Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu zaman bu ayda da geçmiyor sanki bata var 12 gün umudum az olsa da ay sonunu hemen görmek istiyorum

Bir bakayım da yapayım bari belki iyi gelir. Yoksa doktorla tedaviye başlıcaz.
Cnm bende fsh problemi vardi saracoglunun kurlerinden yaptim gebe kaldim allahin izniyle.
[/QUOTE
Bir bakayım da yapayım bari belki iyi gelir. Yoksa doktorla tedaviye başlıcaz.
Cnm bende fsh problemi vardi saracoglunun kurlerinden yaptim gebe kaldim allahin izniyle.
[/QUOTE]
ayy gerçekten mi şimdi ben bunu duydhm ya zaman kaybetmeden derhal yapar yerim hazır yumurtlama dönemindeyim de

Mavi boncugumm etiket yapmayı bilmiyorum. Geçmiş olsun vardır bundada bir hayır. Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha ki sefere buna benzer üzüntü vermesin insAllah

Allah razı olsun canım amin benimde dileğim o inşaallah sağlıklı olur bidahakine

Ayy kızlar benim de bir gün geçti hafif bir ağrım var birde çok yoğun mide bulantım var adete de benziyor aslında ne bileyim dedim ümitlenmiyim bekleyeyim haftasonuna kadar hep bu günü bekliyordum oysa şimdi test yapasım yok ümitsizlikten

Sağol canım Allah razı olsun...
Çok şükür tabi ilk güne göre daha iyiyim
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin amin
Sen nasılsın durumun ne alemde
aminnn inşallah söylenen aminler boşa değil zamanı var birazcık ben de napim dün olmadım dündü normalde ama hafif bir kasık ağrım ve ciddi mide bulantım var bekliyorum öyle olacak mıyım diye. dedim acele etmiyim nasipse olacak zaten ümitlenmiyim boşuna olmazsa da. bu hafta beklicem canım.

Ay evet onuda anlamissinizdir ben bu ay hamile kalirsam kova mi olacak simdi . Bidaha mi dusunsek
Hamile kaldın da ayını takmak kusur kaldı benim oğlum da aslen 16 aralıkta doğacaktı, eski bi erkek arkadaşımın doğumgünüydü o ve yay burcu erkeklerdenhaliyle çekmiş bulunuyorum. Oğlak olsun çok istemiştim 20 aralıkta doğdu, 12 saat daha tutabilseydim içerde oğlak olacaktı ben de hep bunları düşündüm kız

Ay kızlar siz yine iyisiniz benim kuzenimin kızı boğa olacaktı yükselen burcu hangisi olsun diye araştırdı sonunda aslana karar verdi. Yükselen aslan olsun diye sezeryanı 2 saat erteledi

hic sorma bunu planli yapip doguranlar var biliyosun dimi bizde tik yok
Bende önce bu espiriyi yapan olmuş geç kaldım biraz kız. Ya benim de boyun fıtığım tuttu, üzerine migrenimi coşturdu o da mide bulantısını. Yurt dışında doktor işi çok zor kızlaar ölmeden bakmıyorlar kimseye. Şirkete gittim tabi beni görünce doktora git dediler, doktora gittim sayıyorum dertlerimi randevu diyorum. Kadın demez mi hazirandan önce yer yok. İstersencuma sabah 8 de gel ama uzun bekliceksin. Eczaneden nurofen aldım şurup, bi de bulantı için ilaç. Şimdi evde uyuyacağım oğlanı yuvadan almadan önce. Bu ilaçlar yumurtayı bozacak biliyorum bu ayı da böyle kaybettim hadi hayırlısı. Yeni bi konuşma açsan ya mavi boncuğummm. Haziran temmuz ağustos diye

Ay kızlar siz yine iyisiniz benim kuzenimin kızı boğa olacaktı yükselen burcu hangisi olsun diye araştırdı sonunda aslana karar verdi. Yükselen aslan olsun diye sezeryanı 2 saat erteledi
Yuh çüşş çööşş ben içerde beklettim valla. Ama 12 saat dahada tutamazdım yani üstten çıkardı kesin

En güzeli beklemek zaten sabredebilsek herşey daha kolay olacak ... Ben bundan sonra inşaallah tekrar hamile kalırsam bu sefer kalp atışını duymadan sevinmicem bile
Hamile kalmak önemli değil önemli olan sonrası.... Her hamilelik sevinçle sonuçlanmıyor işte ama Allah'a şükür herzaman adet görünce bile sevinmek lazım çünkü adet göremeyenler de çok ..
Herzaman kendimizden daha zor durumda olanları düşünerek şükretmemiz lazım.
Daima tevekkül edip rahat olabilmeyi Allah hepimize nasip etsin

Yok artık yaa insanlar kafayı yemiş ben boğayım yükselenim aslan annemin hiç gayret ettiğini sanmıyorum bende oğlak burcu olsun isterdim sakin oluyor genelde. Eşim burçlara hiç inanmaz o bile ilk denememizde akrep ayına denk geliyor diye tüh ya bu ayı es mi geçseydik demişti hahaha akrep burcunu bende hiç sevmiyorum. Şaka bir yana bebiş olsunda ne olursa olsun :)

bir aslan olarak diyeceğim şu ki aslan olabilmek öyle kolay değil kızlar görüyonuz

Evet duydum ya yurtdisi oyleymis canim ulkem ya suan oyle bi yokluktayim ki yengec olsa bile sukur dicem

[/QUOTE

ayy gerçekten mi şimdi ben bunu duydhm ya zaman kaybetmeden derhal yapar yerim hazır yumurtlama dönemindeyim de
[/QUOTE]
Insallah cnm allah bu guzel gunlerin hurmetine gonlune gore verir ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…