Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman kızlar biz yapıyoz da noluyo her ay adete devam bu ay da hiç ümidim yok
Cnm kafana cok takma o zaman olmuyor... oluruna birak . Olacaksa zamani gelince rabbim olduruyor.
[/QUOTE]
Bir yıl dolacak artık. Eşime test yaptırdım kendim kontrole gittim sorun yok ama olmuyo işte Allah vermedikçe.

zaten sacma olan herseyi hormonlarin ustune atiyoz kolay yoldan Bende esim.istiyo diye istiyodum baktim işler değişmiş

Kızlar ya adet döngümün 10.günündeyim. İlişki sırasında pembemsi bir kan geldi çok az. Sizce rahmimde falan bir sorun mu vardır. Yaşayanınız oldu mu daha önce

Cnm kafana cok takma o zaman olmuyor... oluruna birak . Olacaksa zamani gelince rabbim olduruyor.
Bir yıl dolacak artık. Eşime test yaptırdım kendim kontrole gittim sorun yok ama olmuyo işte Allah vermedikçe.
[/QUOTE]
Cnm saracoglunun nedensiz gebelikler icun kurleri var istersen bir arastir.

ben de bi kimyasal yaşadım kan pıhtılaşması var sanırım bana iğne ve coaspirin verdi doktor sende de pıhtılaşma olabilir belki o değerlerine bi haktır isterseb
Genetikte testler yapilmadan mi verdi canim onlari. Benimde kalpleri durdu ikizlerimin test yaptirmadik ama tedirginim hep. Doktor her ihtimale karsi verebiliyo mu ilaclari siye soruyorum. Simdi hamile kalsam tedirginlik baslayacak

Kızlar ya adet döngümün 10.günündeyim. İlişki sırasında pembemsi bir kan geldi çok az. Sizce rahmimde falan bir sorun mu vardır. Yaşayanınız oldu mu daha önce
Yumurtlama döneminde kan gelebildiğini okumuştum bir yerde ne kadar doğru bilmiyorum. Ama zorlamadan da olabilir. Sen en iyisi bir doktora görün canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…