyorlarEvet 3 ay evvel 8 haftalık düşük yaşadım 3 ay bekle denildi ama o 3 ayın içinde kimyasal da yaşadım sonra 3 ay bekle diyen de oldu 6 da
Ya ben de yaşadım, ama doktor bekle falan demedi ya da belki bir ay korunun dedi bilmiyorum.o zamanlar zaten çocuk isyemiyorduk daha, çok önemsememiş olabilirim doktorun söylediğini.ama asla 3 ya da 6 ay gibi bir şey demedi ona eminim.Evet 3 ay evvel 8 haftalık düşük yaşadım 3 ay bekle denildi ama o 3 ayın içinde kimyasal da yaşadım sonra 3 ay bekle diyen de oldu 6 da
İnşaAllahHamdolsun canım sende iyi ol inşaAllah
Adet olamamakda kötü ..sağlık kadar önemli bişey yok benimde adetim inşaAllah gecikmez bakalım
Sütü maydonoz bizim de haft içi öğretmen arkadaşlar konuşuyordu bir tanesinin ablası 3 yıl sonra hamile kalmışı süt buharıyla sen nasıl yaptın anlattrı mısın detaylı rica etsem belki buradakilere ben gibi bekleyenlere vesile olursun insallah Rabbim sana hayırlısyla bu ay nasip eder ve yüzünü güldürürür ben 8 aydırlar. Beklıyorum ve seni anlıyorum babam göre 8 10 ay yada yıl bir bayan için bir ay bile bir yıl gibi geçiyor bekleyen anne olmak isteyenler için
bende hamile kalmak isteyen kişiler arasındayım 4 yıllık evliyim bir kez bir gebelik yaşadım 24 haftamda kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum üstünden tam olarak 2.5 yıl geçti henüz gebelik hiç yaşamadım doktora gidiyorum hiç bir sıkıntı yok diyo gerşey olması gerektiği gibi bende de eşimdede sıkıntı yok bakalım Allahım bize ne zaman nasip edicek bu ay kendim evde süt maydanoz buharını denedim üzerine hamile kalan çokmuş inşallah bi taneside ben olurum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın herkes o duyguyu yaşar inşallah
Havalarda isiniyo olabilir canim soyle yuruyuse felan baslasanS SiriusBlackK kızzz hani ben artık bebek düşünmeyecem yabana bi uğraş bul. Acaba kilomu vermeye çalışsam
Kızlar merhaba, ctesi günü dr gittim keseyi gördük ama internetten bakıyorum da 5 haftalık ultrason görüntülerine benim kese sanki küçükmüş gibidoktor rahimdeki yerinin güzel olduğunu söyledi ama ben kuruntu yaptım... Sizde de böyle birşey oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?