- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.521
Doktor ascus geçene kadar bebek düşünmeyin dedi ya kızne arası kız
he birde ascus un vardı dimi yaDoktor ascus geçene kadar bebek düşünmeyin dedi ya kız
Ayy kadin olmak.cok zor ya
Amaa düşük yapmayaymış iyiymişAyy kadin olmak.cok zor yaarkadaş millet korunurken hamile kaliyo ben anlamiyom. Arkadasim dun uzun suren lekelenmeyle doktora.gitti.hamileymis dusuk yapiyomus ben sok
Bende kimleri kimleri kınadim basima gelsin diyeAmaa düşük yapmayaymış iyiymişkız valla bende anlamıyorum bizim akrabalardan biti yanlışlıkla hamile kaldı 3. Çocuğa kadını kınayım dedim belki bende kalırım, ama olmadı
Sat 10 NisanMavi Boncugumm
Buldun mu istediğine göre bayan mı erkek miBende kimleri kimleri kınadim basima gelsin diyeuzun aramalarim sonucu doktoruma karar verdim tam bir ay sonra Allahtan bisey olmazsa gidicem
Muayene ucretide 135 tlcikmis
Eski calistigim bayan doktoru aradim buldum bekarkende ona giderdim baska hastanedeymis ama yapcak bisey yokBuldun mu istediğine göre bayan mı erkek miyine iyiymişşş bizim burda kötü diye nitelendirdiğimiz bi hastanenin muayene ücreti 150 tl. aslında onların bize para vermesi gerek, özelimizi açıyoruz o kadar
Niye boşa olsun ki kuzu. Şu regl 3. Gün yapılan şeyi yapmayacaksa boşa olmaz tabi. Benim doktor beni hep regl bitimi çağırıyorEski calistigim bayan doktoru aradim buldum bekarkende ona giderdim baska hastanedeymis ama yapcak bisey yokbakalim kan tahlilleri felan ne etcek bide yillik.iznimiz adetim bittikten sonraya denk geliyor bosunada gitmis olmam dimi
Olmadi burda 3. Gun kan tahlillerimi veririm devlette onlarla giderim. Ben klomen tedavisi gormek istiyodum aslinda onada adette baslaniyomus ona baslayamayiz artikNiye boşa olsun ki kuzu. Şu regl 3. Gün yapılan şeyi yapmayacaksa boşa olmaz tabi. Benim doktor beni hep regl bitimi çağırıyor
Cok erken baslamissin saymayaKızlaaarcım 13 gün kaldı adeteGeçsin artıkın şu günlerr
Yumurtlama geçer geçmez saymaya başladım hahahahhCok erken baslamissin saymayaunut unut yoksa gecmiyo.
Utanmasam ben yumurtlamadan once sayacam da tutuyorum kendimkYumurtlama geçer geçmez saymaya başladım hahahahh
Buldun mu istediğine göre bayan mı erkek miyine iyiymişşş bizim burda kötü diye nitelendirdiğimiz bi hastanenin muayene ücreti 150 tl. aslında onların bize para vermesi gerek, özelimizi açıyoruz o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?