Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay nasıl yaptı acaba ya inşallah zarar vermemiştir kürtajdan sonra alttan muayene oldunmu? Baksalar acaba rahmin kalınlaşmıyormu ☹ iyi temizledilermi acaba
Allah sağlıkla nasip etsin beklemek zor seni çok iyi anlıyorum inşallah tez zamanda kalırsında acını unutursun delta hospital maltepede dimi duymuştum orayı
Avicenna'ya küçükbakkalköy'dekine mi gittin annemlerin orda o hastane bende erene gitmiştim memnun kalmadım avicenna'ya gitseymişim dedim

İnşaallah canım bende adetimi dört gözle bekliyorum ama doktorlar 3 ay bekle diyor rahim anca toparlanıyormuş diye ama bilemiyorum tabi adetin düzene girmesiyle de alakalı dediğin gibi eğer düzene girerse rahim toparlandı demek değilmi zaten? Bende fazla beklemek istemiyorum ama 2 ay zaten beklicem bakalım Allah hayırlı sağlıklısını nasip etsin sanada banada

Bende 3 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum. ancak hep negatif. bir defa gebeliğim oldu ancak düşüğe bğlı kürtaj oldum malesef.6 ay korunduk 3 aydır korunmuyoruz ve korunmayı bıraktığımdan beri adet düzensizliği yaşıyorum. Doktora gittim herhangi bir sorun yok ddi. Acaba stresten mi hava değişimimi bilemiyorum. Ama artık iyiden iyiye umutusz hale geliyorum bu konuda

Yaşın kaç ki canım. İlk bebek olacak sanırım

evet ilk bebek yaşım 28 eşim ve ben baya bir evham yaptık mübarek ramazan ayımız zehir zindan geçiyor.
Anlıyorum. Ben de 6 ay denedim olmadı. Özellikle ilk 3 ay kendi kendime acaba hiç olmayacak mı niye olmuyor bi sorun mu var diye diye kendimi yemiştim ve insan böyle böyle kendini stresi sokuyor, regl gecikiyor. Doktorum stres yumurtalıkları çok etkiler dedi. Bence sizde stres yapmamaya çalışın. Düşünmeyin demiyorum çünkü mümkün değil elinizden geleni yapın gerisi tevekkül. Allaha kalmış. Stres baş düşman

Bir yıl dolacak artık. Eşime test yaptırdım kendim kontrole gittim sorun yok ama olmuyo işte Allah vermedikçe.
Cnm saracoglunun nedensiz gebelikler icun kurleri var istersen bir arastir.
[/QUOTE]
Bir bakayım da yapayım bari belki iyi gelir. Yoksa doktorla tedaviye başlıcaz.

Bir yıl dolacak artık. Eşime test yaptırdım kendim kontrole gittim sorun yok ama olmuyo işte Allah vermedikçe.
Cnm saracoglunun nedensiz gebelikler icun kurleri var istersen bir arastir.
[/QUOTE]
Bir bakayım da yapayım bari belki iyi gelir. Yoksa doktorla tedaviye başlıcaz.

öyle haklısınız belkide stres yaptım dengem bozuldu. Siz gebe kalabildiniz mi peki ?

Yumurtlama döneminde kan gelebildiğini okumuştum bir yerde ne kadar doğru bilmiyorum. Ama zorlamadan da olabilir. Sen en iyisi bir doktora görün canım.
Dediğin gibi olabilir lostinparadise. Tam yumurtlama dönemime geldim çünkü. İlişkide zorlama da yok dediğin doğru olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…