Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen görebildin mi canım? ay inşallah görürüm o günleri çok korkuyorum bişey olcak diye
kalp atışı ne zaman duyulabiliyodu canım
Benim çarşamba günü 2500dü ctesi gittim kesesini gördük benim geç döllenme olduğu için minikmiş doktorla görüştüm 2 hafta sonra tekrar gidicez inşallah daha net olur Kalp atışı 6. hafta diyorlar ama

bende şuan sanırım 3. haftanın sonu 4. haftanın başındayım 20 sine randevu aldmı inşallah gözükür
inşallah canım inşallah

Sütü maydonoz bizim de haft içi öğretmen arkadaşlar konuşuyordu bir tanesinin ablası 3 yıl sonra hamile kalmışı süt buharıyla sen nasıl yaptın anlattrı mısın detaylı rica etsem belki buradakilere ben gibi bekleyenlere vesile olursun insallah Rabbim sana hayırlısyla bu ay nasip eder ve yüzünü güldürürür ben 8 aydırlar. Beklıyorum ve seni anlıyorum babam göre 8 10 ay yada yıl bir bayan için bir ay bile bir yıl gibi geçiyor bekleyen anne olmak isteyenler için

ayyyy canım inşallah bana da hissettirdin o iç burukluğunu Rabbim gönlüne göre versin

Evet 3 ay evvel 8 haftalık düşük yaşadım 3 ay bekle denildi ama o 3 ayın içinde kimyasal da yaşadım sonra 3 ay bekle diyen de oldu 6 da
Düşüğü bilemem ama kimyasaldan sonra beklemek tuhaf değil mi. Zaten çoğu kadın kimyasal yaşadığını bilmiyor bile, regl kanaması ile düşüyor. Erkenden test yapanlar bilebiliyor sadece. O zaman onlar yanlış mı yapıyor, beklemiyorlar. Çünkü bilmiyorlar

Evet 3 ay evvel 8 haftalık düşük yaşadım 3 ay bekle denildi ama o 3 ayın içinde kimyasal da yaşadım sonra 3 ay bekle diyen de oldu 6 da
Ya ben de yaşadım, ama doktor bekle falan demedi ya da belki bir ay korunun dedi bilmiyorum.o zamanlar zaten çocuk isyemiyorduk daha, çok önemsememiş olabilirim doktorun söylediğini.ama asla 3 ya da 6 ay gibi bir şey demedi ona eminim.

ben doğal süt aldım paket süt kullanmadım 1 litre sütü tencereye aldım üzerine bir deste maydanozu ekledim biraz rengi dönene kadar kaynattım sonra 1 yemek kaşığı viksi kaynayan süte ekledim bir kaç taşım daha kaynattıktan sonra banyoda kovaya döktüm alttan soyunup üzerime bir battaniye alıp o sütün buharının üzerine oturdum ama dikkat edin kendinizi yakmayın ilk sıcağını bi versin sonra o süt soğuyuncaya kadar üzerinde hiç hava almayacak şekilde oturun ben adetten kuruduğum gibi yaptım üç gün üst üste bide yumurtlama günümde yapacaktım müsait olmadığım için yapamadım birde bu sütü yapar yapmaz ilişki gerekiyo hemen ilişki yapıp bacakları yukarı dikmek lazım sabah banyo yapılsa daha iyi olur ama ramazan ayında olduğumuz için pek mümkün değil ben bunu yaptığımdandır baya bi akıntım oldu iltihapmı yoksa bebiş tuttumu bilmiyorum ama baya akıntım var inşallah tutmuştur rabbim isteyen herkese nasip etsin eşim şimdiye kadar bişey demiyodu ama artık oda söylenmeye başladı oda istiyo ailelerin baskısını hiç saymıyorum bile inşallah rabbim bu ramazan ayının hatrına 4 senelik hasretimi giderir ve herkesedr nasip eder

Amin hoşgeldin bacım 24 haftada yani 6 aylıkken mi kalbi durdu çok geçmiş olsun o zaman doğum yaptırmışlardır çok zor Allah aynı acıyı yaşatmasın hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Korkma canım daha çok küçük
zaten gerçekde 5 haftalık değilki o son adete göre öyle ama döllenme daha ileri zamanda oluyor sonuçta.sen gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…