- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 43
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.501
Bir bakayım da yapayım bari belki iyi gelir. Yoksa doktorla tedaviye başlıcaz.Cnm saracoglunun nedensiz gebelikler icun kurleri var istersen bir arastir.
Cnm bende fsh problemi vardi saracoglunun kurlerinden yaptim gebe kaldim allahin izniyle.Bir bakayım da yapayım bari belki iyi gelir. Yoksa doktorla tedaviye başlıcaz.
Cnm bende fsh problemi vardi saracoglunun kurlerinden yaptim gebe kaldim allahin izniyle.Bir bakayım da yapayım bari belki iyi gelir. Yoksa doktorla tedaviye başlıcaz.
kafaya takmak daha da stres yaptırıyor olmuyor diyorlar canım kimle konuşsam ne zaman zevkine dedik olmazsa olmasın hayırlısı dedik o zaman oldu diyorlarevet ilk bebek yaşım 28 eşim ve ben baya bir evham yaptık mübarek ramazan ayımız zehir zindan geçiyor.
Mavi boncugumm etiket yapmayı bilmiyorum. Geçmiş olsun vardır bundada bir hayır. Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha ki sefere buna benzer üzüntü vermesin insAllah
BAT3 haziran
Canım hoşgeldin iyisin değil mi biraz daha.. Allah yardımcın olsun
aminnn inşallah söylenen aminler boşa değil zamanı var birazcıkSağol canım Allah razı olsun...
Çok şükür tabi ilk güne göre daha iyiyim
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin amin
Sen nasılsın durumun ne alemde
Hamile kaldın da ayını takmak kusur kaldıAy evet onuda anlamissinizdirben bu ay hamile kalirsam kova mi olacak simdi . Bidaha mi dusunsek
Ay kızlar siz yine iyisiniz benim kuzenimin kızı boğa olacaktı yükselen burcu hangisi olsun diye araştırdı sonunda aslana karar verdi. Yükselen aslan olsun diye sezeryanı 2 saat ertelediHamile kaldın da ayını takmak kusur kaldıbenim oğlum da aslen 16 aralıkta doğacaktı, eski bi erkek arkadaşımın doğumgünüydü o ve yay burcu erkeklerdenhaliyle çekmiş bulunuyorum. Oğlak olsun çok istemiştim 20 aralıkta doğdu, 12 saat daha tutabilseydim içerde oğlak olacaktı ben de hep bunları düşündüm kız
Bende önce bu espiriyi yapan olmuşhic sorma bunu planli yapip doguranlar var biliyosun dimi bizde tik yok
Yuh çüşş çööşşAy kızlar siz yine iyisiniz benim kuzenimin kızı boğa olacaktı yükselen burcu hangisi olsun diye araştırdı sonunda aslana karar verdi. Yükselen aslan olsun diye sezeryanı 2 saat erteledi
aminnn inşallah söylenen aminler boşa değil zamanı var birazcıkben de napim dün olmadım dündü normalde ama hafif bir kasık ağrım ve ciddi mide bulantım var bekliyorum öyle olacak mıyım diye. dedim acele etmiyim nasipse olacak zaten ümitlenmiyim boşuna olmazsa da. bu hafta beklicem canım.
Yuh çüşş çööşşben içerde beklettim valla. Ama 12 saat dahada tutamazdım yani üstten çıkardı kesin
[/QUOT
4 gün beklemiş zaten minikYuh çüşş çööşşben içerde beklettim valla. Ama 12 saat dahada tutamazdım yani üstten çıkardı kesin
Yok artık yaa insanlar kafayı yemişAy kızlar siz yine iyisiniz benim kuzenimin kızı boğa olacaktı yükselen burcu hangisi olsun diye araştırdı sonunda aslana karar verdi. Yükselen aslan olsun diye sezeryanı 2 saat erteledi
bir aslan olarak diyeceğim şu ki aslan olabilmek öyle kolay değil kızlar görüyonuzAy kızlar siz yine iyisiniz benim kuzenimin kızı boğa olacaktı yükselen burcu hangisi olsun diye araştırdı sonunda aslana karar verdi. Yükselen aslan olsun diye sezeryanı 2 saat erteledi
Ben de akıntıya takılıp kaldım. Akıntım yok ,bu ay tutmadı galiba diyorum.Benim de 8marttı. Akıntı faln yk kafayı taktım akıntı yksa gebelik yktr dye ndnse. Diğer belirtiler adet belirtilerle aynı.
Evet duydum ya yurtdisi oyleymis canim ulkem yaBende önce bu espiriyi yapan olmuşgeç kaldım biraz kız. Ya benim de boyun fıtığım tuttu, üzerine migrenimi coşturdu o da mide bulantısını. Yurt dışında doktor işi çok zor kızlaar ölmeden bakmıyorlar kimseye. Şirkete gittim tabi beni görünce doktora git dediler, doktora gittim sayıyorum dertlerimi randevu diyorum. Kadın demez mi hazirandan önce yer yok. İstersencuma sabah 8 de gel ama uzun bekliceksin. Eczaneden nurofen aldım şurup, bi de bulantı için ilaç. Şimdi evde uyuyacağım oğlanı yuvadan almadan önce. Bu ilaçlar yumurtayı bozacak biliyorum bu ayı da böyle kaybettim hadi hayırlısı. Yeni bi konuşma açsan ya mavi boncuğummm. Haziran temmuz ağustos diye
ayy gerçekten miCnm bende fsh problemi vardi saracoglunun kurlerinden yaptim gebe kaldim allahin izniyle.
[/QUOTE
Cnm bende fsh problemi vardi saracoglunun kurlerinden yaptim gebe kaldim allahin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?