- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 43
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.461
Kız Allah seniBenim adam da oruçtan sonra sızıyor. Dün dedim bu çocuğu leylekler mi getirecekhacııı
Heralde erkekler oructan daha cok dokuluyorKız Allah seni
Aman kızlar biz yapıyoz da noluyo her ay adete devamHeralde erkekler oructan daha cok dokuluyorbenim ki de ole.
İnşallah sonunda gününü gördün kızım demeyiz
Cnm kafana cok takma o zaman olmuyor... oluruna birak . Olacaksa zamani gelince rabbim olduruyor.Aman kızlar biz yapıyoz da noluyo her ay adete devambu ay da hiç ümidim yok
Bence bu istek hormonal bir şey kızlar. Allah fıtratımızı öyle yaratmış. Çok saçmamantıksız bile gelse içgüdüsel onlara insan istiyor. Yoksa benim 3.ye eşimin isteğiyle de olsa talip olmam başka hiç bir mantıklı sebeple açıklanamaz gibi geliyor
Valla ben 30 u görür müyüm, görürsem ne halde olurum orası şaibeliay insallah ya. Bazilari yasin kucuk felan diyo ama 30larimda gozum almaz benim
Valla ben 30 u görür müyüm, görürsem ne halde olurum orası şaibelibenim şimdiden bacaklar vasat vücut tuhaf
İp atlA spor yap bacakların icinNe güzelmiş bu ip atlayanlar
Güzel olurda ramazanda zorİp atlA spor yap bacakların icin
Güzel olurda ramazanda zorbende demir kalsiyum magnezyum eksikliği var. O yüzden bacaklarım çok ağrır
Bir yıl dolacak artık. Eşime test yaptırdım kendim kontrole gittim sorun yok ama olmuyo işte Allah vermedikçe.Cnm kafana cok takma o zaman olmuyor... oluruna birak . Olacaksa zamani gelince rabbim olduruyor.
Heralde erkekler oructan daha cok dokuluyorKız Allah seni
Al benden de o kadarValla ben 30 u görür müyüm, görürsem ne halde olurum orası şaibelibenim şimdiden bacaklar vasat vücut tuhaf
Genetikte testler yapilmadan mi verdi canim onlari. Benimde kalpleri durdu ikizlerimin test yaptirmadik ama tedirginim hep. Doktor her ihtimale karsi verebiliyo mu ilaclari siye soruyorum. Simdi hamile kalsam tedirginlik baslayacakben de bi kimyasal yaşadım kan pıhtılaşması var sanırım bana iğne ve coaspirin verdi doktor sende de pıhtılaşma olabilir belki o değerlerine bi haktır isterseb
Yumurtlama döneminde kan gelebildiğini okumuştum bir yerde ne kadar doğru bilmiyorum. Ama zorlamadan da olabilir. Sen en iyisi bir doktora görün canım.Kızlar ya adet döngümün 10.günündeyim. İlişki sırasında pembemsi bir kan geldi çok az. Sizce rahmimde falan bir sorun mu vardır. Yaşayanınız oldu mu daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?