- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.481
aminnnninşallah ben gebeliğimi ilk sağlık ocağındaki testle öğrendim rahim filmi çekmiştim ve o ay hamile kalmıştım 3 haftalıktı öğrendiğimde benm gittiğim bi doktor olmadığı için sağlık ocağındaki doktorun dediği devlet hastanesine gittim kanama var kesenin altında falan dedi düşük yapacan dedi beni öyle bir hale getirdiki tartişip çıktım ordan ertisi gün kadıköyşifa hastanesine gittim doktor bi iğne verdi bi sıkıntı yok dedi bir iki ay o doktoruma gittim çok memnun kaldım ondan ama maddi olarak sarstığı için daha uygun fiyatlı özel hastane buldum avicennaya gittim bu arada bana hiç test falan yapılmadı bende ilk gebelik olduğu için bilmiyorum 5 ayım bitmek üzereydi gittim cinsiyetini öğrendim herşey güzel dedi sonra kalp atışlarını dinletti test istedi onları yaptırdım 3 gün sonra tekrar gittim kalp atışı yok dedi doktorum yıkıldım resmen inanmadım dahiliyeye gidip ultrasona girdim ordada öyle çıktı ertesi gün delta hospital vardı oraya gittim ve hemen kürtaja aldılar anneyi zehirliyo dedi doktorum bartholin kistim vardı bide kürtajla birlikte onuda aldı patoloji sonucumu almaya gittim doktor stresten dedi 13 haftalık kadar kalmış dedi nasıl farketmedin dedi gelişmemiş dedi 6 ay korunma verdi ben 3 ay tek korundum sonra istemeye başladım olmadı rahim filmi çekildim tekrardan işe yarar diye olmadı klomenle ovitrelle kullandım 2 ay olmadı 2.5 senedir bekliyorum artık her ay o adet kanamasını gördükten sonra nasıl yıkılıyorum anlatamam artık doktor kürtajda bişeymi yaptı diyorum çünkü normal değil bu herşey yolumdayken bi sıkıntı yokken böyle olması çok saçma
Büyük şehirde oldugun icin sanslisin ne guzel. Bizde is sebebiyle kücük bi yerdeyiz ama sikinti yaşamadim cok sükür doktordan yana falan. Düsükten sonra kürtaji yapti ama icin boşalmamıs tam dedi yine ugrasmis kürtajda.
Antibiyotigide 3 gunde 1 demisti 6 tabletti. Kanamam cok azdi ama ilacla hastanede 2 gün kanama olmustu ondandir heralde. Kısa sürer insallah seninde kanaman adetin gelir cok beklemeden. Aksi bi durum yoksada hic korunma, ben pisman oldum hemen denemedigime. Kanama bitince ovulasyon yapsaydim diyorum simdi ama gecti iste
Amin kuzuuAl benden de o kadarhakkimizda hayirlisi
Yaşın kaç ki canım. İlk bebek olacak sanırımBende 3 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum. ancak hep negatif. bir defa gebeliğim oldu ancak düşüğe bğlı kürtaj oldum malesef.6 ay korunduk 3 aydır korunmuyoruz ve korunmayı bıraktığımdan beri adet düzensizliği yaşıyorum. Doktora gittim herhangi bir sorun yok ddi. Acaba stresten mi hava değişimimi bilemiyorum. Ama artık iyiden iyiye umutusz hale geliyorum bu konuda
evet ilk bebek yaşım 28 eşim ve ben baya bir evham yaptık mübarek ramazan ayımız zehir zindan geçiyor.Yaşın kaç ki canım. İlk bebek olacak sanırım
Anlıyorum. Ben de 6 ay denedim olmadı. Özellikle ilk 3 ay kendi kendime acaba hiç olmayacak mı niye olmuyor bi sorun mu var diye diye kendimi yemiştim ve insan böyle böyle kendini stresi sokuyor, regl gecikiyor. Doktorum stres yumurtalıkları çok etkiler dedi. Bence sizde stres yapmamaya çalışın. Düşünmeyin demiyorum çünkü mümkün değilevet ilk bebek yaşım 28 eşim ve ben baya bir evham yaptık mübarek ramazan ayımız zehir zindan geçiyor.
günaydın kızlar
benim çok boğazlarım ağrıyor ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum
Cnm saracoglunun nedensiz gebelikler icun kurleri var istersen bir arastir.Bir yıl dolacak artık. Eşime test yaptırdım kendim kontrole gittim sorun yok ama olmuyo işte Allah vermedikçe.
Cnm saracoglunun nedensiz gebelikler icun kurleri var istersen bir arastir.Bir yıl dolacak artık. Eşime test yaptırdım kendim kontrole gittim sorun yok ama olmuyo işte Allah vermedikçe.
Alayım canım çok sağolPapatya çayı birebir canım. En azından benim boğazıma. Eğer içme imkanın varsa dene derin
öyle haklısınız belkide stres yaptım dengem bozuldu. Siz gebe kalabildiniz mi peki ?Anlıyorum. Ben de 6 ay denedim olmadı. Özellikle ilk 3 ay kendi kendime acaba hiç olmayacak mı niye olmuyor bi sorun mu var diye diye kendimi yemiştim ve insan böyle böyle kendini stresi sokuyor, regl gecikiyor. Doktorum stres yumurtalıkları çok etkiler dedi. Bence sizde stres yapmamaya çalışın. Düşünmeyin demiyorum çünkü mümkün değilelinizden geleni yapın gerisi tevekkül. Allaha kalmış. Stres baş düşman
Şifa olsun canım rica ederimAlayım canım çok sağol
öyle haklısınız belkide stres yaptım dengem bozuldu. Siz gebe kalabildiniz mi peki ?
Dediğin gibi olabilir lostinparadise. Tam yumurtlama dönemime geldim çünkü. İlişkide zorlama da yok dediğin doğru olabilirYumurtlama döneminde kan gelebildiğini okumuştum bir yerde ne kadar doğru bilmiyorum. Ama zorlamadan da olabilir. Sen en iyisi bir doktora görün canım.
hayırlısı olsun inşallahYok ben ara verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?